Огляд серіалу Краплі бога / Drops Of God

Це один з найкращий серіалів останнього часу. Це перша думка, яка була в моїй голові після перегляду трьох епізодів цього серіалу. Але додивившись серіал до фіналу, я зрозумів, що знову зробив занадто гучний поверхневий прогноз.

Історія починається з того, що помирає багатий сомельє. У нього є донька, з якою він посварився багато років тому і талановитий учень. У заповіті він вказує, що колекція вина вартістю 150 млн доларів дістанеться тому, хто пройде 3 випробування та здобуде в них перемогу. Звісно, випробування будуть пов'язані з вином. Його донька Каміла все життя була відрізана від спілкування з батьком і коли в неї з'являється можливість познайомитися з ним ближче хоча б через це змагання, вона погоджується. Проблема головної героїні в тому, що через дитячу травму у неї непереносність алкоголю. При цьому вона не просто не може пити, а буквально помирає, якщо п'є.

І це дуже цікавий концепт навколо якого розвивається сюжет. Чим далі йти серіалом, тим більше всього відкривається. Картина написана по японському коміксу (манга) і побудований у формі гри, як і всім відома Гра в Кальмара. Кожна серія це наче раунд змагання, іноді один проти одного, але частіше це змагання зі своїми комплексами кожного з героїв.

Так Каміла, яка має дивовижну силу відчувати найтонкіші аромати, все життя прожила відсторонена від них, адже вони її буквально вбивали. Ні нормальної їжі, ні квітів, ні алкоголю. І тільки коли вона починати вивчати вино, то розуміє, що має в собі сили перебороти це.

Так само і її суперник Томіне, все життя намагався бути найкращим у тому, що абсолютно не властиво японцю та японській культурі, а саме - розбиратися у вині. Протягом серіалу він намагається побороти в собі все те, що нав'язувала йому родина та йти своїм шляхом.

І якщо в перших трьох епізодах все це було написано та знято просто феноменально, то от далі серіал перетворюється в мильну оперу. Маленькими кроками картина перетворюється в історію, де головні герої роблять нелогічні кроки лише заради сюжету. Усе розсипається настільки швидко, що дивитися на це дійсно неможливо. Так це залишається все ще непогане шоу, але після третього епізоду не відчувається того розмаху та того інтересу, який був на початку.

Ще раз хочу наголосити, що це просто серіал про вино. І так його зробити було надзвичайно складно. Автори відмінно впоралися на початку, але з якихось причин не зуміли втримати інтригу до кінця. Якщо у вас є достатньо вільного часу, то витратьте його на цей серіал. Хоча б на перші епізоди - вони дійсно того варті.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.6KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається