Огляд серіалу Локі

Сьогодні поговоримо про об’єднання та трансформацію великих фільмів у серіали та спробуємо розібратися, навіщо глядачам дивитись нову історію про Локі. Для тих хто не знайомий з історією Марвел і не знає нічого про Месників, Таноса та війни нескінченності, не варто боятися, що ви нічого не зрозумієте. Фішка їх серіалів у тому, що вони роблять якісний продукт, який може подивитися будь-хто у будь-який час і історія буде для нього не менш захоплива та цікава, аніж для людей, які не пропускають жодної роботи студії з 2008 року. На відміну від робіт Дісней по Зоряних війнах, де потрібен глибокий контекст, інакше Асока просто провалюється. Так кіновсесвіт Марвел, створений у 2008 році, вже розрісся до 24 фільмів та 14 серіалів. Але їх виробництво вже неможливо зупинити, бо за цей час усі роботи принесли більше 22 мільярдів доларів і картини продовжують збирати навколо себе все нову та більш молоду аудиторію.

Серіал про одного з найхаризматичніших героїв всесвіту чекали усі поціновувачі Марвел та фани Тома Гіддлстона. Персональну історію Локі підігрівали у медіа як могли і все це заради старту четвертої фази кіновсесвіту, початком якої став фільм про Чорну вдову, а також серіали Вандавіжен і Сокіл та Зимовий солдат. Взагалі, знімати серіал про Локі - це стовідсотковий успіх. Адже, якщо не брати до уваги Таноса та спитати фанатів Марвел, хто з лиходіїв їм подобається більш за все, 90% з них відповість, що саме Локі. Том Гіддлстон наділив цього персонажа особливою харизмою, через яку його лінія в кіновсесвіті триває до сьогодні, хоча мала закінчитися вже дуже давно. У 2012 році актор буквально закохав у себе багатомільйону армію прихильників Марвел, бо йому дісталась роль персонажа з найгострішим язиком у кіновсесвіті. Але автори вчасно зрозуміли, що шість серій підряд Гіддлстон не зможе бути цікавим та розбавили його історію Оуеном Вілсоном, який після невеликої паузи у кіно, фантастично увійшов у кіновсесвіт і цілком може розраховувати на серіал для свого персонажа. Картина отримала другий сезон одразу після початку першого і якість другої частини не підвела. Нагадаю, що перед виходом картини, у мережі з’явилась інформація про те, що Локі є бісексуалом. Таким чином його зробили першим ЛГБТ персонажем всесвіту і варто відмітити, що Марвел тягнула з цим рішенням неймовірно довго, але усе ж таки зайшла в цю тему і скоро кількість таких героїв буде зростати.

Продовження у відео

https://youtu.be/wm74zLDdkFk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.6KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається