Портфоліо: Rough & Ready

Перед самим перекладом, я би хотів повідомити Вам чудову новину - ми активно працюємо над українізатором Star Citizen! Зараз готово вже більше 50%, але попереду ще дуже багато роботи. Якщо Ви хочете допомогти нам з цим, деталі можете прочитати у цьому дописі. А тепер, приємного читання!


Примітка редактора: Це портфоліо не має на меті популяризувати чи виправдовувати Rough & Ready. Натомість ми прагнемо ознайомити читачів з їхньою історією, діяльністю та сферами впливу. Лише повністю розібравшись у діяльності та мотивації злочинних організацій на кшталт Rough & Ready, ми зможемо допомогти людям, які вимушені подорожувати через Пайро.

Моя мета - процвітати, а не просто вижити.

Кейвен "Грач" Гаравіс використовував ці слова як гасло при вербуванні членів своєї нової банди в 2939 році. Страшний головоріз і шанований член рівня судді в "Хедхантерах", одній з найстаріших банд Пайро, Грач дедалі більше розчаровувався відсутністю стратегічного бачення в організації. Він спостерігав, як молодші та голодніші банди витісняють "Хедхантерів" з території, яка століттями перебувала в їхньому володінні, і підривають їхній бізнес. Розчарований Грач вніс на розгляд Ради Хедхантерів радикальну пропозицію щодо розширення діяльності та впливу банди. Ця четвірка високоповажних членів банди рівня судді вислухала план Гаравіса, коротко обговорила його між собою (один з них, як повідомляється, був надто п'яний, щоб сказати бодай щось значуще, окрім односкладових фраз), і вирішила, що це дуже ризиковано. Опісля до нього підійшли інші члени банди, які були присутні на зустрічі, і висловили свою підтримку його плану. Грач швидко зрозумів, що може зібрати сили, необхідні для виконання своєї задумки, самотужки, і почав виношувати новий план.

Грач вирушив у таємний вербувальний похід територією "Хедхантерів", добре розуміючи ризики - це може поставити на нього мітку. Хоча це неможливо точно підтвердити, але за деякими оцінками, від 10 до 15% всіх членів банди "Хедхантери" в кінцевому підсумку дезертирували. Грач вхопився за цей шанс, і 19 липня 2939 року його нова, ще безіменна банда захопила величезну космічну станцію в точці лагранжа L4 поблизу Пайро II (тепер відома як станція "Шах і мат"). Ще до того, як більшість дізналася про нову банду в системі, команда Грача захопила ще три великі станції, а разом з ними і значну частину заправочних станцій у Пайро. Насправді багато хто очікував, що банда продовжить розширюватися, але несподівано для всіх банда Гаравіса зупинилася на підконтрольних їм станціях і дала зрозуміти, що вони відкриті для співпраці.

Одним з перших наказів Кейвена після захоплення цих трьох станцій було позначити кожну з них відомим усім знаком - логотипом у вигляді подвійної літери "R", що використовується франшизою "Рест & Релакс". Грач хотів, щоб амбіції банди були ясними, і знав, що посилання на популярну мережу Rest & Relax викличе у людей асоціації із заправними станціями. Але він також знав, що йому потрібна назва, яка б підкреслювала їхню готовність зробити все, що потрібно для виживання. Саме тому він вирішив назвати свою банду Rough & Ready.

БРУДНИЙ БІЗНЕС

Нині банда "Rough & Ready" є провідною операцією заправників у Пайро. Вони відомі тим, що встановлюють непомірні ціни на пальне та залякують конкурентів, що розвиваються, - змушують їх або закритись, або перейти під їхнє управління. Проте, якщо порівнювати з іншими бандами в системі, Rough & Ready вважаються найбільш нейтральними і байдужими, якщо ви погоджуєтесь на їхні умови. Їхній набір космічних станцій, як правило, відкритий для всіх, окрім прямих супротивників. Банда хоче залучити бізнес і створити у людей відчуття, що це безпечне місце для поповнення ресурсів. Цей баланс між діловитістю та жорстокістю допоміг зростанню та поширенню їхньої діяльності, але також викликав презирство з боку конкуруючих банд, які вважають, що Rough & Ready корпоратизують злочинність.

Нинішні лідери Rough & Ready, Каспар і Карлсон Ґаваріс, уособлюють цю двоїстість між мізками і м'язами. Каспар контролює бізнес-діяльність банди, тоді як Карлсон очолює сили, що гарантують безпеку їхніх станцій та заправних пунктів. Сини-близнюки засновника банди Грача, вони не відходили від батька ні на крок, поки банда ставала все більш помітною в Пайро, і Грач дав зрозуміти з самого початку, що його сини стануть його правонаступниками. Коли Рук помер у 2949 році після загадкової та нетривалої боротьби з невиліковною хворобою, близнюки одразу ж зайняли чільне місце в банді. Вони оголосили день жалоби і припинили всі бізнес-операції. Члени Rough & Ready взяли участь у церемоніях на честь Грача, де елітні сили під керівництвом Карлсона схопили кількох високопоставлених членів банди, які вважалися потенційними конкурентами близнюків у боротьбі за владу. Деякі з них повинні були виконати певні завдання, щоб довести свою лояльність, тоді як інші просто зникли. Згідно з джерелами всередині банди, контроль братів Ґаваріс над Rough & Ready відтоді не піддавався сумніву.

ПРИЧИНА І ЛЮТЬ

Хоча Rough & Ready балансують на межі між злочинністю та підприємництвом, відвідувачам Пайро все ж варто з особливою обережністю ставитися до будь-яких домовленостей з бандою. Ціни на їхні послуги зазвичай завищені, і вони точно не підлягають обговоренню, а їхні сили без вагань атакують, якщо їх спровокувати. Космічні станції, контрольовані Rough & Ready, зазвичай заповнені їжею, зброєю та обладнані усіма зручностями, але в деяких секторах вони вкрай занедбані, а в окремих випадках навіть конструктивно аварійні. Хоча банда патрулює та охороняє свої станції, перестрілки та інші випадки насильства все ще часто трапляються.

Натхненні любов'ю до шахів, якими все життя захоплювався Гаваріс Грач, ранги в банді відповідають шаховим фігурам. Пішаки - це члени банди нижчого рангу, Коні - силовики, а Слони забезпечують паливом, матеріалами та іншими необхідними речами, щоб підтримувати бізнес. Тура наглядає за всіма операціями на станції, а ватажки банди, близнюки Каспар і Карлсон, обидва взяли собі титул короля, коли зійшли на цю посаду.

Незважаючи на те, що Rough & Ready виникли як "відступники" від Хедхантерів, на момент написання цієї статті, здається, між двома угрупованнями існує негласне перемир'я. Поява XenoThreat як загрози для обох банд, очевидно, зменшила напругу між Rough & Ready і Хедхантерами, що втілює старе прислів'я: "Ворог мого ворога - мій друг".

Тим, хто подорожує через Пайро, краще уникати зустрічей з Rough & Ready, якщо це взагалі можливо. Проте початковий задум Грача - створити банду, яка існуватиме як за рахунок легального бізнесу, так і за рахунок типової злочинної діяльності - означає, що зустріч з ними не завжди призводитиме до агресії, просто треба бути готовим вести бізнес на їхніх умовах і готовим до жорсткої відповіді, якщо справи підуть не так, як їм хочеться.


Джерело перекладу: Portfolio: Rough & Ready з журналу Jump Point 11.6

Переклад для @starcitizen_news

Ви можете зареєструватися за моїм реферальним кодом, тим самим підтримати переклад новин, і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

1.3KПрочитань
4Автори
23Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Star Citizen Live Q&A: Альфа 3.23 та далі

    Маєте запитання про майбутнє оновлення Alpha 3.23? Приєднуйтесь до нас сьогодні, і члени команди розробників нададуть відповіді на всі питання про Alpha 3.23 і не тільки.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Live
  • Портфоліо: Mirai

    Дізнайтесь історію перетворення неординарної та дуже інноваційної команди корабельних інженерів MISC-M в окремий суббренд, що зараз виводить інтеграцію людських та інопланетних технологій на недосяжний раніше рівень!

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Lore
  • Star Citizen Live Q&A: Вантажі та Ангари

    У цій статті зібрані відповіді розробників Star Citizen на питання гравців щодо поточного стану вантажної системи, особистих ангарів і багато чого іншого!

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Live

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається