Правило балансу

Баланс - це як одне із основних «правил» життя. Питання тільки в тому чи приймаєте це ви і чи готові до цього?

Білий-чорний, добрий-поганий і тд. Сама концепція цього заключається не в тому, що чергуються крайності, так як є «сірий», і взагалі тільки наше сприйняття робить погану ситуацію хорошою і навпаки. Поняття заключається в тому, що потрібно бути готовим до зміни становища своїх справ. Інколи це помітно більш чітко, інколи - ні. Але так чи інакше вони є, причому абсолютно в різних проявах і сферах нашого життя.

Тобто навіть якщо все добре на роботі, з близькими та друзями, у романтичних стосунках, проблема може з’явитись зі здоров’ям, у вигляді застуди. На мою думку це для того, щоб приземлити людину та дати можливість негативу покинути тіло та душу людини. (Слова тіло та душа я вживаю як визначення фізичного та психологічного аспектів)

Адже якщо добре замислитись, людина не в змозі проживати тільки хороші емоції, в будь-якому випадку буде те, що викличе роздратування, гнів, сум, образу і тд. Але в піднятому настрої, в стані так званої ейфорії, ці тригери сприймаються по-іншому і емоції здатні накопичуватися, якщо їх не прожити.

Тому суть балансу полягає в тому, щоб випустити те, що вже є і замінити його чимось кращим, чимось новим. По суті, це ще раз підтверджує теорію «все що не робиться - на краще».

Нам не потрібно очікувати, що після наших перемог, досягнень чи успіхів обовʼязково станеться щось погане. Головне памʼятати, що якщо ніяких труднощів немає, значить ви просто не рухаєтеся вперед. Адже неможливо не помилятися в тому, у чому ви новачок. Люди не досконалі. І нам варто прийняти цей факт. Врешті решт добре і погано - дуже відносні поняття. Але навіть виходячи з цього, нам варто навчитись проживати негатив. Дозвольте йому бути у вашому житті, адже в кінці кінців це виведе вас на новий рівень.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Валерія
Валерія@valere

2.4KПрочитань
12Автори
79Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Все не назавжди)

Вам також сподобається