Ютуб, кар'єра, та навіщо я видалив свій канал.

Я не привик писати пости.

На які відповіді відповість цей пост. Навіщо заводити ютуб канал? Як треба із ним поводитися? До чого треба прагнути під час створення нового відео? Чому я видалив свій? Та як полюбити себе?

Навіщо створювати ютуб канал? Є багато причин… Насправді причина одна, це для того щоб створити ютуб канал. Не люблю я такі речі як робляться для якоїсь цілі, а не для самої речі. Я ж мию миски для того щоб помити миски. Я помагаю людині аби допомогти людині. Ви читаєте цей пост аби прочитати його? Насправді ні… Кожна дія потребує причини, коли якась дія виконується ця дія має мати причину та видну причину. НЕ можна себе обманювати ставлячи погані причини. Але тяжко знайти саме ту причину, яка відповість на всі питання? Чи не тяжко. Насправді так і ні. Наш світ перейшов в епоху метамодерну. Де все базується на зміні, на русі дня і ночі. Тому вам напевне що прийдеться кожен день, кожну секунду, та кожну мить коли ви будете думати про створення відео, подумати про причину. Або просто сісти та робити, бо голод довго вас заставляти чекати не буде. І навіть голод є хорошою причиною. Тому, якщо ви не знаєте, чому ви хочете створити ютуб канал. Просто не їжте 5 чи 7 годин. Можливо до вас прийде голод, і водночас причина виді голоду.

Як треба з ютубом поводитися? Як із миттям посуду. Як із стрижкою волосся. Не обов’язково щоб вона подобалася, бажано щоб вона була. І в плюс, якщо вона буде подобатися, може вам подобається те що ви просто постриглися? Якщо вам відео ваше не подобається, і ви відчуваєте що воно не вносить в вас нічого. Візьміть перерву. Це так само як із читанням наукової книги. Якщо кожне слово для вас стає нудним, та не бажаним заняттям. То задате собі питання чи варте воно для виконання. Можливо просто потрібно відпочити. Поїхати до свого друга, знайти нове знайомство відвідати нову країну. Чи просто запитатися навіщо я роблю ютуб відео, і обов’язково шукати на це відповідь.

До чого треба прагнути під час створення нового відео? От те яку ціль та причину ви собі задали те і виконуйте. Якщо ви хочете підняти настрій іншим своїм відео виконуйте це, якщо інше то інше. Все йде від того що ви робите із своїм відео. Якщо ви хочете його переробити тисячу раз. Перероблюйте. Головний герой манги прощай, ері, переробив свій фільм і переглянув футажі сотні, тисячі раз. Він побудував в голові багато структур сценарію. Багато будов, і все таки в кінці в нього вийшло те що його задовільнило. Він мав ціль знайти те чого не було в його фільмі але було в його голові. І досліджуючи світ ще раз він знайшов це.

Чому я видалив свій ютуб канал? Причина проста мої батьки його дивилися. Я хотів задовільнити не себе, а моїх батьків. Я хотів а би вони мною пишалися. Я хотів щоб дивлячись на мене вони говорили позитивні слова. Йдучи по цьому шляху, я став подібним до тих кого мучить ОКР. Мене постійно переслідують думки, а би не забити когось, чи себе, зробити якусь травму собі, стати мега горбатим. І навіть зараз в мене появляється думка “Чому ти такий жлюгідний, пишеш це?”. І так до кожного моменту в моєму житті. В мене і так багато тупих і поворотних жартів, які не вписуються в контекст всього того що навколо мене трапляється. Але все таки існують. Інколи я сміюся просто через якусь хуйню, чи коли хтось інший засміявся. Інколи відчуваю себе відбитим. І тому я видалив канал. Я не захотів більше занурюватися, доказувати комусь шось. Я хоть на мить захотів жити.

І от такий момент. Як полюбити себе? Діяти, те що має бути здіяно. Прибратися в кімнаті, просто для себе. Зготувати їсти, для себе, для котів, для собаки. Без очікування, що тебе хтось похвалить, подякує. Просто тому що це треба зробити. Це привичка. Піти перевіритися в лікарні. Провірити те скрипівше, як скрипка коліно. Скласти список фільмів, які виглядають цікавими. А не цікавим речам задати цікаві питання. Не цікаві речі стануть цікавими.

Думаю. ЩО написав. Пост. І такий от момент.

Я мав відео штук 14. Якщо хтось захоче їх дістати то їх нема. Є лише превью.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
@Nazer
@Nazer@ZhahPekla

392Прочитань
4Автори
7Читачі
На Друкарні з 31 липня

Більше від автора

  • Недовершеність суперсімейки.

    Багато хто памятає цей мультик, як святом дитинства. І так він є таким і для мене. Мені подобаються якого чудового ворога вони створили, як вони створили ідею відділення суперів, і яка дійсна різниця між фізичними якостями. Та якби все було так гладко, я не писав би цей текст

    Теми цього довгочиту:

    Мультфільми
  • Дозвольте любові вас вбити.

    Теперішнє покоління так ніби сіло на те, що можна більше попрацювати, і вже у 20-30 років не йти на роботу. "Ти матимеш достатньо грошей маєш бізнеси й тому подібне". Тупо, як на мене. Кожен чорний знає що так воно не працює. Чим більше працюєш, тим більше припахуєшся.

    Теми цього довгочиту:

    Життя
  • Ріст персонажа в іграх дивний

    Ріст персонажа в іграх доволі дивний. Буквально. Подивіться на головних героїв останніх ексклюзивів. У них розвиток персонажа відбувається через зміну середовища чи якихось проблем, все як по мономіфу героя. Де є зав’язка, випробування, падіння, остання битва, перемога і додому.

    Теми цього довгочиту:

    Ігри

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Головне, що ви робите те, що вам зараз хочеться.

А до чого це призведе то вже буде видно)

Вам також сподобається