Огляд «Shadow Of The Tomb Raider»

Скажу відразу - свого часу я пройшов дві попередні частини, тож проходження третьої залишалося питанням часу.

Отже, що у нас тут є? Красиві пейзажі джунглів, Лара і підводні камені, про які я зараз розповім.

Картинка. Тут найменше запитань, все красиво, атмосферно, йдемо далі.

Геймплей. Класичний геймплей Лари - вивчаємо локації, шукаємо витратні матеріали, секрети, схованки, трофеї, ну і звичайно ж, гробниці. Останнє це заховані головоломки, в яких вам видають рецепти для костюмів і трохи дорогих штучок. Але є нюанс щодо концентрації активностей. ТУТ ВЗАГАЛІ БУЛИ ПЕРЕСТРІЛКИ?! ЇХ БУКВАЛЬНО ЗА ВСЮ ГРУ ВІД СИЛИ НАБЕРЕТЬСЯ НА 20%, НАВІЩО МЕНІ ТОДІ ВЕСЬ ЦЕЙ АРСЕНАЛ І КВЕСТИ НА ПОШУК РЕСУРСІВ, ЯКЩО Я ЗА ПІДСУМКОМ НАВІТЬ НЕ СТРІЛЯЮ?! І це ще після того класного екшену з "Rise...", друге головне розчарування гри ми закінчили, перейдемо до першого.

Сюжет і відчуття від гри. Діти закрийте вушка. БЛ*ТЬ, 23 МАТІР ЙОГО ГОДИНИ, ВИ ТАМ З ГЛУЗДУ З'ЇХАЛИ?! Я ЩОБИ ПРОЙТИ ПОСЛЕДНІ ГРИ ТРАТИВ МАКСИМУМ 15, ТАК НЕМАЄ ЖЕ, ТРЕБА БУЛО РОЗСТЯНУТИ СЮЖЕТ (І в мене навіть після цього все одно тільки 85,54% проходження). Видихаємо, вушка відкриваємо. У мене були великі надії на сеттінг майя, і того самого таємного міста Пайтіті, але на жаль, історія розтягнута і має прогалини (навіть у геймплеї, вам автомат із пістолетом дають на початку гри, а чортів дробовик ближче до фіналу). Я буквально не пам'ятаю половини того, на що страждав увесь цей час, настільки тут усе затягнуто і розмито. Так, ти згадаєш як когось убили, або ту саму сцену зі спливанням із води на тлі палаючого заводу, але 80% того, що відбувається, взагалі вилітає з голови. Так, я не можу зараз через багато років переказати сюжети попередніх частин, але я пам'ятаю який приємний слід вони залишили на мені. Тут такий ефект або відсутній, або він мінімальний. Цікавих нововведень тут порівняно з минулою частиною менше.

Підсумок? Та я толком і розповісти нічого не можу. Хороша гра, але погана Лара. О, викрутився все-таки. Пам'ятається мені були чутки про розробку 4 частини, і там були інтригуючі заяви, цікаво буде глянути що придумають цього разу. А моя оцінка Shadow of Tomb Raider (яка на старті проходження здавалася твердою 8,5) впала кудись вниз:

Оцінка: 7,8/10

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Лицар-Критик
Лицар-Критик@Lycar_Critic

Ввічливий добряк що шукає Інді

1.9KПрочитань
0Автори
19Читачі
На Друкарні з 2 травня

Більше від автора

  • Огляд Twelve Minutes або Куди ділися мої 2 хвилини?

    Вам знайомі Annapurna Games? Це видавці What Remains of Edith Finch, Neon White, Outer Wilds та інших відомих інді. Їхній смак на незвичні ігри не підлягає сумнівам, тому уявіть мою реакцію, коли я побачив гру під їх крилом з часовими петлями і паном Дефо серед акторів озвучки.

    Теми цього довгочиту:

    Огляд Гри
  • Огляд The Thaumaturge

    Чи любите ви містику? А сеттінг Варшави на початку 20-го століття? Ігри з різноманіттям виборів? Що ж тоді ви прийшли за адресою.

    Теми цього довгочиту:

    Огляд Гри
  • Огляд Sunset Overdrive або Наскільки далеко може зайти гра яка ламає закони логіки

    Памʼятаєте гру по Дедпулу? Що ж, це фактично його молодший братик, який абсолютно таким же чином ламає 4 стіну, проте події тепер відбуваються у відкритому світі, геймплей базується на трюках і швидкості, а ми знаходимся посеред зомбі-апокаліпсису.

    Теми цього довгочиту:

    Огляд Гри

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Наскільки багато додаткових місій ти пройшов у SoTR ?

Вам також сподобається