Рімейк “Гаррі Поттера”, новий сезон “Справжнього детектива” та кінець “HBO Max”: що розповіли на презентації Warner Bros Discovery

12-го квітня відбулась презентація трансляційної компанії Warner Bros Discovery, яка володіє такими каналами та студіями як Warner Bros, DC Entertainment, HBO, Cinemax, Magnolia Network, CNN, Animal Planet, TLC, Cartoon Network, Adult Swim, Discovery Channel, The CW та іншими, менш відомими. Подивимось, що цікавого та серіального розповіли.

Discovery+ і HBO Max об'єднуються у один стрімінг MAX

Головним фокусом HBO Max були оригінальні драматичні проєкти HBO (Succession, Euphoria, The Last of Us, House of the Dragon та інші) та бюджетно скромніші та більш розважальні серіали Max Originals (The Sex Lives of College Girls, Our Flag Means Death, Peacemaker). Discovery+ ж здебільшого відповідає за документалки та реаліті-шоу. Плітки про об'єднання ходили ще з минулого року, бо подібні дії компанії мали багато сенсу — Discovery+ був одним з найменш успішних стрімінгів на американському ринку, але пропонував цікавий розважальний контент, яким можна розбавити “елітну” добірку серіалів HBO Max. Логіка така — коли ви не маєте енергії на перегляд апокаліптики про гриби-вбивці чи підлітків-наркоманів, можете увімкнути комфортне шоу про кулінарію чи реновацію старих маєтків. Чи стали б ви окремо платити за такий контент? Скоріш за все ні. Але добре його мати під рукою.

Інше питання — чи є цей додатковий контент безкоштовним? Звичайно ні. Ціна за максимально якісний перегляд на 4-х екранах підніметься з 16 до 20 доларів на місяць. Але нагадую, що ні HBO Max, ні нового MAX в Україні поки не очікується :( А в США запуск MAX відбудеться 23-го травня.

Перший тізер серіалу The Penguin

Тізер серіалу

Приємна новина для тих, кому сподобався новий “Бетмен” від Мета Різа. Освальд Кабелпот на прізвисько “Пінгвін” робить все можливе, щоб стати королем мафії Готема. Тізер вийшов, щоб показати що так, серіал вже знімається, а прем'єру можна буде чекати у 2024 році. У головних ролях, окрім Коліна Фарела: Крістін Муліотті (How I Met Your Mother, The Resort), Кленсі Барун (The Shawshank Redemption, Dexter: New Blood) та Майкл Зеген (The Marvelous Mrs. Maisel)

Новий сезон True Detective

Тізер серіалу

Події True Detective: Night Country будуть розгортатися на півночі Аляски, де посеред арктичної ночі поліція намагається знайти групу чоловіків, які зникли. У головних ролях Джоді Фостер (The Silence of the Lambs) та допоки маловідома Калі Різ. Формат “інтерв’ю про злочин” повертається, як і моторошна атмосфера. Прем’єра відбудеться цього року.

Серіал від творця Oldboy

Тізер серіалу

Південнокорейський режисер та сценарист Пак Чхан Ук презентує серіал “The Sympathizer”, розроблений студією A24 (Everything Everywhere All at Once, Lady Bird, The Whale). Це буде екранізація книги В'єт Тан Нґуєна, яка отримала Пулітцера у 2016 році. Америка 70-х через очі в’єтнамського шпигуна, який намагається виживати у колі біженців, та зливати важливу інформацію компартії. У головній ролі Хоа Сюаньде (Cowboy Bebop) а серед запрошених акторів — Роберт Дауні Молодший (Iron Man, Sherlock Holmes) та Сандра О (Killing Eve, Grey's Anatomy). Прем’єра — у 2024.

Новий серіал про Гаррі Поттера

Чутки, що до історії “Хлопчика. який вижив” хочуть повернутись, тепер у телевізійній формі ходили вже якийсь час. І ось, ми отримали підтвердження. Деталей поки зовсім небагато:

○ Сюжет буде будуватись саме на книгах про Гаррі. Ніяких історій засновників Гоґвортса чи Мародерів (от за це мені прямо сумно).

○ Warner Bros. Discovery описує проєкт як “десятирічний”.

○ Джоан Роулінг стане виконавчим продюсером, також хочуть залучити Девіда Хеймана, який продюсував оригінальні фільми.

○ Каст буде абсолютно новим. Ходять чутки, що акторський склад хочуть зробити більш расово різноманітним.

○ Також у TikTok ходять чутки про вже підібраний каст, з Адамом Драйвером у ролі Снейпа, Гелен Мірен у ролі Макґонеґел та Томом Фелтоном як Луціусом Мелфоєм, серед інших.

Дати прем'єри ще нема, чекати раніше, ніж у 2024-2025 році не треба.

Крім цих новин був анонс The Regime, драми про переворот у неназваній європейській країні з Кейт Уінслет (Titanic, Mare of Easttown), ще один спіноф The Big Bang Theory, та мультфільму про Гремлінів.

Список прем’єр вийшов такий собі, чекати цього року на багато не треба, а багато анонсів зробили більше, щоб відволікти людей від підвищення цін на підписку. Але ще подивимось, які анонси чекати від інших стрімінгів.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марія Столій
Марія Столій@MariaaboutTV

pop culture is my bitch

156Прочитань
1Автори
4Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Цікаво. Дяка

Вам також сподобається