Що робити, коли ти новий автор, і хочеться почути незалежні думки про власну роботу , а не лише від родичів “Який ти красунчик”?

Вітаю. Інколи приходили думки про написання власної історії, книги з подальшим друком? Звісно приходили, б’юсь об заклад, що думки про друк за кошт видавництва теж були, і чи не найчастіше. Так ось! На жаль, в сучасному світі книги (саме тієї, класичної, яку тримати в руках можна) все не настільки просто та односторонньо.

В роки кризи, та ще й під час повномасштабного вторгнення дебільного сусіда видавництва стали надзвичайно прискіпливо розглядати потенційні роботи для друку за власний кошт.

В такому випадку можуть допомогти різноманітні літературні платформи, про яку я зараз і говоритиму.

Скрін головної сторінки платформи

Знайомтеся - це літературна платформа АРКУШ. Достатньо нова, молода українська літературна платформа, яка дозволить новачку показати себе, проявити власні літературні здібності.

На сьогоднішній день, це найбільш комфортна та функціональна платформа, саме для українських авторів. Вказаний вище сайт знаходиться ще в альфа-тесті, але на ньому вже знаходиться близько 5 тисяч творів.

ЦЕ НЕ РЕКЛАМА! Я сам використовую цю платформу, щоб показувати власні твори. Власне до чого я веду…

АРКУШ - це молода платформа, де безліч чудових робіт, але, найголовніше, є можливість почути незалежну конструктивну думку про власні роботи. Багато досвідчених авторів неодноразово допомагали мені десь щось відкоректувати, зробити історію більш читабельною (інколи дуже складні речення використовую), помітити сюжетні проблеми і так далі.

Зручне поле для викладання робіт, зрозуміле на інтуїтивному рівні

Команда АРКУШа займається не лише підтриманням платформи, але й регулярно організовує конкурси, де можна спробувати власні сили. Особисто для мене ця платформа стала рідною, де прекрасна атмосфера, багато однодумців (особливо в плані підтримки української мови). За весь час функціонування платформи часто організовувалися різноманітні події, включаючи збір коштів для ЗСУ.

В цілому, це дійсно гідна, продумана та чудова платформа, яка дозволить дізнатися об’єктивну думку про власні твори. Так… інколи критика жорстка, інколи потрапляються люди, для кого історії можуть взагалі не зайти, але і цей період варто враховувати.

Якщо ти автор оповідань, романів, повістей, віршів і хочеться розширити власну аудиторію, то без зайвих вагань, треба йти на АРКУШ.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Євген Палашинський
Євген Палашинський@palash

24.5KПрочитань
3Автори
156Читачі
Підтримати
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (6)

Про Аркуш не знала, дякую. Користувалася вже олдскульними Поетичними майстернями (колись) і Гоголівською Академією (час від часу зараз)

Вам також сподобається