Щоденник. Запис 0002

В минулому пості писала про те, що дуже втомилася. Насправді я наскільки втомилася, що більше не можу працювати менеджером в одній досить таки великій компанії та заробляти достатньо грошей. Декілька днів я намагалася вернутися до роботи. До графіка з 9 до 18 працювати менеджером. Проте в мене нічого не вдалося. Всі ці повітряні тривоги, через росіян, я не можу нормально спати вночі. Через те що не можу спати, тому мої хвороби почали знову проявлятися. І чим далі, тим гірше. Ще плюс мало не паніка від того що потрібно працювати. Тому я думала, думала. Довго. Дуже довго. І я дещо вирішила.

Я вирішила, що йду з роботи. Більше не буду працювати менеджером. Буду знову тільки писати за своїм графіком, багато спати вдень, якщо вночі не виходить через ракети та дрони, а також буду далі пити ліки. Можливо знову поїду в село, щоб відпочити від усього. Не знаю щодо цього, бо це потрібно домовлятися з батьками, та з дідом і бабою. Проте це було б чудо. Але тоді в мене не буде нормального інтернету.

І хоч це буде краще для мого здоров’я, проте є мінус. Це гроші. Мені потрібно вийти якось на те, щоб отримувати від творчості хоча б тисячу гривень в місяць. Це дуже сильно мені допоможе.

Зараз в мене є тільки 2$ на buymeacoffee.

Тобто мені потрібно ще 26$. Тобто щоб ще хоча б 14 людей вибрало Bronze level. Або щось інше.

Якщо в мене на buymeacoffee буде 28$, то тоді я зможу спокійно писати та не думати де брати гроші хоча б на лікування. Бо я себе дуже жахливо почуваюся, коли батьки за все платять та ще й моментами доглядають за мною, бо я нічого не можу робити через стан здоров’я.

Про стан здоров’я…. Це все наслідки ковіда, а також гепатиту C. А ще можливо в мене на пальці утворюється доброякісна пухлина. Просто там незрозуміла штука. Сходила до дерматолога і вона сказала, що це схоже на доброякісну пухлину ще на самому початку і поки не видаляємо, бо воно наскільки маленьке, що аж нічого, можна сказати, не видно. Тому видаляти поки нічого не будуть, проте мені потрібно бути уважною і самою раз у два місяці дивитися чи та штука не збільшилася. Коли вона збільшиться у два рази, то знову до дерматолога на перевірку.

Згадалося, тому напишу….

До січня 2022 року я лежала в ліжку і не могла навіть встати в туалет. Потім була лікарня. Якось встигла до 24 лютого 2022 навчитися ходити хоч по дому. Потім переїхала в село, бо там було безпечніше. І дуже багато запасів їжі, пічка та колодязь з водою.

І ось я дізналася що моя найкраща подруга в окупації. І я зрозуміла, що маю щось робити. Тому я стала волонтером та обробляла просто неймовірну кількість інформації. Таку кількість інформації я навіть не обробляла, коли була здоровою та готовилася до якихось екзаменів.

Так, я дуже погано почувалася, були проблеми зі здоров’ям. Єдине що могла фізично — це ходити по хаті та спускатися в погріб. Навіть розумово я вже була не наскільки сильна. Проте я взялася за цю роботу. Бо це була єдина можливість хоч якось допомогти подрузі. І ось так я працювала не просто на кордоні своїх можливостей, навіть не чуть-чуть за кордоном своїх можливостей. Я виклалася, по здоров’ю на всі 400%. І я розуміла, що в мене будуть наслідки. Проте я пішла на це заради подруги.

Звичайно, цим всім вийшло допомогти й іншим людям. Просто я хочу бути чесною. Вони просто “повз проходили”. Вони випадково потрапили. Я б для невідомих людей не наважилася щось робити. Я егоїстична людина. Просто в окупації була моя найкраща подруга, тому я виклалася більше ніж на повну. Надіюся зрозуміло написала свої думки.

І ось… Проясню ще дещо… Я консультувалася зі своїм лікарем, який поставив мене на ноги. І вона мені сказала, що якщо буду погано спати, то весь стрес, все це вилізе боком мені.

Тобто те що я поставила на кін навіть своє здоров’я — це не так вже і катастрофічно було. Все це могло проявитися, або не могло проявитися. Якби пояснити, якби далі не було стресу ніякого, то все це б не проявилося. Якби в мене було гарне здоров’я нічого не було. Але в мене погане здоров’я.

Капець, повітряна тривога (18.05.2023, 21:00). І поки переходила із зали в коридор забула всі свої думки. Тому зупинюся на цьому. Начебто розповіла все що хотіла.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Старк
Старк@stark

письменниця

6.1KПрочитань
31Автори
27Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається