Star Citizen UENN: Зміни у системі місій | Оновлення правової системи

Черговий Inside Star Citizen був присвячений інформуванню про майбутні зміни в системі місій та оновленню правової системи.

Для місій сальважу буде додано нелегальні місії прикриття. Суть місії в тому, що Дев'ятихвості, які скоїли злочин, наймають гравця для замітання слідів. За умовами місії, служба безпеки збирається розслідувати місце злочину, тому вас наймають, щоб стерти всі ідентифікаційні знаки з піратського корабля за допомогою інструментів сальважу. На виконання завдання відведено певний часовий ліміт. Якщо гравець не встигає прибрати мітки вчасно, поки працює таймер, поліція з'явиться і зафіксує, що це дев'ятихвості і місія буде провалена.

Провал означає, що вам не заплатять за місію, але якщо вам вдасться повністю очистити корабель, ви отримаєте гроші і репутацію, що в поточних контрактах поки що не передбачено.

Для особливо жадібних гравців, у місії передбачена можливість почати знімати з корабля ті компоненти, які не є частиною місії. Ви можете піднятися на борт, і, можливо, знайти дійсно цінні речі.

Ця місія є попередником системи розвитку місій сальважу. Зараз вони не мають прив'язки до репутації, ви просто купуєте контракт і все. Тому з релізом місій прикриття ситуація починає змінюватися і тепер у гравця є більше мотивації виконувати їх.

Для місій Захоплення на Crusader були додані ще декілька об’єднаних платформ, бо особливість місії полягають у тому, що, якщо декілька людей починають виконання цієї місії, платформи стають недоступними для інших гравців. Нові платформи будуть розгалуджені по всьому Крусейдеру, таким чином розподіляючи увагу гравців з одного місця на декілька. Це зменшує навантаження на одну область сервера.

Inside Star Citizen: Mission: Cognoscible

Новий тип місій Consignation.

За сенарієм, вам потрібно буде відправитися до бункеру, щоб забрати важливий для місії предмет зі спеціального апарату видачі.

Навколо апарату знаходяться NPC-охоронці або інші NPC, і деякі з них матимуть при собі планшети з кодом. Взявши такий планшет з трупу, гравці зможуть побачити ці коди. Для успішного виконання доведеться перебрати кілька кодів, щоб знайти потрібний предмет.

Кожен код може розблоковувати не один предмет. Після його введення, апарат видачі починає генерувати предмет за предметом. Можна перервати видачу в будь-який момент, і продовжити з місця зупинки потім.

Такі місії можна знайти в різних місцях, є навіть її законний варіант. В ній охоронці бункера були вбиті Дев’ятихвостими, тож гравець буде просто лутати трупи, відбиваючись від Ninetails, щоб знайти планшети з даними та відсканувати їх.

Деякі коди будуть містити справді цінні предмети, які до цього у луті зустрічалися дуже рідко. І чим жадібнішим ви будете, або чим більше часу вам знадобиться на виконання, місія буде ставати все складнішою і складнішою.

Inside Star Citizen: Mission: Cognoscible

Для цього створена нова система логіки під назвою Система Антіохії, вона дозволяє створювати дедалі складніші хвилі штучного інтелекту, які будуть розшукувати гравця та атакуватимуть його, поки він перебуває на локації.

ШІ буде ставати дедалі складнішим, а броня почне мінятися з лехкої на середню і важку.

Незаконна версія місії змушує гравця діяти як дев’ятихвостий, тобто вбивати охоронців, щоб забрати планшети з трупів.

До цих місій буде прив’язана система репутації, тож велика кількість гравців буде заохочена приймати в них участь. Більший рівень репутації буде генерувати більш складні варіації проходження і в процесі цього гравцю буде доступно більше інформаційних планшетів, впродовж місії.

Але чим довше ви залишаєтесь на локації, тим складніше стає її утримувати, тож більше луту потребує більше зусиль.

Inside Star Citizen: Mission: Cognoscible

Зміни у правовій системі.

З моменту створення правової системи багато хто з гравців критикував те, що коли хтось намагався без запрошення попасти на чужий корабель, власник бачив сповіщення, що хтось приєднався до каналу корабля. Наразі це змінено. Ви побачите це сповіщення, лише якщо ви є членом групи власника корабля, на борту якого ви перебуваєте.

З новою реалізацією системи сповіщень про порушення, чат більше не видаватиме нелегала, але тепер пілот може захищати свій корабель без юридичних наслідків.

Фактично внутрішні приміщення кораблів це тепер заборонена зона для будь-кого, хто не був запрошений на борт, тобто не знаходиться у групі з власником. А значить за вбивство таких гравців крайм не накладається.

Якщо гравець був запрошений в групу і зайшов на корабель, а потім був виключений з групи, йому все одно буде дозволено перебувати на борту, поки він його не покине, просто тепер, законним шляхом він не зможе його захищати. Крім того, завдання шкоди комусь на борту цього корабля, миттєво зробить такого гравця порушником, і він може бути застрелений власником на законних підставах.

Inside Star Citizen: Mission: Cognoscible

Ще один новий тип місій – купівля інформації про координати Вантажних барж, які стають об’єктом пограбування Дев’ятихвостими, в момент прибуття туди гравця.

Баржа має велику кількість входів, з яких постійно намагаються нападати нові вороги.

Один з позитивних моментів використання баржі для цих місій, це те, що її можна розмістити будь-де на Crusader далеко від зон висадки, а тому це не бути спричиняти просадки продуктивності серверів.

Вантажний термінал розміщено всередині контейнера на борту баржі. Гравець, що знайде термінал зможе увімкнути його, щоб відкрити контейнери, використовуючи різні види ідентифікаційних кодів, знайдених навколо.

В основному буде доступним відкриття кількох вантажних контейнерів, що належать різним компаніям. Різні контейнери можуть містити різні типи матеріалів для луту, з прив’язкою до брендів. Наприклад, Crusader Industries будуть перевозити абсолютно різні з Arc Corp типи здобичі.

Вантажні контейнери відкриваються в різних кімнатах цієї локації, тож гравцям доведеться поборотися за кожний. Але забрати все буде можливо тільки якщо ви будете контролювати всі входи.

Локація схожа на лабіринт, тож іноді буде доволі складно зрозуміти, чи нападає на вас гравець, чи просто намагається пройти до свого контейнера через кімнату.

Основною ціллю цього типу місій було дати гравцям повну свободу вибору, на чий бік стати. Ви не будете укладати контракт з Crusader, який просить про допомогу, або з Ninetails, які хочуть, щоб ви допомогли їм щось забрати. В майбутньому, коли з'явиться ворожість на основі репутації, ви зможете подружитися з цими хлопцями, вони стануть вашим прикриттям.

Inside Star Citizen: Mission: Cognoscible

Загалом це все з цікавого.

Посилання на дайджест новин

https://youtu.be/SQGSbJOFQIM

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sicheslav Rod
Sicheslav Rod@Sicheslav_Rod

339Прочитань
1Автори
9Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається