Стосунки: Діалог.

Будь-які стосунки неможливі без нормального діалогу. Думки, міркування, почуття, бажання, сумніви і підозри – завжди слід висловлювати своєму партнеру прямо і відверто. Саме його реакція і говорить про якість стосунків. Про почуття, які він відчуває у стосунках. Закритість у стосунках може свідчити або про наявність психічної травми, або про те, що такі стосунки не варті того, аби їх продовжувати. Бо що таке стосунки як не відвертість? Чим тоді відрізняється обраний партнер від всіх інших?

 

Довіра – це основа стосунків, і відвертість – її прояв. Повага – полягає у реакції на таку відвертість. І якщо довіритися партнеру складно через страх його реакції – подумайте вкотре, чи варте Ваше співіснування подальшого витрачання часу Вашого життя?..

 

Відсутність відвертості – найчастіша ознака нездорових стосунків. Бо те, чого ми не знаємо, ми зазвичай, додумуємо самі. І тут вже все залежить від широти польоту фантазії та власних схильностей. Ревнивість, конфлікти, підозри – все це наслідок закритості.

 

Як партнер може здогадатися, що у Вас на думці, якщо Ви мовчатимете? Як він здогадається про Ваші бажання? Звісно, добре бути психологом та мати гарну інтуїцію, аби вміти самостійно визначати потреби партнера. Але в житті, ми зазвичай заклопотані цілою купою справ та захмурені купою думок. Тому діалог – просто необхідний. Не чекайте завтра/післязавтра/наступного року – кажіть все одразу. Діліться тим, що вас турбує. Промовляйте це без затримок. Мовчанка породжує не лише нерозуміння, але й образу. Запізно промовлене виглядатиме вже як докір.

 

Якість такого діалогу і визначає якість стосунків. На які емоції та реакцію Ви наштовхуєтесь, коли відкриваєтесь партнеру? Розуміння, підтримка і бажання допомогти? Чи може – критика, звинувачення та перехід на нецензурні слова? Перефразовуючи класика, можна стверджувати: Покажи мені, який діалог відбувається між партнерами, і я скажу, який рівень стосунків у них існує.

 

Там де панує любов – там повна відкритість, розуміння і підтримка.

А там де її нема – сварки, звинувачення, ревнивість, недовіра та закритість.

 

Бажаємо Вам обирати лише таких партнерів, стосунки з яким приноситимуть радість спілкування, комфорт та повну відкритість, позбавлену страхів та непорозумінь.

 Щоб перевірити сумісність з партнером на рівні матриці долі, - звертайтесь і ви отримаєте розгорнутий опис вашої сумісності та поради, над чим вам обом слід працювати, аби ваші стосунки були кращими. До кінця серпня діє акційна ціна 999 грн.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Тетяна Оринянська
Тетяна Оринянська@Numeri_fati

Нумеролог

1KПрочитань
0Автори
4Читачі
Підтримати
На Друкарні з 9 червня

Більше від автора

  • Пошук свого шляху

    У житті кожен з нас стикається з безліччю рішень, і кожен вибір, що ми робимо, має потенціал впливати на наше майбутнє. Але що таке правильний вибір? Як ми можемо визначити, що саме відповідає нашим потребам, цілям та цінностям?

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток
  • Сила бажання

    Звідки береться непоборна тяга до певної дії чи об'єкта? І чому ці бажання часом нестримні та нестерпні? Що є тим стимулом, який рухає нашу фантазію?.. Часом здається, до життя і є саме лише бажання, - задоволене, але частіше "зголодніле"...

    Теми цього довгочиту:

    Саморозвиток

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається