Такі яскраві і блискучі… (ці миті щастя)

Ми сидимо поруч на лаві, на старому, занедбаному стадіоні. Довкола час від часу проходять люди, гріє поки холодне, весіннє сонце, а прохолодний вітер розносить аромати цвіту. Висіить приємна, тепла тиша.

Здається кілька днів назад між нами все було досить напружено і ми навіть розійшлися, але зараз прийшло усвідомлення того що цінне і… тепер ми близькі як ніколи.

Чи то від страху навіть сумніватися одне в одному, страху втратити цей зв’язок спорідненості, чи може тому що почали цінувати те що маємо, в будь-якому випадку, ця мить і день, в цілому, відчуваються дійсно приємними.

Цю дівчину не хочеться відпускати, тому я її обіймаю, та з іншої сторони присутня напруга, тому обійми це все що я може робити. Проте ніжний вітер та дотики рук до обличчя вивільняють дії, розбивають скутість та недовіру.

Її руки бавляться з моїм волоссям, а губи тануть при доторках до шиї чи ключиць. І все залежить від людини, в такі моменти взаємодія оновлює власні фарби. Обійми чи поцілунки, доторки чи приємні слова, вони перестають бути елементами звичності і кожна дія особлива саме з цією людиною.

‘‘Скоро їй потрібно йти, сумно, але нічого, ми ж ще побачимося, чи не так? Риторичне запитання. Звісно побачимося. Але все ж, ще декілька хвилин вона має. Потрібно запитати в неї…’’

Раптом в мене в грудях зародилося дивне, неприємне відчуття, незрозуміле відчуття тривоги. Продовжуючи обійматися я прижав дівчину до себе сильніше.

‘‘В неї…’’

— Що? — невірячи проговорив я.

Дівчина запитуюче поглянула на мене, та її образ чомусь здався наче незнайомим, наче на половину забутим...

‘‘Як її звати?? Чому я не можу пригадати імені коханої людини? В чому справа?? Це ж абсурд!’’

— Хлопче, ти когось чекаєш чи просто прийшов?

‘‘А, точно…’’

Я сидів на лаві, на старому, занедбаному стадіоні. Довкола час від часу проходили люди, гріло спекотне, літнє сонце, а прохолодний вітер розносив аромати цвіту. Висіла приємна, тепла тиша, лише якийсь чоловік підійшов до мене, та я не звертав на нього уваги.

‘‘Я просто так давно не називав її імені…’’

Я беземоційно піднявся і пішов до виходу.

‘‘Я просто сам прийшов на місце нашої колишньої зустрічі… зустрічі яка більше ніколи не повториться. Зустрічі з людиною, яку я більше і не побачу.’’

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
smyiss
smyiss@smyiss

людина, яка намагається

208Прочитань
3Автори
6Читачі
На Друкарні з 20 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається