Теорія сексу

карочє, я провів польові дослідження сексу! і я зробив несподіване відкриття!! це гіпотеза не потверджена цифрами але те що називається видно неозброєним оком, що на заході вестерни трахаються не так як ми! і це пов'язано з тим, що вони дуже добре знають свої бажання і хто вони такі у цьому світі!

У нас перше питання, яке тобі зададуть про секс буде, як тобі подобається, бо у нас перше бажання зробити партнеру добре, (бо ми по-моєму не знаємо свої бажання і хто ми такі) я був подивований, що у вестернів. на заході. в Європах не так, вони займаються сексом для себе і хочуть зробити добре собі, а для цього їм потрібна правильна людина, навіть якщо я умовно одружений чоловік і дружина в душі, а мені хочеться спілкування я шукаю відповідну людину, якій з ок і комфортно, ми зустрілись, задовольнили один одного і всім добре!

І ще одне, згідно моєї теорії секс це відносини домінування, чоловікам подобається домінувати, звісно останнім часом нас відпустили і дозолили підкорюватися і така позиція "ботом" виявилася для багатьох привабливою сьогодні настільки, що активів стало не вистачати, як серед чоловіків натуралів, так і серед геїв. Ну бо насправді нічого не робити і отримувати задоволення значно краще ніж докладати масу зусиль і витрачати ресурси на айфони)

Чому так? чому ми не знаємо свої бажання і не знаємо своєї ролі у суспільстві? бо ми залежимо від інших. наша роль в сусп не незалежна, у нас слабка економіка, ми не самодостатні і невпевнені в майбутньому, тому нас турбує чувак у якого не стоїть на нас член і ми переймаємося думкою дівчини, яка чекає ну коли там встане, хоча мали би перейматися своїм власним членом який не стоїть або тим що це нас не задовольнили, чому нас не задовольнили? бо ми не співпадаємо, бо наші бажання не сінергують, тобто те що у нього не стоїть це наша вина, бо це ми зв'язалися не з тим тіпом, у якого на нас не стоїть, бо не знаємо свої бажання

Чому ми з ним зв'язалися бо наш досвід сексу це часто уявлення з порнухи, фільмів. культурно інкорпоровані, нав'язані символічною владою фантазії, а не наш власний практичний досвід, коли ми умовно у студентські роки щось уподобали або навпаки отримали травму і тепер ніколи не хочемо цим займатися. Бо часто вам скажуть; та я не гей бо мені це не подобається -ти пробував? -так а не треба пробувати гівно щоб сказати що воно тобі не подобається! а звідки, власне у вас уявлення про гімно? це символічна влада суспільства, яка через фільми серіали, тіктоки розказує, що геї це огида, тобто це не наш досвід.

Повторюсь, це все звісно гіпотеза, але така що на рівні комон сенсу). Як перевірити гіпотезу? запропонуйте своєму партнеру рольову гру про секс! я вам "отвєчаю", зуб даю. мамою клянусь! 90% спитають а що тобі подобається) ніхто не скаже о клас я давно вже мрію про те і те. І запропонуйте таку ж гру вестернам, я пробував, 90% вам відразу скажуть а я хочу так і так, якщо інакше мені не цікаво!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
С
Сергій@loveaction

837Прочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 4 травня

Більше від автора

  • Криптоісторія 2

    Війна триває, але не всі події опинилися під пильною увагою громадськості. Нещодавно у Wall Street Journal та Foreign Affairs з'явилися викривальні статті, що розкривають правду про переговори в Туреччині.

    Теми цього довгочиту:

    Політика
  • розмова з Бардом

    Бард це ШІ гугла. Досліджуючи його межі провів наступну розмову:

    Теми цього довгочиту:

    Ші
  • Ілюзія безпеки

    Огляд на фільм Ілюзія безпеки Leave the World Behind

    Теми цього довгочиту:

    Фільми

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається