Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Як принизити буллі?

Якщо в тебе у оточенні є люди які тобі неприємні або які тебе булять, то найкращий спосіб — це просто перестати з ними спілкуватись.

Але що робити якщо позбавитись таких людей не виходить? Якщо це твої однокласники чи студенти з вашої групи. В такому разі треба діяти.

В першу чергу пам’ятай, що вони — лайно, а ти — зірка. Ви найкращі, а ці дауни не розуміють цього. Через 10 років ти будеш видатною людиною, а вони сгниють в канаві, після чергової дози наркоти. Тож не треба ненавидіти їх, ти ж не ненавидиш черв’яків чи тарганів. Вони просто бридкі та мерзенні, але вони нижчі за тебе.

По-друге, почни їм відповідати гучним словом. Щось тобі кажуть? А ти їм у відповідь: смокчи, бидло кончене. Ще щось кажуть? Кажи: мені твій пердьож нецікавий, чмо. І продовжуй в тому ж стилі. Не бійся відповідати грубо, зі зневагою і приниженням і кажи це ГУЧНО, а не собі під носа. І не бійся харкнути їм прям в обличчя.

По-третє, якщо до тебе почнуть застосовувати фізичне насильство — кричи. Кричи у весь рот, привертай увагу, щоб чули всі. Твоя ціль — не дати їм по голові, особливо якщо їх більше і вони сильніше. Твоя ціль — привернути якомога більше уваги. Розкажи про це всім своїм друзям, батькам, родичам. А якщо реально тебе били — дзвони в поліцію. І чим більше вони тебе поб’ють — тим гірше їм буде.

Тож наберися впевненості та вір у себе. Пам’ятай, що ти краще їх і дій. Не бійся їх провокувати і не бійся діяти. Вони — бруд землі, а ти — небесне сонце. Ти знищиш їх морально і зробиш їм стіки проблем, що вони будуть страждати все життя.

536529 1920x1080 joker cool pictures JPG 281 kB - Rare Gallery HD Wallpapers
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Справжній Джокер
Справжній Джокер@joker

1.3KПрочитань
4Автори
18Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Автор ви дивилися фільм “Шалений”?

Якщо ні, подивіться, буде корисно для вас…😁

Вам також сподобається