Трешові українські передачі, які цікаво дивитися

Вітаю. Українське телебачення унікальне. Гадаю, що з цим ніхто не буде сперечатися. Річ в тому, що більшість екранного часу займають або новини, які, скажемо відверто, всіх давно втомили та, звичайно ж передачі. Про останнє я хотів би поговорити трішки детальніше.

Більшість сучасної молоді звикло переглядати різноманітний контент в мережі. Вони не знають часів спільного перегляду якоїсь передачі, коли пріоритетним був телевізор і ніякі “інтернекти” не здатні його замінити.

Якщо напочатку 2000-х років якість телепередач була сумнівна, та й руснявий контент переважав, то зараз все суттєво змінилося. Так, можливо українські медіа нинішні формати запозичували, тут ніхто дискутувати не буде. Але, якщо передача була українською мовою, то її слід розглядати, як елемент українського контенту. Отож, я вирішив трохи розповісти про трешові телепередачі, які крутилися на українських телеканалах.

Аферисти в сітях

Аферисти в сітях 7 сезон 2 випуск від 10.09.2022 дивитися онлайн - tv.ua
Аферисти в сітях

Цікава, пізнавальна телепередача, яка розширювала кругозір глядача та поглиблювала знання в сфері захисту власного простору та матеріальних цінностей. Безсумнівно, що трешом подібний цікавий матеріал називати складно. Здавалось би, розкриття афер, хитрих обманів і шарлатанства - дійсно корисний контент, що матиме зворотній зв’язок в глядачів. Але інколи в передачі сюжети здавалися занадто дивними. Найчастіше це стосувалося перевірок на вірність та історій із різноманітними людьми, які продвигають божевільні бізнес-ідеї.

Половинки

Половинки — смотреть онлайн все выпуски реалити-шоу на Новом канале |  Liveam.tv
Половинки

Це вже передача із категорії мастодонтів трешу. В цілому, це передача, в якій дивні люди, яким складно уживатися в соціумі, стараються знайти справжнє кохання. Ідея надзвичайно проста і вічна. історії, де люди в пошуках кохання ніколи не перестануть бути актуальними. Але інколи тут такі історії, від яких щелепа відпадає. То одна дівчина виставляє обов’язкових 45 пунктів до своєї другої половинки, причому сама ж ніяк їм не відповідає; то дівчина з масою 140 кілограмів мріє зустріти хлопця спортивної форми; то хлопець-андрогін мріє про гарну дівчину… і так далі. Так, безумовно кожен має право на кохання, але є така життєва константа: “щось вимагаєш — зобов’язаний тому відповідати”.

Від пацанки до панянки

Названо ім'я переможниці 4 сезону «Від пацанки до панянки» - Детектор медіа.
Від пацанки до панянки

Ось це вже дійсно трешова передача, яка і створювалася ради трешу. Ідея в тому, щоб зібрати певну кількість дівчат-хуліганок-пацанок, та зробити з них справжніх леді. Велика кількість нецензурної лексики, бійок, різноманітного токсичного матеріалу, який… дійсно цікаво спостерігати.

Я особисто любив залипати за історією дівчат, яких поступово намагаються перевиховати. Чесно кажучи, ближче до кінця дивитися стає менш цікаво, адже рівень трешу знижується.

Детектор брехні

Дмитро Карпачов став ведучим «Детектора брехні» на СТБ - Детектор медіа.
Детектор брехні

Передача про те, як за правдиві відповіді учасники отримують гроші. Здавалося, що передача повинна бути з мінімальним рівнем трешу. Ніяких бійок, скандалів, динаміка максимально повільна. Якщо попередні передачі мали хоч якесь візуальне різноманіття (локації), то в цій передачі - студія і божевільна правда про людей. Інколи запитання наскільки абсурдні, дивні та збоченні, що хватаєшся за голову ід того трешу із життя учасників.

Один за всіх

СТБ оголосив дату прем'єри шоу «Один за всіх» - Детектор медіа.
Детектор брехні

Але жодна передача на українському телебаченні не здатна конкурувати з “Один за всіх”. Це максимально трешова передача, в якій береться резонансна, скандальна або надзвичайно дика історія та аналізується учасниками разом із експертами. На передачі можуть буть історії пов’язані і з насильством, збоченнями, звірствами, інколи потрапляють відверто смішні випуски. Часто саме в студії цієї передачі розкриваються такі елементи історії, що експерти вимушені викликати поліцію.

На мою думку, саме передача “Один за всіх” в українському сегменті телебачення є найбільш трешовою. А на вашу думку, яка телепередача найбільш трешова на українському телебаченні?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Євген Палашинський
Євген Палашинський@palash

20.4KПрочитань
3Автори
151Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається