Тобі не потрібно, щоб тобі хтось брехав

Ще одна чудова фраза з фільму «До кісток». Інтерпретувати це може кожен по-своєму. Але я знову хочу поділитися саме своїм розумінням цих простих слів. Хочу зауважити, що в моєму розумінні слово «брехати» тут означає «лестити», тобто говорити нам те, що ми хочемо почути, навіть якщо це неправда.

Всім нам подобається чути похвалу, компліменти та звичайні приємні слова в нашу сторону. Але чи мають вони сенс коли це сказано не щиро? Невже ці слова будуть відображати реальність? Звичайно, що ні. Тому хочу вам представити один зі способів, як ми самі створюємо ілюзію і ображаємось коли хтось її руйнує.

Як я вже казала, кожному подобається чути похвалу, навіть якщо це сказано не щиро. Це допомагає нам втекти від реальності, сховати від самих себе всю правду. І хоча фраза «жити мріями» звучить зовсім не страшно, але запевняю вас, що цього потрібно остерігатись.

Перш за все такий собі обман заважає нам розвиватись та рости як особистість. Адже неможливо рухатись вперед, коли ти не бачиш подальших перспектив для себе. Так звана ідеалізація себе та свого становища являється першою перешкодою, яку, до речі, дуже важко подолати.

Складність полягає у тому, що для початку нам потрібно визнати свою «неідеальність», свою некомпетентність, наші невміння в певних сферах і справах. І все це наносить великий удар на нашу гордість та его. Кому сподобалося б визнати, що в нього є мінуси та інші можуть справитись з чимось краще?

Якщо ви здатні зробити це, то заслуговуюте на всі блага світу, гарантую це. Наше вміння визнати свою слабкість являється проявом надзвичайної сили і мужності.

Взагалі, визнання ,так званих, своїх мінусів це вже половина шляху досягнення цілі та нового рівня у вашому житті. Адже усвідомлення проблеми завжди є початковою та ключовою дією. Тому нам слід нарешті зрозуміти та прийняти той факт, що завжди буде щось, у чому ми некомпетентні. І саме це дасть нам змогу рости далі.

Запам’ятайте для себе раз і назавжди, що мати якісь недосконалості це перевага. Адже ті, хто вдають із себе ідеальних, насправді просто стоять на місці, або ж котяться назад, запевняючи себе, що вони неймовірні, хоча являються просто боягузами і живуть в ілюзії.

Знати свої сильні сторони надзвичайно важливо, але не брешіть самі собі в перші чергу. Фокусуйтесь на «плюсах», але не забувайте, що мати «мінуси» цілком природньо.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Валерія
Валерія@valere

2.4KПрочитань
12Автори
79Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

дуже крутий довгочит!

Вам також сподобається