Вплив спільноти на людину.

Чи було в вас розмова із людьми, у якій ви відчували що ваші знання не просто йдуть рівною лінією, а спочатку одна тема, потім до неї підв’язується інші 20, вони створюють велику комплексну систему. І ця розмова виходить не просто потоком, а вона стає подібно до об’ємної павутини, в якій не має головного центру, але є дороги між маленькими містками.

Саме такою структурою є будь-яка сім’я, громада, держава та навіть планета. Незалежно хто головний, у випадку пропажі цього головного іншим треба буде продовжувати життя, та створювати нові дороги, і нові містки, сім’ї, громади, міста, та навіть держави. Якщо президента вб’ють, це не має значити, що країна пропала. Країна це не президент, не система, це люди.

І я лиш одне не люблю що до соціальних мереж. Вони не створюють явність структури. Вони сортують один за одним, так ніби є якийсь правильний порядок сортування корисної інформації. І цим порядком мають бути рекомендації, чи популярність твітів. Як на мене, сортування інформації має бути базовано на питанню на який відповідає пост, і на стиль відповіді. Це б було набагато цікавіше досліджувати саме таку систему.

Зеткелкастен — це та структура яку я б хотів побачити в друкарні. Аби появилася нова вкладка, де нам покажуть приблизно таке зображення.

Хаос і породив той світ в якому ми живемо. І тільки нам дізнатися що із нього виносити, а що ні.

Так пости про філософію та нфт чи моду будуть поєднуватися, бо дуже простим причинам. Бо, наприклад пости про філософію будуть мати тег мистецтва, пост про мистецтво буде мати тег психології, пост про психологію тег мотивації, пост про мотивацію буде мати тег про нфт. І так нфт під’єдналася до філософії про романтичний анархізм, та про Сізіфа.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
@
@Nazer@ZhahPekla

351Прочитань
4Автори
8Читачі
На Друкарні з 31 липня

Більше від автора

  • Ріст персонажа в іграх дивний

    Ріст персонажа в іграх доволі дивний. Буквально. Подивіться на головних героїв останніх ексклюзивів. У них розвиток персонажа відбувається через зміну середовища чи якихось проблем, все як по мономіфу героя. Де є зав’язка, випробування, падіння, остання битва, перемога і додому.

    Теми цього довгочиту:

    Ігри
  • Трошки про інформаційне харчування.

    Коли ви бачите будь-яку інформацію, мозок вас нагороджує міні задоволенням. Природа зрозуміла, що відсутність знань обертається лихом.

    Теми цього довгочиту:

    Харчування

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Ну, по структурності вам би підійшов би форум напевно або Редіт.

Там є розмежовування, правила у ціх межах, що формуються общинами.

Але мені наприклад, хочеться просту “стіну”, де щось завжди є на будь-яку тему. Чим є вкладка “Нові”, проте мені здається, не все показує, хоча в мене ЧС пустий.

Хочу “розмежувати”, слідкую (підписуюсь) за потрібними тегами, що підсумовується на “Стрічка”.

Або ж і зовсім, тільки окремих авторів на “Мої Автори”.

Не впевен, що можно повністью приписати вину за не структурованість на соц мережі, адже, робили б люди по совісті і не ставили теги, що не підходять, була б та структура. Але звісно завжди є куди покращувати, стагнувати не можна.

Проте є й ті хто й не розбираються, помиляються - такий собі людський фактор.

Вам також сподобається