Я не маю ні одної ідеї та як проходить звичайний день автора з Друкарні

Таки всім привіт. В кожному своєму дописі я розповідаю вам щось про друкарню, її авторів та свої думки. Сьогодні ж в нас трохи неординарний допис про самого себе. Не знаю, чи моя особистість та буденність комусь цікава, але я вирішив перевірити цю тезу.

Попереджую, тут не буде нічого про мою рутину, а лише дозвілля та зацікавленості в цілому. Тому не дивуйтеся (не робіть з мене бог знає кого, будь ласка).

Щоб ви могли мене якось уявити, то я маю темне та доволі довге волосся, як для хлопця, та часто вкладаю його у хвостик, карі очі, ріст — не знаю чи це багато, чи ні, але 180 см (людина-фансервіс для школярок).

Зацікавленості (хобі)

Що ж мене цікавить? Цікаве питання, на яке я не можу толком відповісти. Сьогодні я читаю про одне, завтра про інше (по моїй писанині можна помітити цю жагу до чогось нового). Але є більш постійні та ті, якими я цікавлюсь прямо зараз.

По-перше, це український інфопростір (або булька, яку я утворив навколо себе). Не думаю, що тут треба щось пояснювати, бо більшість з вас займається тим самим.

По-друге, фільми та аніме. Часу на це я не маю багато, тому перегляд будь-чого розтягується на набагато більше днів. Багато людей прокрастинує таким чином, але є багато прикладів кінематографа, які можуть підштовхнути на якісь цікаві роздуми. Знову ж більшість контент, який я споживаю не є дуже філософським, а фігурує більше в фоні.

По-третє, англійська мова. Знову ж більшість знає, що англійське несе в собі багато можливостей для кращого майбутнього і всяка така хрінь. Це уже скоріше додаткова мотивація, ніж головна. Найімовірніше, мені подобається думка про можливість знайти та обробити ширший спектр поглядів та думок. Деякі види розважального або наукпоп контенту англійською заповнює в мені нестачу таких речей українською.

Не дивлячись на більш менш нормальний словниковий запас та здатність розуміти звичайну англійську без хворого бажання скоротити всі слова, мені дуже важко дається спілкування нею. Надіюсь, я виправлю це в майбутньому.

По-щосьтам, книги та манги. Ненавиджу читати електронні примірники будь-чого, тому маю свою маленьку бібліотеку. До речі ви можете мені допомогти в цьому та задонатити на нові томи “Саги про Вінланд” або “Левіафана” в buymeacoffee.

По-щосьтамплюсодин, японська мова та культура. Напевно, на це повпливало аніме та манги, але мені дуже подобається Японія. Моя японська обмежується базовими виразами, тому говорити або читати не можу.

По-щосьтамплюсщещось, Друкарня. Звісно ж, пункт без якого мене б тут не було. Чесно говорю, читаю якісь довгочити дуже рідко (окрім випадків, коли я пишу Таки рубрику). Ну і пишу, як ви бачити не часто)

Дозвілля

Мої ж повсякденні заняття прямо витікають із минулих. Це ютуб як українською, так і англійською про будь-що. Фільми, аніме, манги, книги й тому подібні з’являються рідше, але залишаються частиною мого життя. Щось про Японію дивлюся здебільшого англійською, але мову вивчаю українською.

Пошук ідей для нових довгочитів

Якісь ідеї для нових дописів придумуються аж ніяк не швидко та і плану в мене немає. Процес писемності виглядає приблизно так: чекаю та “прокрастиную”, з’являється ідея, тому йду щось писати, дописую, дивлюсь на статистику та знову чекаю чогось цікавого. Останній мій допис (Авторське опитування) став результатом цього відео:

Щось типу опитування ютуберів, які розповідають про аніме або дотичні теми

Та й деякі інші дописи є породженням незахищеного перегляду різного контенту. Після написання нового допису я ніколи не знаю, якою буде наступна тема і чи буде вона взагалі. Я просто відпускаю свій мозок в нове вільне плавання, щоб з часом пришвартуватися біля нового порту.

Висновки

Хотів би сказати головну думку з останньої частини довгочити. Якщо ви хочете написати щось, але маєте сумніви, то просто робіть. Немає значення, що це буде, головне спробувати. Саме з такої випадкової спроби може вирости щось більше, а потім уже все у ваших руках.

Якщо ж ви хочете підтримати мене в моїх намаганнях, то використайте для цього оплески, коментарі, поширення. Щоб підтримати мене грошима та отримати доступ до нових дописів за кілька днів ви можете використати buymeacoffee.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.8KПрочитань
8Автори
102Читачі
Підтримати
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве
  • Авторське опитування — місце Друкарні в житті друкарських

    Я думаю багато хто хотів би запитатися щось в авторів друкарні, але сумнівалися чи це буде доречно, тому відмовлялися від такої думки. А я тут не для того, щоб відмовлятися від якихось цікавих ідей. Тому я буду ставити запитання, які ви будете писати в коментарях.

    Теми цього довгочиту:

    Авторське Опитування

Вам також сподобається

Коментарі (6)

Треба буде теж щось таке написати

Вам також сподобається