Я пограв у... The Hex

Пізнім вечором в таверні The Six Pint, де зібралися герої старих відеоігор, роздається телефонний дзвінок, щоб сповістити, що хтось із гостей задумав скоїти вбивсто. Звучить доволі банально, та насправді це тільки перший шар гри, що готується розказати дуже життєву історію. Я люблю реалістичні історії, і реалізація ідеї тут дуже якісна. (1)

Гра представляє з себе мікс міні-ігор та механік з різних інших жанрів. Ми будемо бігати, стрибати, стріляти, прокачувати стати, вирішувати пазли і ще багато чого. Мені сподобалось, що гра не дає засумувати і органічно змінюється до останніх секунд. Більше того, деякі історії мають продовження в наступних проходженнях, це вагомий плюс пройти гру повторно. (1)

Візуальне оформлення тут доволі цікаве, воно буде змінюватись у кожного персонажа, та в залежності від подій у грі. Музика тут радше для атмосфери, та в цілому вона також сподобалась. Якщо при словах пікселі, 2D, low polygons ви все ще готові пограти у гру, то велком, хоча така стилізація вже втомлює і не всім людям може зайти. (0,5)

Історія у грі дуже цікава, персонажі постійно шуткують, потрапляють в незвичні ситуації, тож гра сподобається поціновувачам самоіронії та гумору в іграх. Усі персонажі колоритні і гарно прописані, дуже багато омажів на реальні факти з історії ігрової індустрії, вдало доповнюють сюжетну канву і роблять її об’ємнішою — лайк від мене. (1)

Це дуже цілісний проект, який я рекомендую для неспішного проходження усім. Повне проходження займає близько 6 годин, які безсумнівно окуповуються історією, геймплеєм та вашим задоволенням. (1)

Загальна оцінка - 4.5/5 (Варта уваги)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
HIMARS
HIMARS@himars.gg

Рецензії на ігри

220Прочитань
5Автори
8Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Лютоогляд. Son of Perun Kharkiv

    Що буде, якщо насрати в штани у 2050 - вийде вихідний код для Son of Perun Kharkiv

    Теми цього довгочиту:

    Ігри
  • Я пограв у… Forgive Me Father

    Пробач мені, Батьку - я пограв у веселий шутер Forgive me Father по Лавкрафту, а тільки потім з'ясував, що це ...

    Теми цього довгочиту:

    Ігри
  • Нові ігри - ВЕРЕСЕНЬ 2023

    Привіт, в рамках оновлення контенту і рубрик презентую вам "Нові ігри" з добіркою цікавих нових проектів як великих тайтлів, так і інді проектів

    Теми цього довгочиту:

    Ігри

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається