Я пограв у… Uncharted: The Lost Legacy

Дуже рекомендую ознайомитися з моєю рецензією на Uncharted 4, оскільки Lost Legacy по факту є стенделон DLC до четвертої частини.

Це єдина Uncharted на мої пам’яті без Нейтана Дрейка, і як не дивно, це пішло їй тільки на користь. Сама ідея гри полягає в розкритті персонажів франшизи, яким не вистачило місця у четвертій частині. Тож тут ми граємо за команду із Хлої, Надін та Сема.

Майже суісайд сквад, де персонажі з сірою мораллю показані людяно і зі своїми хорошими сторонами. Сюжет тут простенький та камерний, мені сподобалось, це те чого не вистачало у основній франшизі, особливо в порівняні з довгою і нудною Thief's End.(1)

Геймплейно це той самий шутер, що і оригінальна гра. Ми ліземо по арені, стріляємо найманців, вирішуємо пазл і так по колу. Навіть рівень з потягом завезли!

Головний плюс це довжина гри, замість 12-16 годин у нас гра на один вечір, приблизно 5-7 годин, тому активностей вистачає. Також замість лінійного коридору - більшу частину ми проводимо на напіввідкритій локації по якій їздимо та шукаємо підказки для входу в головний храм.

Скажу так - геймплею тут достатньо, щоб не викликати відразу і весело провести час. (0.5)

Візуал тут прекрасний, бо гра робилась на оновленому рушії Uncharted 4, в мене не було фрізів, чи проблем з шейдерам, як у основній грі. Та диявол криється у деталях. Арени вийшли ніякі, таке враження, що це ті самі декорації, просто в іншому порядку. Та й музика мені ніяк не запам’яталась. (0.5)

Сюжет… Ну він тут є, про Індію, повстанців, жагу до влади. Нічого кардинально нового, ніякий головний злодій.

Трійця ж героїв більше сподобалась. Хлоя взагалі стала крашом серії. Сем як завжди ніякий, а Надін Рос максимально намагаються показати як супер інтелектуалку, а не гору м’язів. Короче як для гри на один вечір - нормально.(0.5)

Загалом це абсолютно звичайне, хоч і гарно зроблене DLC. Мені воно зайшло набагато більше, ніж Uncharted 4, в ньому просто немає нічого зайвого, немає пафосу, солоденького Нейтана, дурних жартів.

Я впевнено не рекомендую цю гру, як і Uncharted 4, та все ж таки було цікаво і приємно послухати саме нових персонажів, тому вона може зайти певній категорії фанів. (0.5)

Загальна оцінка - 3/5 (Непогано)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
HIMARS
HIMARS@himars.gg

Рецензії на ігри

220Прочитань
5Автори
8Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Лютоогляд. Son of Perun Kharkiv

    Що буде, якщо насрати в штани у 2050 - вийде вихідний код для Son of Perun Kharkiv

    Теми цього довгочиту:

    Ігри
  • Я пограв у… Forgive Me Father

    Пробач мені, Батьку - я пограв у веселий шутер Forgive me Father по Лавкрафту, а тільки потім з'ясував, що це ...

    Теми цього довгочиту:

    Ігри
  • Нові ігри - ВЕРЕСЕНЬ 2023

    Привіт, в рамках оновлення контенту і рубрик презентую вам "Нові ігри" з добіркою цікавих нових проектів як великих тайтлів, так і інді проектів

    Теми цього довгочиту:

    Ігри

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається