А ви знаєте?

Багато із чоловіків вважають ,що жінка любить вухами!

Але така думка є взагалі то хибною.

Адже жінки поділяються на тих хто :

1) Тих ,хто хоче бути щасливою, не дивлячись ні на що. Та йде до своєї мети по головах, тих хто її покохав. А саме -ніколи , ні за яких умов не враховує думки та почуття чоловіка, дітей тощо…

2) На жінок , котрі вважають себе , чимось на кшалт спасительки чоловічого роду. Але при цьому взагалі не думають про свої потреби та бажання , принижуючи себе в очах близьких. І є як наслідок-є жертвами своїх хибних думок.

3) Є жінки ,котрі ,щоб зберегти свій внутрішній світ , взагалі є ,як сторонні спостерігачі , А саме вони не намагаються завести сім’ю, для них є лише робота над собою ,своїми бажаннями, емоціями. Ще вони називають себе духовними лідерами, коучами. А по сутті вони живуть своїм життям , та навіть не намагаються пізнавати ,що відчувають люди поруч. Бо їхні думки_ це ілюзіорний світ, яким вони живуть.

4) Але серед нас є такі жінки, котрі не залежно від обставин ,що складаються навколо, мають завжди свою думку- відстоюючи її, але при цьому ще й враховують побажання оточуючих. Тобто вони все ,що відбувається навколо -аналізують, знаходять головне в своєму в житті. Для них головне у стосунках-не слова, а саме дії, які роблять оточуючі.

Інколи чоловікам здається , що жінка повинна догоджати своєму партнеру, адже він піклується про неї ,дітей ,сім’ю-забезпечує всім необхідним!

Але скажіть мені: якого дідька лисого ,вони вважають ,що це є правильним?

А я вам відповім ,як психолог ,як жінка, котра умовно належить до 4-ї категорії.

Якщо у чоловіка є подібні погляди ,то він: а)або не впевнений в собі, як у чоловікові .б) Така думка була нав’язана йому ще з дитинства ,його батьком. в)Або ж це людина котра морально намагається принизити жінок- маніпулятивними діями ,та вважає себе наймудрішим. г) Або ж це самозакоханий чоловік- ПАВЛІН. Типу любіть мене , бо я є найкращий у світі-Красунчик. Але при цьому ,до того ж ще й сноб.

І от і подумайте чому ми буваємо не щасливими по життю? В чому причина?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Г
Галина@Gala_lubomira

психолог-консультант.

737Прочитань
2Автори
5Читачі
На Друкарні з 19 травня

Більше від автора

  • Чи ,,Соромно бути у безпеці?

    Війна залишає незгладимий слід на життях тих, хто пережив її жахи. Серед численних психологічних проблем, з якими стикаються ветерани та мирні жителі, що вижили після бойових дій, особливе місце займає синдром «вцілілого на війні».

    Теми цього довгочиту:

    Самодопомога
  • Чому у дружин та сімей військових підвищується рівень тривожності?

    Війна в Україні ,кожен день приносить в наше з вами життя нові виклики. Наш організм, за період часу котрий іде війна, уже пристосувався до деяких стресових ситуацій. Ми втомлені , але ми живі і наша підтримка нашим військовим також потрібна.

    Теми цього довгочиту:

    Самодопомога
  • ?????

    В країні третій рік війни. Що він принесе багатьом українцям? Що відбуватиметься на політичній та економічній арені ? Та чи можливий переломний хід у військових діях, у цьому році?

    Теми цього довгочиту:

    Роздуми

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається