Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Бруд (2021)

Я відчиняю старі, оббиті дерматином двері. У під'їзді я зустрічаю молоду сусідку, вона щось тихо кип'ятить у дірявій ложці. Біля під'їзду недорозвинені діти розбивали один одному голови, виборюючи труп облізлої кішки.

А на зупинці, як завжди, по вівторках, на землі лежить задушене щеня у рваній торбинці. Поруч лежить безхатько, можливо не дихає, але міцно обіймає обісцяну м'яту пачку насіння у калюжі крові. Поруч стоїть знак "Потри сторінку, аромат оживе під твоєю рукою", я втираю.

Завжди проходжу заморожене будівництво, спостерігаю, як діти крадуть цеглу, кидають один одному в голови. І на все це похмуро дивиться обшарпаний недобуд. А віддалік іржавий старий будівельний кран хитається на вітрі, з нього вчора знову зірвався зацєпєр. А двірник, тихо матюкаючись, знову відмиває кишки від асфальту.

Тут праворуч, за перехрестям ліворуч до школи. А там діти з молодших класів на перерві нюхають клей за рогом, поряд лежить тіло з пакетом на голові, кажуть — це Мишко з сусідньої панельки, спочатку сидів на ацетоні, але потім підвівся і полетів. Мабуть, не довго літав, довелося впасти, а впав там, де все й почалося.

Чую, товарняк гулко торохтить у далечіні, підходжу ближче, а на залізничному переїзді лежить обезголовлений труп, в обіймах була пляшка з чимось прозорим, а поряд лежала голова. І знову звичайний індивід втратив голову у боротьбі із сірою повсякденністю.

Сумно усвідомлювати, як соціум прогинає скрєпи наших душ, ось невдаха б'є дружину на кухні, прямо на очах ікон. А діти тихо слухають, запам'ятовують, їм потім все повторити доведеться, а на помилки часу немає, репетиція з ляльками, іграшками: у дівчаток драма на кожному кроці, а у хлопчиків—що не конфлікт, так ядерна війна.

Гарно сипле за вікном попіл, температура падає, падають люди, вішаються на ліхтарних стовпах, лайнова інсталяція, скажу вам. Ось, наприклад, мій сусід Костян, йому голову знесло у дворах гойдалками метадоновими. І ось я йду за торішнім хлібом і обезголовлений труп крокує в аптеку за зєльонкой, нам з ним по дорозі. Він повертається і просить закурити. Запитую його "Як там, Костян?" він клянче сотку в борг і відповідає "Даю голову на відсікання, завтра поверну!". Я дивлюся на нього, як на хлюща і мовчки тицяю півтинник. Костян так невдоволено хрюкнув, насупився, міцніше стиснув голову в руках і додав крок.

Заходжу в аптеку, фармацевт тихо виявляє потребу, прошу найдешевші кондоми та аскорбінку, а він, посміхаючись тицяє Лапірамід та Амітріптилін. Забираю з прилавка кондоми, жую аскорбінку та розумію, що гума мені вже й не потрібна, мрії проникли в голову.

Як завжди, по вівторках, проходжу повз жінку: цікавий персонаж, скажу прямо. Вибиває із сусідської кішки все лайно, за хвіст тримає, об землю хлищить, а лайно по всьому району розлітається. Бачу, мужику на плече трохи потрапило, а він усміхається і під ніс, гугняво так, каже: "Та це на щастя, на удачу, не заржавєєт!" І цікаво так, лайно робить людину щасливою, особливо коли воно не ззовні, а всередині черепної коробки. Ось Костян, наприклад, докторську на цю тему захистив, їм лайно рухає по буденності 23/7, а годину він приділяє мастурбації.

Костян, собаки з'їдять твою блювотину, а час стоїть твої вчинки. Пам'ятай про це, обсикаючи ліфт.

Щось не втуди мене понесло, а поки цей бруд писав — і додому дійшов.

Вчора я приготував свої амбіції на вечерю, вони були чудові на смак, а соус саможаління чудово його доповнював.

Я зачиняю двері, оббиті дерматином, лягаю в труну і думаю: "Ну і нахуй я взагалі вставав?!".

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Пес
Пес@theblackdogrunsatnight

Письменник / Трохи artist

148Прочитань
1Автори
9Читачі
На Друкарні з 30 квітня

Більше від автора

  • Три уривки з мого нового проєкту Стіракс

    Наразі працюю над великим проєктом під назвою "Стіракс", хотів показати декілька сцен для підігріву вашої цікавості.

    Теми цього довгочиту:

    Проза
  • Петля

    Я прокинувся без голови посеред темного лісу. Місяць вихоплював клаптики землі між чорних стовбурів древніх дубів. Мої руки липкі від крові, на пальцях подекуди зірвані нігті. Обіля мене на колінах молиться монахиня Церкви Апокаліпсису.

    Теми цього довгочиту:

    Проза
  • Пляж

    Я б побажав зникнути, розчинитись у нічному місті. Стати шлейфом блядського парфуму, свистом стертих покришок таксі, звуком падаючого на землю недопалка, звуком відчинених дверей, тихим стогоном зі спальні.

    Теми цього довгочиту:

    Проза

Вам також сподобається

  • synth\

    хотів би я бути тобою

    Теми цього довгочиту:

    Вірші
  • red red red

    Хтось пише вірші на папері. Хтось пише різні слова на стелі.

    Теми цього довгочиту:

    Вірші

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • synth\

    хотів би я бути тобою

    Теми цього довгочиту:

    Вірші
  • red red red

    Хтось пише вірші на папері. Хтось пише різні слова на стелі.

    Теми цього довгочиту:

    Вірші