Чого прагне і до чого призиває юне покоління? Їм потрібно Сьогодні, не завтра

Автор: моя донька Іринка

Мені боязко від усвідомлення, наскільки швидкоплинний час.

Не встигла відчути смак шкільного життя, коли вже відчувається подих універу, нових людей та випробувань, самостійного життя.

17 років минули наче одна мить, яка, на жаль, особливо в моїй пам'яті не відклалась. Ми не forever young, тому не шкодуйте барв для спогадів і не ставте межу можливостям.

Хочу побажати всім не соромитися бути собою, не боятися робити дурниці (але вміти вчасно вибачитися у людей, яких образили), бути чесними перед собою та близькими. Бережіть рідних, дорогих та коханих. Живіть для себе, довіряйте своєму серцю і нехай на ваших обличчях завжди буде посмішка.

Не опускайте руки за найменшої перешкоди і дуже важливо не втрачати віри у краще. Дайте волю своїм емоціям, почуттям та бажанням. Пам'ятайте, долю ви створюєте самі, своїми діями керуєте ви, тому не дайте комусь мати владу над вами. Менше негативу - на нього йде занадто багато енергії та дорогоцінного часу.

Слід зазначити, кожна неприємна ситуація восполняется хорошою. Будь ласка, не давайте себе в образу, за жодних обставин. І насамкінець, будьте тільки з тими, з ким ви почуваєтеся комфортно та вільно. Ніколи не нав'язуйтесь і будьте у себе на першому місці.

Час рухатись вперед! Так, саме зараз, не завтра.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ОН
Олена Наливайко@Olena_Elena

1.7KПрочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

  • Живемо на повні груди

    Заради себе і своїх, заради Живого Життя. Знаходимо Силу навіть в слабкості. Змінюємо свій дух і свою плоть. Змінюємо себе, але залишаємося вірними собі.

    Теми цього довгочиту:

    Людина
  • Робимо, що треба і будь що буде

    Що готує завтрашній день ми не знаємо, в нас є Сьогодні і від наших кроків залежить, що Буде Завтра.

    Теми цього довгочиту:

    Наш Час
  • На часі: Система з 18 умов для розвитку та відновлення мозку

    В сприятливих обставинах або осилюючи обставини наш Розум перероджується та відновлюється, адже кожен наш день – нова можливість для росту.

    Теми цього довгочиту:

    Мозок

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається