Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

ДЮНА ПО ХАНУ РУБЕРОЇДУ - МЕСІЇ ВІД ЦРУ І НАФТОКАЇН

CDN media
герберт придумав біопанк?

Пол Атрейдес це щось середнє між Чарльзом Менсоном, Пол Потом і Девідом Боуі коли той плотніше всього сидів на кокаїні, ну і куди без Лоуренса Аравійського.

Вся ваша Дюна, квісатци хадерахи і бенегесеріти, це все про Америку, про МК Ультру, Саєнтологічний псайопи і розвиток американської зовнішньої політики в умовах неоліберального феодалізму, сіквел “Кінця Історії” Фукуями, така собі пост-історія, абсолютний асембляж різних варіацій зони Світового/Історичного, що потім до повного гонзо довів Warhammer 40k, який в час свого виходу був гіковською сатирою на тетчерівську Британію, пізніше еволюціонувавши в мильну оперу, чоловічий аналог безкінечних яой фанфіків, хоча навіть в них менше гомоеротизму. Вархаммер 40к крав з усього що криво лежало на поличках гік-магазинів, від Чужого до Судді Дредда, звісно додаючи гіперболізацію і гігантоманію до цього всього, тому я гордо скажу що те що я роблю це Ваха40к від світу текстів про Дюну, гарного я такого уробороса намалював, не?

WARHAMMER 40,000 is STUPID - and that's why I LOVE IT - YouTube
вони знають і люблять, так що полюбіть цей текс

Весь двіж в Дюні це про спайс меланж - що це таке? Це кокаїн, нафта і бажання. Ні реально.

Кокаїн займає важливу роль в історії американської літератури, Кінг під ним написав свою найкращу книгу, а Герберт і усю Дюну (на сина кокса не вистачило), кокаїн це ліки від Фрейда, кокаїн це спайс, кокаїн це подарунок природи, листочки проходять свою еволюцію в порошок і дають суперсили, чи віддають ваше тіло Ла Мадремонте чи Ненкататока, і ви як обнюхані члени картелю з другого Хижака, наодинці з особою наодинці з богом. Листя коки носили сакральний характер - але білі демони спалюжили його. Спершу шайка фріців перетворила його на “ліки”, а потім відомий нам магічний ордер CIA спаплюжив його ще гірше, створивши “крек”, а потім і “крек епідемію”, напевно намагаючись отримати своїх ментантів чи Бене Гесерит.

Недристані в своєму милому CCRU фанфіку “Циклонопедія” пише про петрополітику і чорне сонце нафти, про те як динозаври еволюціонували в нафту (це моє), стали розумними і почали грати свої ігри, топливо Воєнних Машин важливіше самих машин, вони без них застрянуть в пісках Іракіса, зупініть їх і зупиняться ринки, Гільдія не може такого допустити! Це зупинить рух капіталу, капітал це теж спайс меланж! В нашій недолугій реальності кокаїн часто нюхають через нафтодолари, тобто поки спайсів багато, і ми вживаємо один спайс за допомогою іншого, тому що в нас бажання-спайс це зробити, до Дюни нам ще 20 тисяч років це видно.

PHILOSOPHY /// Oil as the Black Corpse of the Sun (Cyclonopedia + Jarhead)  - THE FUNAMBULIST MAGAZINE
горді сардаукари імператора джорджа буша 2
Action Thriller Starter 2-Pack Blu-ray (The Kingdom / Jarhead)
Нафтуся вітає чужинців

У фільмів “Jarhead”, під час операції “Буря в стакане” є сцена з стовбами вогню, конем покритим нафтою і дощем з тої самої нафти, можливо глубока метафора, але ми краще за авторів знаємо що тут - Іракіс-Дюна вітає гостей, вічно кровава Свята Земля зустрічає тих, хто прийшов по її кров, неважно хто переможе - spice must flow, час барона Хусейнконена пройшов, новий Рим прислав своїх сардаукарів, тепер вони контролюють потоки нафти-меланжу (по крайній мірі вони так думають).

Навіть без нафти ця земля - це історична колиска однієї з цивілізацій, як ніби Аракіс це колишня Земля, як пост-апокаліптична Терра, був би в нас Лето ІІ чи Генератор Едемський Кущ Компактний, тут могили нефілімів, тут анунаки почали виводити гомосапіенс, тут був перший супергерой - Гільгамеш, кидавший виклик хтонічному і божественному, тут десь далеко під землею, скупчення кровеносних система Тіамат, що її Мардук вбив, створивши світ. Чи не вбив?

Мудрі солярні політизують географію - їм зверху видніше, політика як патерн лягає на матрицю землі, формуючи сенси і карти, але як і всі патріархальні культи, вони відмовляють Матєрі-Сирой-Зємлюшке в акторності, Негарстані каже давайте спробуємо уявити навпаки, як одержима географічна локація формує собою не тільки політику на ній, але і політику навколо, Іракіс-Тіамат живий не тільки через наявність у неї політичної суб’єктності, але і крові, крові яка несе йому суб’єктність економічну. Високі науки і процеси що пролітають невидимо над нами, падають під гравітацією Близького Сходу, Тіамат притягує їх до себе, матриця не лягає тут під паттерн, у цієї Землі немає хазяїна, ця Земля свій власний феодал в цьому місці, точніше під ним “plateau of black matter where the chemistry of god is more fertile than ever. God chooses to be a corpse in order to be a protagonist” (Cyclonopedia 205). Як Ісус! Інколи бути мертвим це активніше, ніж “жити”, діти Тіамат - динозаври, нам це довели.

Надам цитату з цього петроеротичного фанфіка на Дюну

“Бойові машини розчиняються в нафті. Роль нафтопроводу не військова оборона, а життєзабезпечення. Трубопровід постачає нафту як стратегічне мастило та нейтральний транспортний засіб бойових машин із мобільною та дифузійною ефективністю. По трубопроводу нафта надходить на фронти хрестоносців. Коли нафта досягне місця призначення, військові машини хрестового походу, першочергово спрямовані на динаміку, заправляться нафтою та її похідними та будуть збиратись. Оскільки машини західного просвітництва споживають нафту, чи то обрізаючи краплю, чи то жирячи на краплі, контрабандні військові машини починають активуватися та хімічно не зв’язані. Нервова система та хімія бойових машин, які контрабандою провозяться через нафту, переповнюються західними машинами, які непомітно ласують нафтою, оскільки нафта вже розчинила або очищено емульгувала їх у собі, у вигляді своїх хімічних елементів або основних похідних (ісламські ідеології, амбіції, неявна політика). , суспільно-релігійні утворення та формування тощо).

Нафта у тексті зображена як інструмент світової експансії ісламу, як глобальний передавач і посилювач ісламського ентузіазму шляхом її перекачування в інші регіони, а головний герой у нас Близький Схід ака Ірак/Аракіс, а вакхабізм/культ неревара у нас це релігія пола нереваріна аравійського, фактично оперативника іноземної - не/фейковий месія аля нереварін муадіб, той хто мантлює гіпервірування створене Бене Гесеріт ака ЦРУ ака Blades, той хто покладе кінець фальшивим ідолам, але все виходить з під контролю конспіраторів - whos in charge? Хто контролює Пола Муамара Нереваріна? Будучи засланим козачком він все ж взяв контроль як той колясочник з Аватара, чи це Азура/Спайс/Близький схід, чи все і так було заплановано? В тексті Герберта це звісно питання - месії і диктатори це ніцшеанці що взяли контроль над чи це просто виконавець народного/приватного замовлення, монстр створений рукотворно чи продовження народу, той хто буде жертвою в ритуалі вбивства короля, елітний козел відпущення за кровожерливість людей, звалену на нього, чи це все, і одночасно? Курка чи яйце.

Всі випадки що я поєднав, інколи відповідають по різному або лишають неясність по своєму тонкою чи товстою.

Палестинський Махді чи Ізраїльський Машіах, хто з них з’явиться раніше, хто буде сам по собі, а хто по волі людей (своїх чи чужих), хто ініцює хрестовий поход Муаддіба перший?

Как Англия подсела на спайс, и почему это повлияло на популярность других  наркотиков

Так що нафта - це спайс, спайс контролює рух машин війни, спайс висирає гігантський черв’як, так само як нафта це мертві динозаври, десь хтонічна чорна жижа, а десь дивний порошочок, так чому порошочок а не жижа?

Crackheads have superpowers : r/BlackPeopleTwitter

Травичка і листячка теж ростуть на мертвичині, ерос росте на танатосі, спайс меланж дає ментатам і фріменам суперсили, суперрозум, я чесно нафту не пив, але не думаю що вона на таке здібна - спайс це нафта і кокаїн, кокаїн це теж паливо машин війни але на іншій планеті - Колумбакіс, де барон Харкосбар теж котролював його потоки як і барон Садамхокен, але обоє були прибрані імператорами і їх вірними СIAдукарами, які потім вже перейняли контролю над кокаїном меланжем і вели з ним війну - війну з Богом.

Cocaine is my god : r/outofcontextcomics

Одноразовий злодій з коміксів DC під іменем Snowfire, отримує свої суперсили від кокаїна меланжа, як і Муадіб Герберт, ну і відкрито називає його своїм Богом - ведучи операції на Колубакісі чи Іракісі, стріляючи місцевих фременів, які не дають отримати контроль над потоками кокаїнафти, американці ведуть війну проти Богів, але їм не привикати - кількість снярядів якими їбашили Ірак вбила би і Бога, але Боги хитрі - Бог і є топливо для Машин Війни, хоч нафта, амфетамін чи чистий ентузіазм хрестоносців, це і є Бог/Бажання, акторність цих субстанцій підтверджена і язичником Головіним і об’єктними орієнтованими онтологістами. Сучасний Філософ вертається до субстанцій досократиків, йому нікуди тікати від Спінози:

"Кожна річ, наскільки це можливо за її власною силою, прагне зберегти своє власне буття."

Конатус чи актантність листя коки і нафти це їх влада без волі - хімічна енергія, замкнута у вуглецевих зв'язках наприклад, легко вивільняється при згорянні. Ця енергія надає нафті експоненціально більше потенціалу для дії, ніж більшість повсякденних предметів, але ця енергія від одержимості Мертвими. Епіграма Вернера фон Брауна з Веселки тяжіння -

Science has found that nothing can disappear without a trace. Nature does not know extinction. All it knows is transformation! And everything science has taught me — and continues to teach me — strengthens my belief in the continuity of our spiritual existence after death

Солярний нацик фон Браун оптиміст - мертва Тіамат або Некро-Годзіла одержимий жертвами японської армії в фільмі GMK, всі персонажі дюни, до появи Лето ІІ, це просто маріонетки, маріонетки у війнах рослин, що описані у Головіна,

Головін має що і сказати про тих хто почав Батлеріанський Джихад (чи битву при Червоній Горі), або почне його, не проти людей, а проти Тіамат. Дівчачі ляльки - страх Католицької церкви, големи прото-кіборги, теж небезпечні істоти, ідеальні Машини Війни, термінатори, вершина вуглецевої форми життя, це органи тіла без органів, руки-ноги обузданого технокапітала Імперії. Але він то патерн поверх матриці, патріархальний нахал.

В епізоді Аніматриці, роботи уникаючи війни з людьми втекли жити на Сонце - як бронзові статуї з “Ясона і Аргонавтів”, аполонічно-солярні ідеальні кіборги, настільки солярні що живуть на самому Сол Інвіктус, слуги прибульця з майбутнього, який нагадають мені щось з коміксу Гранта Морісона Marvel Boy :

“Потім Нох-Варр стикається з розумною корпорацією, відомою як Гексус. Випадково звільнений із камери стримування під час аварії Marvel, Гексус починає захоплювати світову торгівлю, намагаючись підпорядкувати людство та остаточно контролювати Землю. Нох-Варр вторгається в центр управління Hexus і остаточно знищує «соціального паразита», видавши всі його комерційні секрети його конкурентам”

Hexus (Earth-10002) Marvel Database Fandom, 53% OFF

Короче містер Голд з фільма “Револьвер” - щось чого нема, але воно є, автономний інтелект як Патріоти з Metal Gear Solid 2, штучна заміна Ілюмінатам, в яких вірять оптимісти і той самий АІ-Бог, якому колективний нікленд хоче дати тіло, Нумідіум, реінкарнація Бога вбитого Ніцше, плювок в лице Ісусу який так і не повернувся.

Avatara in Sanskrit means to descend. The divine chooses to descend to the mortal plane in order to do something, to change history.

Логіка ринків і Капіталізму нам не зрозумліа, тому по Ніку Ленду це прибулець, демон, штучний інтелект, все це одночасно. Капітал буде користати лівих і фашистів, китайців чи росіян, він буде підтримувати альтрайтів і пропагувати транс-права - ваша ідеологія це вид презерватива яким солярний член Капіталу входить в вас і в нашу сакральну почву. Це не Шодан і не Скайнет, в нього нема цієї присущої цим AI людяності.

Капіталізм як Дататсуші з Forbidden Siren, чи боги з Нікополя, чи Hexus - воно приземлилось тут і перетворює нас райських шибіто “Дивного Нового Світу” чи задля того щоби ініціювати/втрутитись в бескінечні Махабхарати. Але чи втрутився він по своїй волі, чи був закинутий сюди вітрами Варпу?

рай!

Але ворог спайсополітики/коконафтополітики, цей самий Космо-Капіталізм, має експлуатувати силу Сонця, а для цього йому потрібно експлуатувати ресурси Землі, викликаючи повстання Землі, йокаїв і духів, як у Werewolf the Apocalypse. А сили Землі існують, для того щоби в циклі знищення/народження еволюціонувати далі, продовжувати свою актантність далі далі - Недристані не правий, який там солярний капіталізм, марксисти навіть і не знають, як Маркс хвалив поступ капіталізму по світу, руйнуючи традиційні цінності, природу і все що стає на шляху, ніби як анунаки що створили людство для добування золота чи Боги з “Нікополя”, що грають в шахи людьми задля топлива, щоби просто втікти звідси або навпаки поширитись - всі масонські Ритуали, Війни чи Політика, це все заради топлива меланжа, тому що топливо це Will to Power Ніцше, темна сторона сили з Зоряних Війн. Унабомбер думав що він на стороні лісних духів і інших дітей Тіамат, він хотів врятувати Природу від розорення, спасти Землю від долі Аракіса.

Послідовники Хромового Аполлона проти Нафтококаїнової Тіамат, ось реальний конфлікт, ролі в якому по смішному міняються, Тіамат-Кібела вбиває свого сина-чоловіка коли той йде проти неї, чи вийде в неї в цей раз? це не дитячі ігри масонів проти чекістів, не психо-сексуальні маневрування спецслужб світу, але вони не можуть жити один без одної, кокаїн кормить воїнів економічної Машини Війни Волл Стріт і чорношкірих фріменів пустель Чікаго, нафта кормить техніку сардаукарів на їх хрестових походах і техніку Машин Війни Картелів, ідеологія заправляє ентузіазмом хуті і інших фріменів, всі залежні від Топлива, його спалювання це сакральний акт як ритуали зі спайсом-меланжем чи обряди Адептус Механікус, Глобальне потепління не катастрофа, це трансформація Землі в Аракіс чи Терру, принесення Гаїй в жертву силі сонця, ультимативний спайс меланж що відправить нас сили інших зірок і Топлив. Навіть Боги це бажаючі машини в цій Сансарі, ми забули свого Діоніса-Ісуса, свого Лето ІІ, як Нік Ленд забув гуманізм у Дельоза і Гваттарі, як філософи відмовились від Нової Землі, від квітучого Аракісу, і повернулись до тотемізму, де вибирають між Кремнієм і Нафтою, готуючи нас до їх володарювання, як пророки, як Бене Гесерит готовили примітивні народи до Квісатц Хадераха. Басилиск Роко не такий страшний, як і Тіамат - в людей є традиція драконоборства.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
хан рубероїд
хан рубероїд@khan_rubberoid

філософі дропаут студент

566Прочитань
5Автори
16Читачі
На Друкарні з 28 серпня

Більше від автора

  • в пошуках загубленої історії - 23 тези про не-лінійну історію.

    "Поки людство необачно упирається в тій фатальній помилці, що біологічно йому їм передбачено тріумф, ніяких істотних змін не буде". Петер Бессель Цапффе. Останній Месія

    Теми цього довгочиту:

    Філософія
  • Практичне гіпервірування Есхатологія революції або Маніфест ісусизму-павлізму.

    Є приказка, що можна забрати людину з *назва місця*, але *назва місця* не можна забрати з людини, і я хочу саме це сказати про велику кількість мислителів, що відкидаючи християнство, залишались в пастці іудео-християнських патернів мислення та концепцій.

    Теми цього довгочиту:

    Філософія
  • 1975.Вступ в Нову Філософію Конспірології.

    Ми вже раніше розбирались, що конспірологія - це нова міфологія, тобто це раціоналізація хаотичних подій в полі іманентності, заповнення дір інформації своїми шизо-параноїдальними концептами, тим самим замість створення упорядкованості, вони утворюють ще більше хаосу.

    Теми цього довгочиту:

    Конспірологія

Вам також сподобається

  • До неба і вниз

    До неба і вниз – в нічній темноті Орлиний політ, мов дикий ведмідь Ти загнаний тут – малюєш свій світ У безліч зірок – до неба і в низ До неба і в низ – без часу ця мить Ти йдеш на пролом та сили не ті Мов осінній листок у шаленій грі Летиш до небес і падаєш в низ

    Теми цього довгочиту:

    Філософія
  • Котушка

    Втрачені спогади мого нефритового розбитого китайського серця, склеєні липким павутинням думок після ранкового пробудження, а в кінці нічого не відбувається...

    Теми цього довгочиту:

    Філософія

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • До неба і вниз

    До неба і вниз – в нічній темноті Орлиний політ, мов дикий ведмідь Ти загнаний тут – малюєш свій світ У безліч зірок – до неба і в низ До неба і в низ – без часу ця мить Ти йдеш на пролом та сили не ті Мов осінній листок у шаленій грі Летиш до небес і падаєш в низ

    Теми цього довгочиту:

    Філософія
  • Котушка

    Втрачені спогади мого нефритового розбитого китайського серця, склеєні липким павутинням думок після ранкового пробудження, а в кінці нічого не відбувається...

    Теми цього довгочиту:

    Філософія