«Геній» і «слабак»?

Так вже сталось, що на скандал з викриттям культу з партака уботи відреагували дуже багато людей і навіть ті, хто не слухав «Подкаст терапію». Я не була підписана на цей канал, але чула про них, дивилась пару випусків. Зокрема, обговорювали цей подкаст з молодшим братом(18р), який підпадав під цільову аудиторію. Але він вчасно зрозумів, що з ним щось не так, хоч і не очікував такого повороту, але переживає це нормально, без трагедії.

І це все добре, бо в нас молоде суспільство, молода нація, яка вибудує зараз себе, вчиться рефрексувати, розпізнавати брехню, кенселити і критично мислити. Подкаст терапія - було для людей як щось нове, вільне і свіже, чого не було раніше, тому воно набирало таку публіку і онлайн і офлайн містами України. І те, що зараз несеться в бік партака - це не шакалячий експрес - це живе суспільство. Так само було і з арестовичем, і з щегелем, і з інструктором, і от на черзі партак убота. Скоро стихне гомін.

Пам‘ятаємо, що ідеального суспільства не буває і коли ми активні, то може можемо боротись і протистояти всяким шахраям ці говорящим головам з екрану.

Я не дивилась 5годинний фільм і не знаю хто такий Полудьонний. Я читала статтю на «Свідомих» і наразі мені цього достатньо, щоб висловити думку, про яку ніхто не питав, але яка сформувалась🧐

Кажуть, Полудьонний теж не має сумнівний бекграунд…ну що ж, якщо треба і його закенселимо з часом, викриємо, якщо він дійсно не ок і будуть докази і факапи, це взагалі не проблема його закенселити…. Але от блін, нарізок з Полудьонним поки нема багато в Тік ток, він не віруситься і не забиває трафік своїми роботами, нема поки що кенселити..

Наразі проблема з партаком.

З хорошого:

• Подкаст терапії нема;

• Євген звернувся до аудиторії;

• Суспільство рефлексує і в цьому росте;

З поганого:

• Партак продовжує свій вплив на аудиторію і продовжує свою брехню: лекції і стріми не припиняються. Навпаки навіть, в Тік тоці вірусяться відео, як молоді дівчат їдуть з інших міст на лекції до партака, щоб пообніматись і висловити свою підтримку.

Він вирішив надавати докази того, що він нікого не обманював , захищати своє ім‘я, яке було, є і буде… надав фальшиві докази, таким чином зробивши шок ефект, як він вміє(згадаємо інтерв‘ю Емми Антонюк і фото розчлєньонки)

Його аудиторія в шоці і захваті, бо «мужиик, викусіть хейтери». Спостерегачі просто в шоці. Більш тямлющі і активні розібрали на щепки його скан свідоцтва і в шоці від того, як він впевненно і невпинно себе закопує цією підробкою.

Як би ж то проблема була лише в імені..це найменша брехня, на мою думку, а стільки шуму…

• Медійники і блогери…Виділю двох, яки мене найбільше здивували:

Альонаальона назвала партака «генієм». І це черговий крінж Альони, усвідомлює вона це чи буде як з дріфтом на Софіївський площі і прийдеться відмиватись?

Сергій Іванов вирішив чекати і сказав, що не може встати на бік когось із них, але от Євгену Яновичу дав таку дефініцію «слабак»(нахіба?). Що він актор.. тонка душевна організація(а не актори з товстою душевною організацією?) Це повторювалось кілька разів і в різних формах. А хто тоді сильний і головне чому? Відносно чого він слабий?

І ні, я не заступаюсь за Яновича, мені здається він сам ще не усвідомив крінж, який коївся на «мамахохоталашоу», а тут ця «подкаст терапія»…

З поганого все.

Ну і основна теза: те, що міцне і якісне - не зламати і не підкосити якоюсь статею або відео з YouTube. А партачок посипався задовго до розслідування…

Короче, людоньки, в цікаві часи живемо. Пишіть, як відрефлексували ви? Що думаєте взагалі…

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Lika
Lika@OM_Lika

589Прочитань
7Автори
9Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Я плету безпечні дреди

    Короче, дреди це про неповторний стиль, про зручність та експерименти.

    Теми цього довгочиту:

    Дреди
  • Актив та пасив. Планування. Частина 2.

    Активність - це про спосіб мислення. Планування ж виступає тут важливим інструментом, як ми структуризувати своє мислення в дії.

    Теми цього довгочиту:

    Мотивація

Вам також сподобається

Коментарі (2)

UPD: Щойно дізналась, що Іванов ще й блокує тих, хто щось пише про те свідоцтво або не погоджується з ним(facepalm) Про що мова..

Вам також сподобається