Я плету безпечні дреди

Протягом останніх 5 років я займаюся створенням класичних гачкових дредів, і це стало справжньою моєю пристрастю. Я допомагаю своїм клієнтам та клієнткам створити або завершити образ. Це не просто плетіння як на конвеєрі, це перш за все креативна робота над образом, яка мене дуже надихає. Кожен комплект - це насамперед творча робота на шляху до результату. Я обожнюю спостерігати за тим, як після заплетення клієнт/клієнтка любуються своїм новим образом і крутяться біля дзеркала.

Ох , скільки стереотипів та міфів я зустрічаю на своєму шляху.

Як і будь-який одяг, аксесуар, тату, пірсиг, бьюті-процедура - дреди - це те, що може тебе розкрити, підсилити, що допоможе відчути себе впевнено, стильно та зручно.

В кінці кожного сезону я проходжу якісь курси, або по дредам, або по смм, або по шкірі голови і здоров’ю волосся.
Також я нарешті знайшла студію і відійшла від роботи на дому(кіт і дитина - це звичайно весело, але цей період вже позаду).

Також я не працюю з китайським матеріалом, і це скоріше моя громадянська позиція. Навіть якщо компанія американська, але виробництво китай - цей матеріал також мені не підходить, адже не хочу мати співпрацю з тими, для кого все неоднозначно та спіпрацює якимось чином з росією. Також рашка мала спільні навчання військові з китаєм, нє? І як би постачальники мене не переконували: “ну, це ж яяякісний китай” - ні, так воно не робе.

Мені цікавіше підтримувати своїх. Я краще замовлю американський матеріал з Харкова або Запоріжжя, і одночасно підтримаю тих, хто має свої крамнички у прифронтових зонах. По вартості вийде теж саме, що замовляти напряму з Америки, наприклад.

Короче, дреди це про неповторний стиль, про зручність та експерименти.

Маєте питання - пишіть, мої роботи є в інсті: @dreadlocks.ua

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Lika
Lika@OM_Lika

587Прочитань
7Автори
9Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається