I am, I am, I am, Maggie O'Farrell

Чужий досвід підвищує як когнітивну гнучкість, так і глибину та інтегративність мислення.

17 новел про майже смертельний досвід, котрі спочатку виглядають ніби випадково зібраними до купи. А через декілька десятків сторінок вимальовується ціле життя авторки. Що вона пережила в дитинстві у 8 років, як це вплинуло на її можливість орієнтуватися в світі, що було в Італії і які спогади вона забрала з батьківського дому.

Книжка не лякає якимись безсенсовними жахам, ні, вона лякає своєю реалістичністю. Чоловік, котрий вбивав дівчат за допомогою стрічки на біноклі, чи чоловіки, котрі обрали мати з немовлям, як легку здобич. Недостатня уважність під час переходу дороги чи випадковість у вигляді несправності літака.

Новели розташовані в такому порядку, що кожна нова відкриває ще один факт з біографії авторки і лише в кінці по зрозуміємо чому саме так склалися обставини в частині про Легені.

Авторка вставляє в тексти факти, визначення та цитати, котрі відчуваються, як розмова з тобою. Ти дізнаєшся історію слова анафілактичний, статистику по після родовій депресії та скільки літаків розбиваються через несправність.

Тепер я хочу прочитати і інші книжки авторки, бо ніколи не очікуєш, що випадково куплена книга зможе затягнути тебе своєю мовою та історіями

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Марічка балакає
Марічка балакає@marichkabalakae

Читаємо, пишемо, кричимо

1.1KПрочитань
10Автори
25Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

  • Not in love, Алі Гейзелвуд

    Раптом ви в останній час не чули від мене криків йобана русня, то це тільки через цю книгу. Короткий відгук на книгу Алі Гейзелвуд, бо я вже не можу

    Теми цього довгочиту:

    Книги
  • Віконт, який кохав мене. Джулія Квін

    Коротко про другу книгу з серії про Бріджертонів і чому "Віконт, який кохав мене" краще у вигляді серіалу

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Я і Фелікс

    Фільм знято за мотивами книги “Хто ти такий” Артема Чеха. Сама книга є частково автобіографічною, а над фільмом разом з Іриною Цілик працював Артем Чех та їх син. То ж фільм можна вважати ще одним поглядом на історію зростання Тимофія та його стосунків з Феліксом.

    Теми цього довгочиту:

    Фільми

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається