Inside Star Citizen: Місія "Пізнайло"

Наразі розробляються місії у різних ситуаціях: прибирання доказів, бої на платформах Orison, пошук речей в бункерах та грабунок барж. Вишенькою на торті стане змога стріляти у зловмисників на вашому кораблі без жодних наслідків.

У цьому епізоді Inside Star Citizen розробники з команди, відповідальної за місії, розповідають про майбутні завдання, а також про можливість захистити свій корабель від зловмисників.

Знищення доказів

Ninetails скоїли злочин, і ви повинні приховати його якомога швидше, видаливши усі ідентифікаційні позначки та фарбу разом з корпусом, за допомогою корабля-сальважера. Це місія обмежена в часі, яка автоматично провалюється, коли на місце злочину прибуде поліція.

Ви також можете скористатися можливістю викрасти вантажні ящики та зброю, які знайдете на кораблі.

Виконання місії підвищить вашу репутацію, чого раніше не було у місій по сальважу.

Платформи Orison

Місії на платформах Орісона були створені на основі концептів динамічної події "Облога Орісона".

Коли група гравців виконує місію на платформі, вона "резервується" на час виконання місії. Тому, щоб більше гравців могли одночасно виконувати цю місію, розробники збільшили кількість наявних платформ, розмістивши їх у різних частинах Crusader: Орізон більше не є єдиною точкою інтересу в атмосфері планети.

Вантажні місії

Вони передбачають повернення одного або кількох конкретних предметів. На практиці це означає піти до бункера, зачистити будівлю від охоронців та забрати з їх тіл датапад з кодами і використати його, щоб відкрити сейф.

Датапад з кодом

У цього типа місій буде декілька рівнів складності, які також будуть відкриватись в залежності від рівня вашої репутації. Як додатковий стимул - розробники додаватимуть більше сейфів та датападів з кодами на складніші місії.

Протягом гри гравці можуть забрати з бункеру багато цінних речей, але чим більше часу минає, тим небезпечнішою стає локація: ворогів стає все більше і вони краще озброєні.

Захоплення вантажу

Це нова місія на Orison, в якій гравець купує координати контейнеровоза і може відправитися туди, щоб викрасти вантаж. Знайшовши на локації коди, гравець повинен ввести їх у терміналі, щоб відкрити контейнери, які належать різним компаніям. Предмети, які можна забрати, залежать від типу компанії.

Пристикована баржа з вантажем

Захист від несанкціонованих пасажирів

Наразі, коли гравець потрапляє на будь-який корабель, навіть який не належить його групі, всім його відвідувачам транслюється повідомлення про цю подію. При цьому команді корабля неможливо вбити порушників без наслідків.

Ця ситуація змінюється двома способами. По-перше, повідомлення буде стосуватися лише членів групи власника корабля. Однак, і це друга зміна, всі члени цієї групи зможуть стріляти в порушника без попередження, без ризику отримати кримінальний статус.

Якщо гравець покине групу, перебуваючи на кораблі, він зможе залишатися на там, поки не зійде з нього. Однак він не зможе захищати корабель від порушників, і буде вважатися порушником, якщо нападе на члена групи.


Джерело для зведення: Inside Star Citizen: Mission: Cognoscible

Переклад для @starcitizen_news

Ви можете зареєструватися за моїм реферальним кодом, тим самим підтримати переклад новин, і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

1.5KПрочитань
5Автори
25Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Inside Star Citizen: Щоденник розробки - Server Meshing

    Дізнайтеся про останні новини від членів команди Основні технології, які поділяться думками та інформацією про роботу над технологією Server Meshing, а також розкажуть про нещодавні тестування та розробки, які прокладають шлях до Alpha 4.0!

    Теми цього довгочиту:

    Inside Star Citizen
  • #leaks - Squadron 42: реліз, порти на консолі, та деякі ранні деталі

    Незважаючи на те, що нам показали чимало Squadron 42 на Citizencon, залишається питання, коли ми отримаємо цю гру в наші руки? Як там зараз справи у компанії? Якою ж буде ця гра? Як вона власне працює? У цій статті hater115 привідкриє лаштунки своєю черговою порцією витоків.

    Теми цього довгочиту:

    Squadron42
  • Loremakers: Питання Спільноти - Червень 2024

    Дізнайтесь більше про наслідки окупації планет Вандуулами, "зникнення" чинної Імператриці та більше інформації про загублені у космосі кораблі поколінь. Також тут є інформація про появу нових квестгіверів, діяльність профспілок за часів диктатури Мессерів та багато іншого!

    Теми цього довгочиту:

    Loremakers Cq

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається