Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

Інтерв’ю з Адреасом Беттінгером

Інтерв’ю з B.S.o.D. з Grausemkeit та Kapkauft Propaganda проведене S.P. у Червні 2013

Я не сумніваюсь у тому що будь хто хто знає цей бенд навіть подумуати не міг що це інтерв’ю взагалі коли небудь станеться, ба більше мені довелося докласти багато зусиль аби воно дійсно сталось. Я був радий піти на зусилля, ту ж саму реакцію мав він. Grausemkeit зацікавили мене після першого ж прослуханого треку, коли я отримав на руки першу демку ( вже навіть не пам’ятаю яку) це змусило мне шукати більшого, я дуже хотів дізнатись більше про обскурний німецький проєкт зі усіма плітками що його оточуюють. Я міг би вести це інтерв’ю до нескінченності мені дійсно дуже сподобалось з ним говорити, але ми плавно переходили до більш осбистих питань які він не хотів би мати опублікованими. Ось що я витягнув з Чорного Сина Темряви.

Чим зайнятий зараз?

Сижу у маленькому селі Dudweiler поруч з уродським Saarbrücken у інтернет кафе.

Ти грав зі своїм проєктом  Grausemkeit починаючи з середини 90-их ти також мав багато інших проектів з того часу. Несподівано, десь на початку двотисячних усе зупинилось. Що сталось?

У був баранщиком у Dethroned, War-Horness, Totenschrein, Birkbein, Funeral Spirits і т.д. У мене також є соло проєкти типу Grausemkeit Heroin Makes Happy, Germania, Corneus, Entwerung, Jew Atomizer, Wing Of Evil, Motigana, Pure Evil і т.д. Після цього і зустрів демона героїну і ми стали кращими друзями на багато років. Героїн була демонессою вона тримала мене в себе у руках дуже довго... Я також був у тюрмі десь приблизно 9 років, але моя любов до андегрунду та поганого блек металу ніколи не вмре. Зараз я маю нове бачення --Kapfkaut Propaganda я знову хочу бути  шипом у яєчках Ісуса.

Багато пліток вказували на те що ти помер, а люди що працювали з тобою кажуть що не чули про тебе нічого з  часів ранніх двотисячних. Що ти про це думаєш, що могло змусити людей думати що ти помер? Чому втратив зв’язок з тими людьми?

Контакт обірвався тому що я потрапив у тюрму а тусовка полетіла до біса... Це не лише моя провина що сталось те що сталось. Деякі люди змінили персону на хfммерскінам деякі змінили місце проживання, типу Ларса з Pure Evil та Молоха що преїхали до Португалії. А плітки : « можливо він мертвий«  можливо я морфініст з 17-ти років? Я не бачив моїх старих друзів більше 10 років...

Коли ми говорили до цього, ти сказав що  не знав про те що друга демка Birkabein, що була записана у 2001 вийшла минулого року на CD-r. Що ти думєш з приводу того що вона була випущена без твого дозволу чи участі?

Ну, може я забув про те що друга демка існувала, Мені треба її послухати і тоді я можу сказати більше. Їй більше 10-ти років.

Я чув що деякі флайери Grausemkeit мали надписли «Хайль Гітлер «  чи щось подібне? Ви це зробили аби послати нахуй суспільство, чи як? Це взагалі правда? Як щодо того що твоя колишня дівчина продала  свій Майн Кампф задля грошей для наркотиків?

 Бляяя ці плітки прсто смішні... Добре у мене є певна симпатія до NS блек метал, я люблю музиккку типу Burzum чи Absurd, але я НЕ нацист, і ці плітка просто наїбалово. Якщо ти бачив такив флайер  ну то ок. Я був молодим та дурним. Та мені дійсно подобається NSBM типу Graveland , Kristallnacht, Nokturnal Mortum ( неймовірні музиканти....!!!!). Щодо твого питання, так це лише проти суспільства.

Це не  секрет що ти вживав тяжкі  наркотики у минулому. Яка сиитуація зараз?

Так я все ще залежний. Я наркккоман сатанист хахазахза...  Ні, героїн у моєму місті настільки хуйовий. Я вживаю subutex це як метадон. І я люболю курити траву , і великий хуй усім іншим свиням!!! (ВИ ЗНАЄТЕ ХТО ВИ!!!!)

Більшість твоїх ув’язнень пов’язані з наркотиками?

Так, я маю неймовірні 147 інцидентів, деякі з них пов’язанні з насиллям інші з розпалюванням ненависти серед меншин. Я намалював wolfsangel символ з Burzum на стіні..  Решта пов’язані з наркотиками ( продаж і т.д.). І якщо ти ВІП персона у цих кругах особливо у такому маленькому містечку як Saarbrooklyn то ти автоматично стаєш лакомим шматком для свиней що звуться поліцією.

У тебе є певна ненависть щодо суспільства  та « системи », правильно? Що ти думаєш не так з суспільством у Німеччині?

Я маю на увазі, це не лише у Німеччині... хуйово по всьому світу. Але ми не можемо нічого зробити... це сумно, але це правда. Я не є маленькми фіксиком у машині що зветься суспільство ; я шип у сраці людства. Я НЕНАВИДЖУ ЛЮДСТВО... І смерть тварин гірше ніж вбивства...

Що привело тебе до наркотиків?Чи думаєш ти що це пов’язано з чимось типу метал життя чи щось таке?

Так, так і є. «Я думаю що кожна людина який подобаєть блек/дет метал повинна бути нарко- особливо герої- залежною тому що це не захворювання це пристрасть...» Повна хуйня!!! Я був занадто малим для усієї тієї залупи, 15 років. Я був маленьким баригою (лише аби покривати то що я вживав) і другим спробуваним мною наркотиком був героїн. І мені сподобалось. Героїн це точно демонесса, темна і прекрасна.... і вживання кристалів Гонконгу може стати останнім гвіздком у гробі. Я люблю її і ненавджу...

Я хотів би запитати тебе про твій музичний смак. Ти казав що трохи розмовляєш російською завдяки музиці яку слухаєш, а твої клавішні соло перегукуються з класичними. Які жанри тобі близьки до сердця окрім блек металу ?

 Мені завжди подобалась меланхолічна горда та розкішна ну і звичано темна та зловісна музика, мій перший диск був «Whiplash smile» ( чудовий альбом) Біллі Айдола, а другий «Master of Pupezz» і для мене це був найкращий альмоб в ту епоху. Після цього я прочитав спеціальний випуск Rock Hard про гандеграунд блек/дет метал. Це був перший дзвіночок табунів зла у Saarbrooklyn. Я у мене дуже широкий смак починаючи з сатаниських андеграунд груп типу Coven ( з 60-их) Pink Floyd через  традиційний хард рок/метал аж до чистого нахуй андеграунд  грайнд та нойз кор ( старі Napalm Death, Anal Cunt, 7 Minuts of Nausea і т.д.). І мені подобається російська музика типу Бутирки. Російський шансон дуже сумний депресивний та гарний. Я ріс з великою кількістю  класичної музики, але мені мало що подобається...

Повертаючись до теми Grausemkeit. Ти знову повернувся на сцену після затишя, чи працює ти над якимось новим матеріалом? Чи працюватимеш ти над Grausemkeit, чи можливо воскресиш якись свої старіші проєкти? Чи можливо ти почнеш новий проєкт?

Я склав близько нових 20 треків для Grausemkeit але я все ще підшуковую студію. Можливо наш старий  гітарист з Dethroned Кайл Баркайл Іскаріот може записати щось нове.... також планується ще один проєккт «An Okkult Witchdance In front of the Rotten». Це оккультний рок типу The Devil’s Blood. Я обожнюю сатанський театр, неймовірна музика. Слава Люциферу назавжди 666.

Я дуже хотів тебе запитати, ти випустив більше 20 плівок (демок, сплітів) за 6 років під іменем Grausemkeit. Звідки ти отрмуєш натхнення для такої величезної кількості музики? Що надихає тебе?

Я мав квартиру з моєю колишньою дружиною Мелсе ( з Blood Besvimelse ти бачив її на одному з сплітів...) в одній з трьох кімнат  була моя «студія» що складалась з чотирьох звкуозаписувачів, клавішних ( що іноді слугували за барабани) та гітари. Коли записувалися « Fucking Goat Horness !», « Angeldestruction », « Pink Green 666 » та  « Stardust » я був у студії Pagan Winter/Old Pagan. Промо для « Stardust » взагалі було записане з Machosias, єдиним хто записував мої трекі. Я не працюю, я лише вживаю важкі наркотики та курю траву, слухаю своїх старих норвежзьких  героїв чи іноді з інших країн, і натхнення приходить саме... іноді я провожу десять годин у мої « йобний армагедон студії» так і народжуються групи та проєкти типу Corneus. Вибач моя англійська так хуйоваааа, ааааргх!

В миналому у тебе був лейбл Fucking Armageddon Production, а зараз у тебе новий лейбл – Kapfkaputt Propaganda. Чи випускатимеш свої старі записи? І що ти плануєш випускати на KKP?

У  в’язниці мені прийшла ідея створити новий андегранд лейбл Kapfkaputt Propaganda ( пропаганда зламаних черепів) і я хотів би випустити декілька нових релізів...  Я б створив нову блек метал орду Stars of Havoc, але я тобі скажу що більшість людей не підходять для створення блек металу мрії...

Виходячи з піанінних соло на демо «Pink Green 666», як мініму Kratze, ти є дуже талановитим піаністом. Який твій музичний досвід? Вчився ти грати сам, чи десь навчався?

Коли був малим то навчвся грати на піаніно. Аматорсько грав барабани та гітари ха-ха! Це ж рахується.... чи ні?

Було б цікаво почути твою  думку про « Wir Kinder vom banhof Zoo» історія Christiane F. Молодої героїнової нвкоманки з Німеччини?

Я читав книгу та бачив фільм. Це не правда. Типу сцена з «Cold Turkey»... Але це було у 70-их   і наркотики були набагато якісніше ніж зараз. Мені сподобався фільм і книга теж неймовірна. Ми дивились цей фільм у школі і я був одним з тих диваків що хотіли це пережити. І я це пережив

Отож, які твої майбутні плани для Grausemkeit та Kopfkaputt Propaganda чи інших проєктів?

В мейбутньому мені було б цікаво записати нові штуки для Grausemkeit я також обожнюю The Devils Blood... Тому я хочу записати щось таке для «An Okkult Witchdance In front of the Rotten» («The Rotten» відслає до християнських свиней). Але в мене є нові непорозуміння з німецькою правовою системою, можливо що мені доведеться провести ще 5 місяців у в’язниці... Я не знаю... єдиний СПРАВЖНІЙ план це перевипустити мої фігні на твоєму лейблі брат...

Дякую за твій час. Останні слова?

Слідкуте за БЛЕК МЕТАЛ ТЕРОРОМ ЗА SAARBROOKLYN !!! ЦЕ ВЗІВРЕ ВАМ ГОЛОВУ!!!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
c
cyber_nephilim@2Ql60Cl7HMUKR6Z

шось пишу

18Прочитань
4Автори
0Читачі
На Друкарні з 8 серпня

Більше від автора

  • Афтепаті після революції

    Текст є адаптацією статті представленої Саймоном Поуп на https://bak.spc.org/iod/index.html. Я не є авторкою тексту, усі права належать йому. Оригінал https://bak.spc.org/iod/cuba.html

    Теми цього довгочиту:

    Філософія
  • Зображення працюють

    Текст є адаптацією статті представленої Метью Фуллер на https://bak.spc.org/iod/index.html. Я не є авторкою тексту, усі права належать Метью Фуллер. Збережено оригінальну структуру тексту. Оригінал https://bak.spc.org/iod/Images.html,

    Теми цього довгочиту:

    Філософія
  • Алилуя!

    Текст є адаптацією статті представленої Лілі Патч на xenocx. Я не є авторкою тексту, усі права належать Ліліан патч. Представлені пояснення є авторськими. Оригінал Hallelujah! (xeno.cx)

    Теми цього довгочиту:

    Філософія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається