IV.

Наразі складно впоратися з відчуттям невисловленості та втоми. Бувають такі дні, коли ти терпляче вислуховуєш все, що наболіло в інших, але сам банально не встигаєш поділитися чимось у відповідь. Діалог перетікає в монолог. В моменті це не здається чимось критичним, проте потім приходить повне спустошення.

Зазвичай в таких ситуаціях замовкаю і даю людині виговоритися. Бо доки вона не проговорить той особистий монолог, немає сенсу підіймати свої теми. Вони пройдуть повз чужі вуха та залишаться без уваги. Ненавиджу відчувати це. Мене трохи ображає таке поверхневе ставлення. Відчуття, ніби мені відводять декілька хвилин на відповідь. Що це має бути стисло, коротко. На що можна кивнути головою та “скіпнути”.

Чесно кажучи, вже смертельно втомився нагадувати та вказувати, що в мене також є певні потреби в спілкуванні й, що хочу бачити базову повагу та емпатію зі сторони тих, кого вважаю друзями.

Напевно, дійсно просто втомився в цілому за сьогодні. Морально та фізично. І ця втома змушує мене дивитися на речі та людей в дуже песимістичному ключі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Hieromist
Hieromist@Hieromist

Ескапіст.

295Прочитань
7Автори
8Читачі
На Друкарні з 22 червня

Більше від автора

  • 10

    Чесно кажучи, переживав потрапити у подібну ситуацію, хоча легко можна було запобігти цьому. Це як самовтілюване пророцтво, коли ти робиш все можливе, щоб передбачуване не сталося, але лише завдяки цим крокам передбачуване здійснюється.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник
  • Dream

    Іронія в тому, що найгірші сни, які називаю жахіттями, здебільшого про звичайні життєві ситуації.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник
  • То як його бути?

    Відчуття неспокою, пригнічення, втоми. Тягнеться відчуття того, що можеш більше, набагато більше, але не реалізовуєш це. Навіть не знаю в чому конкретно причина блоку і як його послабити.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Такі в же енергетичні вампіри. І є деякі, кого наче слухаєшь спочку, з розумінняи і т.д. але теми не закінчуються і кожного разу в них нове, а ти все слухаєшь і слухаешь.

Вам також сподобається