IX.

Досі памʼятаю, як певний час переживав, що вона покине нас. Наприклад, трапиться щось неочікуване. Памʼятаю свої тривожні сни, після яких зітхав з полегшенням, бо в реальності вона була здорова та жива.

Тепер всі мої страшні та тривожні сни перетворилися на реальність. Вона померла 10 вересня. Дуже важко змиритися з цією думкою. Кожен день думаю про неї. Перші дні постійно уявляв, як вона померла. Бо не був свідком, але знав всі подробиці обставин.

Тепер згадую часи, коли вона була енергійна та сповнена сил. Не перерахувати й не описати, скільки всього милого та дотепного вона робила за своє життя. І скільки радості приносила просто своїм існуванням. Такої собаки у мене більше ніколи не буде. Вона була унікальною за своїм характером. Унікальною для мене, звісна річ.

Минуле та спокійне життя з кожним днем залишається десь позаду. Усвідомлюю, що прийшов час для невтішних змін. І мені важко їх осягнути та прийняти.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Hieromist
Hieromist@Hieromist

Ескапіст.

295Прочитань
7Автори
8Читачі
На Друкарні з 22 червня

Більше від автора

  • 10

    Чесно кажучи, переживав потрапити у подібну ситуацію, хоча легко можна було запобігти цьому. Це як самовтілюване пророцтво, коли ти робиш все можливе, щоб передбачуване не сталося, але лише завдяки цим крокам передбачуване здійснюється.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник
  • Dream

    Іронія в тому, що найгірші сни, які називаю жахіттями, здебільшого про звичайні життєві ситуації.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник
  • То як його бути?

    Відчуття неспокою, пригнічення, втоми. Тягнеться відчуття того, що можеш більше, набагато більше, але не реалізовуєш це. Навіть не знаю в чому конкретно причина блоку і як його послабити.

    Теми цього довгочиту:

    Щоденник

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається