Публікація містить рекламні матеріали.

Хто пропустив TapSwap і NotCoin, є шанс залетіти в YesCoin

YesCoin

YesCoin, унікальна клікер-гра з майбутнім аірдропом!

Криптовалютні ігри продовжують набирати популярність, і багато проектів прагнуть повторити успіх NotCoin. Сьогодні ми розглянемо клікер-гру в Telegram під назвою YesCoin, яка має схожі механіки. Ця гра з'явилася в половині квітня цього року, і нещодавно компанія подала заявки на хакатон відкритої ліги TON для проектів у категорії GameFi з призовим фондом 2 млн доларів. Це означає, що вони можуть порадувати своїх користувачів щедрими аірдропами, і зараз у нас є чудова нагода заробити на цьому!

Аналог NotCoin і TapSwap

Чому варто грати в YesCoin?

Казуальна міні-гра з вірусним поширенням

YesCoin – це супер міні-гра в Telegram з механізмом вірусного поширення, яка планує стати однією з найпредставніших інфраструктур мемів на TON.

Бачення YesCoin

Команда прагне перетворити YesCoin на гейміфікований продукт із мільйонами користувачів, залучаючи масових користувачів Telegram з web2 на екосистему TON web3. YesCoin використовує ігри для розширення поширення TON та його токенів, навчаючи користувачів та допомагаючи їм зрозуміти активи на TON і розпочати свої перші транзакції.

Інтеграція з TON

YesCoin запустить завдання, пов'язані з гаманцями TON та простором TON, щоб допомогти користувачам web2 стати користувачами гаманців TON. Планується створити гейміфіковану систему для запуску та скидання мемкоінів.

Основна мета YesCoin

YesCoin прагне познайомити якнайбільше людей із зручністю та перевагами блокчейн-технологій. Граючи в просту гру, користувач отримує особистий гаманець на блокчейні TON, бере участь у великому аірдропі та освоює базову механіку NFT та DeFi.

запустіть бота в Telegram, натисніть Старт

Як розпочати гру?

Щоб почати грати, перейдіть в ➡ //Telegram// запустіть бота YesCoinBot. Гра має класичну механіку кліків по екрану, як у NotCoin і TapSwap. Доступні бусти в розділі "Boosts", де можна покращувати майнер і використовувати щоденні бусти. У розділі "Friends" можна копіювати посилання та запрошувати друзів, а також квести, виконуйте різні прості завдання в додатку, щоб заробити більше монет $YES.

Функціонал

YesCoin - це клікер/рекламна платформа p2e в інтерфейсі Telegram, де користувачі отримують ігрові очки за кліки, запрошення рефералів та виконання завдань для рекламодавців. Протягом трьох ігрових сезонів користувачі зможуть обміняти ігрові очки на YesCoin, токен проекту на блокчейні TON.

Використовуйте бусти

Переваги

Користувачі зможуть брати участь у розподілі доходів від проекту, включаючи прибутки від реклами, та використовувати токен у внутрішній економіці проекту.

Висновок

З огляду на розвиток проекту YesCoin, варто звернути увагу на нього. Участь у хакатоні відкритої ліги TON, розвиток екосистеми TON – усе це може дати можливість заробити. Не пропустіть шанс заробити на YesCoin та залишайтеся в курсі останніх новин.

Переходьте в ➡ //Telegram//, та приєднуйтесь до гри і отримайте бонус 150.000 поїнтів зараз!

Хай Вам щастить!!!


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kot  Cripto  ©
Kot Cripto ©@korosticheva

155.6KПрочитань
3Автори
52Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Нова хвиля квестів від Layer3 на Linea Culture: Заробляйте аірдропи

    Сьогодні ми знову говоримо про можливість заробітку в світі криптовалют. Layer3 представив нові квести на платформі Linea Culture, що дозволяє нам усім пофармити аірдропи. Навіть якщо ви ніколи раніше не брали участь у проектах, настійно рекомендую долучитися до цих квестів зараз

    Теми цього довгочиту:

    Linea Culture
  • Терміново! Це справжній скарб: DozGame - тапалка з виводом без вкладень

    Мій партнер запропонував мені дуже цікаву гру - тапалочку-фармілку, в якій можна тапати і одразу виводити свої кошти на гаманець. Це дійсно унікальна можливість, адже зараз більшість тапалок вимагають чекати якихось лістингів та інших обіцянок, а насправді годують нас лише...

    Теми цього довгочиту:

    Dozgame
  • Як буде виглядати Blum? Усі Crypto одна програма

    Blum прагне стати єдиним центром для всіх ваших криптовалютних потреб. Серед його основних переваг підтримка топ-30+ мереж і можливість торгівлі будь-якими токенами без необхідності перемикання між різними платформами.

    Теми цього довгочиту:

    Blum

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Це точно аналог тапсвап, дякую

Вам також сподобається