Мій власний фентезі світ

Йдуть канікули. Школа не займає майже весь мій час, тому мені швидко стало нудно. Я вирішив зайнятися творчим хоббі. І продумав історію, менталітет, релігію і т.д. мною ж вигаданого світу. В цьому світі є 3 основних материки та 2 острова.

Сьогодні я вам розповім про свій перший — Піщаний материк. Створюючи цей материк я надихався культурою середньовічної Туреччини та Близького Сходу.

Цю карту я змалював з оригіналу у фотошопі, оригінал я намалював кульковою ручкою.

Карта не надто якісна, але це приблизний варіант(згодом я зроблю більш якісну карту). Це перший материк який я створював, тому він найбільше схожий на реальне життя.

На пустельному материку існує загадковий світ, де розташовані султанат Гереями та його залежні частини - судерзіати. У цьому світі відбувається складна політична та соціальна драма.

Султанат Гереями - величезне і могутнє князівство, яке контролює багаті пустелі, володіє великими пустельними фортецями і володіє ресурсами, необхідними для виживання у такому ворожому середовищі. Султан та його дворяни живуть в розкішних палацах у центрі столиці, захищені від вітрів та піску величезними стінами.

Династія Пон править північною частиною материка. Гереяма і його брат Гелеяма правлять центральною і південною його частинами.

Судерзіати - це різні області, підконтрольні султанату Гереями, але з власними управлінцями та культурними особливостями. Кожен судерзіат має свою унікальну спеціалізацію і ресурси. Судерзіат Пон-Шеня славиться своєю здатністю видобувати рідкісні мінерали з глибин пустелі, Пон-Вея відомий своєю високорозвинутою сільськогосподарською системою, Пон-Пея - місце народження обізнаних купців та торгівців, а Гелеями - видобуванням риб-продуктів та водоймищем, яке забезпечує судерзіати і Султанат прісною водою.

Султан Гереями прагне зберегти свій владний вплив на всіх судерзіатів і використовує складну систему податків та обов'язкових відносин, щоб забезпечити свій розкішний спосіб життя. Проте в судерзіатах виникають об'єднавчі сили, які прагнуть звільнитися від влади султана та встановити справедливішу систему управління.

Ця історія розповідає про змагання за владу, справедливість та волю на тлі пустельного світу, де кожна дія може визначити долю народу.

Не забувайте, що це не весь світ, а лише його частина. В наступних довгочитах я повністю розкрию тему боротьби за владу на материку та розповім про інші цивілізації цього світу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Гліб Клименко
Гліб Клименко@glib

27Прочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 14 серпня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається