Огляд серіалу Жінка у стіні / The Woman in the Wall

Перші серії зазвичай ключові у картині, бо мають затягнути глядача у цікаву історію від якої неможливо відірватися. Тому коли у цьому серіалі мені показали одразу декілька тем за якими варто слідкувати, я активно включився у перегляд, аби не пропустити жодної миті. Тут є загадка, цікавий сеттінг та звичайно ж гарні актори, які роблять історію цікавою.

За сюжетом, Лорна - жінка з трагічним минулим, яку у віці 15 років вирвали зі звичного життя і насильно помістили в монастир, розташований у провінційному містечку. У храмі розташовувалася сумнозвісна пральня Магдалини, куди доправляли дівчат і жінок, які порушили соціальні звичаї свого часу - підліткова вагітність або непристойна поведінка сексуального характеру. Коли монастир закрили, Лорна опинилася на волі, але відтоді вона страждає від безсоння і веде ізольований спосіб життя. Одного ранку головна героїня виявляє у своєму будинку тіло мертвої жінки, не маючи жодних підозр, що насправді сталося вночі. Вважаючи, що з нею стався черговий напад лунатизму, Лорна підозрює, що вона може нести відповідальність за вбивство, тому мурує її у стіні та починає розплутувати історію свого минулого.

У картині також є друга детективна складова, яка торкається теми вбивства священника, що пов'язаний як з Лорною, так і з іншим головним героєм, якому також надокучають нічні жахіття. Уся історія завертається все швидше та глибше. У підсумку виходячи на соціальні теми делікатного характеру, а також моральні дилеми, з якими варто розібратися головним та другорядним героям.

Серіал вийшов дійсно цікавим та цілком можна вважати його одним з найкращих детективів цього року, зважаючи на те, як мало їх виходить останнім часом. Складова трилеру тут також є, але вона цілком правильно зникає на середині серіалу, аби не псувати враження картини загалом.

Рекомендую до перегляду тим, кому подобаються заплутані історії з соціальним підтекстом та й просто фанатам детективного жанру.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.6KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається