Сон за 17.03.2024

Я був збирачем металолому і нишпорив по закинутих місцинах, і от одного разу заліз у якийсь сторожовий пункт, що виглядав, як двоповерхова будівля два на два метри в площі, у цієї комори де на першому поверсі була просто якась пуста кладовка, а на другому широка віконниця-бійниця з якої виднілась добре дорога, була ще кімната у схилі, що тулився впритул до тої будови.

Тож в тій дальній кімнатці таки знайшов чим поживитись - дам були воєнні деталі, воно виглядало, як лопаті вертольота і мало купу дротів.

....

З тих деталей змайстрував пристрій, що міг переносити в інші світи. Так я з другом подорожували з планети на планету. Нам бачилась фауна і флора усіх кольорів та форм й хімічний будов. Планетарні правителі робили нам цілі паради створіть красуючись своїми підданими. Триголові змії-гриби, кристалічні слимаки та найрізноманітніші форми жаб, на диво конвергентна еволюція полюбила цю форму створінь.

...

-тако...як він попав сюди?

-не знаю, може з нами перемістився

-і що тепер?

-не знаю

-Диви який в нього рот, якщо стрільне язиком то голову знесе.

-не знесе

-чого

-закороткий язик

Ми стояли і дивились на табуретку у ванні. На ній нерухомо сиділа розміром з саму табуретку жаба. Вона була насуплена, кам'яний лоб не робив їй великої харизми.

...

Я відтягую шторку, у ванні хлюпаються з десяток другий жабенят навколо нерухомої великої кам’яної жаби..

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дмитро з Ями
Дмитро з Ями@Pankachka

787Прочитань
36Автори
20Читачі
На Друкарні з 21 квітня

Більше від автора

  • Конституція і її функціонал | Імпульс

    Почнемо з визначення: це основний закон, викладений в одному або кількох документах. Він визначає основи правової системи, права та обов’язки громадян, а також регулює функціонування держави.

    Теми цього довгочиту:

    Конституція
  • Гілки влади і їх функції | Імпульс

    Усі демократичні режими ґрунтуються на системі стримувань і противаг, яка ускладнює консолідацію та монополізацію абсолютної влади. Цими взаємними стримуваннями є гілки влади – поділ загальної влади на законодавчу, виконавчу і судову. Давайте детальніше розглянемо кожну з них:

    Теми цього довгочиту:

    Політика

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається