Страхування в Star Citizen 1.0 - як це працюватиме?

Сьогодні Джаред (Disco Lando) поділився інформацією, як буде працювати страховка у грі, коли та досягне свого релізу — версії 1.0. Нижче ви знайдете переклад його повідомлення.

Дисплей повернення за нинішнім страхуванням; українізовано USF та спільнотою SC

Підсумок наперед:

  • Ця система є еволюцією нашої [старої] запланованої системи, з додатковими функціональними можливостями та зручностями для наших гравців, зберігаючи при цьому всі попередні задумки, якими ми ділились.

Всім привіт, з вами Disco.

Зітру пил зі свого старого акаунта на Спектрумі, щоб відповісти на деякі питання, які виникли на цьому форумі щодо LTI та інформації Річа про страхування у його вчорашній презентації Star Citizen 1.0.

Думаю, буде важливим почати з нагадування, що система страхування транспортних засобів ще не існує у Постійному Всесвіті. З 2015 року і по сьогоднішній день всім просто повертається втрачене майно, щоб не ускладнювати життя.

Презентація Річа мала на меті показати, як це буде реалізовано коли вийде Star Citizen 1.0.

Аби уникнути моєї традиційної багатослівності, я обмежуся лише тезами, бо раніше тут мені частенько казали, що платять мені за кожне слово. 🤣

Отже, почнемо:

Транспорт, що придбаний або створений в грі

  • БЕЗ ЗМІН У ПЛАНІ: Ви зможете придбати страховку, яка діятиме протягом різного часу, як це завжди планувалось.

  • БЕЗ ЗМІН У ПЛАНІ: Рівень 1 - це страхування тільки корпусу та базових компонентів, і це страхування надається з моменту запуску проєкту.

  • БЕЗ ЗМІН У ПЛАНІ: Якщо ваша техніка без страховки знищена, вона буде втрачена назавжди. Коли ця система буде впроваджена, у грі з'явиться можливість відстежувати її термін дії, а також ви отримаєте попередження у разі виклику вашого незастрахованого транспортного засобу. Далі вибір за вами, чи користуватися цією машиною.

  • МАЙБУТНЄ НОВОВВЕДЕННЯ: Рівень 2 розширює покриття на нестандартні компоненти у корпусі. Це щось нове і круте, особливо важливе у всесвіті з величезними можливостями для крафтингу.

  • МАЙБУТНЄ НОВОВВЕДЕННЯ: Рівень 3 охоплює всі ваші майбутні декорації корабля, а також включає в себе корпус та нестандартні компоненти, що дуже круто.

  • НОВА РЕАЛІЗАЦІЯ: Як і в реальному світі, у Star Citizen 1.0 страховка транспортного засобу кожного рівня компенсує відповідну вартість знищеного корпусу, компонентів та декорацій замість того, щоб просто замінити втрачене майно на нове.

  • НОВА РЕАЛІЗАЦІЯ: Також у грі будуть окремі гарантії, що можна отримати всередині гри, які ви зможете закріпити за будь-яким транспортним засобом, щоб у випадку його знищення, І ЯКЩО у вас є страховка, ви могли отримати застраховане майно назад, а не просто його вартість у кредитах. Це дуже зручно, адже вам не доведеться витрачати час на повторне придбання, а ці гарантії ви зможете отримати через ігролад, якщо захочете.

Транспорт, придбаний через веб-сайт, не здобутий у грі

  • БЕЗ ЗМІН У ПЛАНІ: Усі страховки діятимуть упродовж відповідного терміну, як це було завжди.

  • БЕЗ ЗМІН У ПЛАНІ: Рівень 1 - це страхування лише корпусу та базових компонентів, і це той рівень страхування, який пропонувався з самого початку проекту.

  • БЕЗ ЗМІН У ПЛАНІ: [ВІДРЕДАГОВАНО ТУТ З ПРАВИЛЬНОЮ ІНФОРМАЦІЄЮ. Я ВЖЕ НЕ МОЛОДИЙ, ВТРАТИВ НАВИЧКИ, ТА Й СПОЧАТКУ Я ДІЛИВСЯ СВОЇМИ СУПЕР-ПУПЕР ЗАСТАРІЛИМИ ДУМКАМИ - Джаред].
    Якщо ваш транспортний засіб було знищено, і той без страховки, ми плануємо, що його відновлення буде коштувати додатково в грі, але він залишиться на вашому акаунті і завжди буде доступним для вас. Коли ця система буде впроваджена, у грі з'явиться можливість відстежувати її термін дії, а також ви отримаєте попередження у разі виклику вашого незастрахованого транспортного засобу. Далі вибір за вами, чи користуватися цією машиною.

  • БЕЗ ЗМІН СТОСОВНО УНІКАЛЬНИХ ДЛЯ ПРОМО-АКЦІЙ НА САЙТІ: Безстроковий термін дії означає, що вам ніколи не доведеться турбуватися про поновлення страхування в грі. Страховку усіх інших термінів дії треба буде поновлювати у грі, коли система буде повноцінно впроваджена. Сюди завжди підпадали корпус та базові компоненти, тобто це страхування 1-го рівня з довічним терміном дії.

  • МАЙБУТНЄ НОВОВВЕДЕННЯ: Рівень 2 додає до покриття нестандартні компоненти. Це щось нове і круте, особливо важливе у всесвіті з величезними можливостями для крафтингу.

  • МАЙБУТНЄ НОВОВВЕДЕННЯ: Рівень 3 додає до покриття усі ваші майбутні декорації для корабля, а також включає в себе корпус і нестандартні компоненти, що дуже круто.

Як бачите, ці списки майже ідентичні.

В чому різниця між ними?

  • Незалежно від того, чи маєте ви довічне страхування, чи обмежену тривалість від 1 місяця до 10 років (чи щось інше), якщо у вас є техніка зі страхуванням на сайті, КОЖНА з них, незалежно від тривалості страхування, також матиме автоматичну, постійну гарантію, за якою ви завжди отримаєте свій корпус назад замість кредитів, за умови, що у вас є діюча страховка.

  • [ДОПОВНЕННЯ ДО РЕДАГУВАННЯ:] Іншими словами, ви НІКОЛИ не зможете назавжди втратити свої придбані за долари кораблі.

  • Якщо ви у грі підвищите рівень страхування з 1-го до 2-го або 3-го, ваша постійна гарантія буде повертати вам не кредити, а й відповідні нестандартні компоненти та декорації в транспорті.

  • Це фактично означає, що немає жодних функціональних переваг у страхуванні «донатних» кораблів, як це й було задумано, але ви також зможете скористатися перевагами нових доповнень, які покривають і ваші нестандартні компоненти та декор.

Спеціальна додаткова примітка щодо страхування в донатних кораблях

  • Покращення страхування до 2-го або 3-го рівня не позбавляє вашого придбаного за реальні гроші корабля існуючого страхування 1-го рівня.

  • Розглядайте ці рівні як доповнення, а не як заміну. Ви не анулюєте свої існуючі страховки, використовуючи цю нову систему, розроблену для створення додаткової функціональності та комфорту для всіх гравців. 👍

Ще раз підсумок

  • Ця система є еволюцією нашої [старої] запланованої системи, з додатковими функціональними можливостями та зручностями для наших гравців, зберігаючи при цьому всі попередні задумки, якими ми ділились.

Дякую вам за теплий прийом у моє повернення до Спектруму. Після закінчення CitizenCon я повернуся до підготовки наступних випусків.

До зустрічі у відео! 👋

(Додаткове редагування та контекст:)

Отже, хоч це залаштункова інформація, але у нас є приватний етапний форум, де ми можемо публікувати і вносити всі необхідні правки, виправляти форматування, термінологію, синтаксис тощо. Досить типово, і я думав, що зберіг там ранню версію цього допису, але насправді він був опублікований на загал задовго до того, як я закінчив писати основні тези. (Ось чому я не працюю менеджером спільноти з 2016 року).

Я продовжував додавати інформацію, не усвідомлюючи, що допис вже був опублікований, і тепер ходять різні неповні скріншоти, знову ж таки, бо я зайнявся виробництвом відео і не писав нічого на Спектрумі вже кілька років. Ця публікація, станом на 21:57 за британським часом 21 жовтня 2024 року, відображає повний і скоригований обсяг інформації, якою ми мали б поділитися зараз. Очевидно, що до виходу Star Citizen 1.0 нам ще належить багато чого зробити. Коли з'явиться нова або додаткова інформація, будьте певні, ми обов'язково нею поділимося.

І якщо це буде на Спектрумі, я попрошу когось нагадати мені, що робить кожна кнопка. 🫡


Переклав Mr_Foxer для @starcitizen_news

Якщо маєте бажання підтримати переклад новин і отримати невеликий стартовий бонус у вигляді 5,000 UEC, можете зареєструватися за моїм реферальним кодом STAR-Z5BG-SFF2 на сайті гри Star Citizen.

Список джерел
  1. LTI Notes for Star Citizen 1.0
  2. Українізатор Star Citizen
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Star Citizen Україна
Star Citizen Україна@starcitizen

Переклади та зведення новин

1.7KПрочитань
5Автори
30Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Star Citizen Live | Історія оповіді

    Під час сьогоднішнього показу ви матимете чудову нагоду дізнатися про людей та історію, завдяки яким Star Citizen стала можливою - про це розкажуть наративний директор Дейв Хеддок та асистент наративного директора Вілл Вайсбаум, які поділяться подіями з ранніх днів розробки.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Live
  • Whitley's Guide - Carrack

    Історія легендарного дослідницького корабля Anvil Carrack, який став культовим серед фанатів Star Citizen ще з 2013 року та громадян Об'єднаної Земної Імперії, зробив величезний внесок у поширення людської цивілізації по галактиці.

    Теми цього довгочиту:

    Star Citizen Lore
  • Inside Star Citizen: Провід до Стрибкових пунктів

    Готові до стрибка? Цього тижня, у 200-му епізоді Inside Star Citizen, ми зробимо один маленький крок до системи Пайро і навіть більше: подивимось на стрибкові пункти, покажемо як ними користуватись і що змінилось з моменту їх першого показу.

    Теми цього довгочиту:

    Inside Star Citizen

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається