Це уже друга частина нахваленої рубрики, але цього разу візьміть снеки, бо випуск буде трохи меншим за минулий(або ні).

Ігри

Цього тижня вийшло дуже мало дописів, тому тут буде лише один лонгрід. І це уже за традицією авторка, яка може почуватися в цій категорії, як вдома. “ігри:/Terraria” від оглядачки ігор AR.T. Терарія це специфічна гра, але стаття добре обігрує красивий піксельний візуал гри вкладками зі своєю історією, які доповнюють основну думку.

Огляд ігор це уже повноцінний жанр друкарні, а AR.T яскрава його представниця. Надіюсь, що з'являться не менш талановиті конкуренти після запуску продакшну 14.04 (детальніше вкінці).

Україна

Представляю вам мою, не побоюсь цього слова, найулюбленішу авторку та її нових довгочит. Барабанний дріб. “Що не так з новинами шоу-бізнесу в Україні?” від авторки Трохи світла майже загубилася серед інших творів, тому що не мав відповідний тег. Стиль подання цікавий та використовує такий самий прийом з візуальними перебивками та прикладами. Сама стаття розповість про недобросовісність сучасних українських медіа до зірок шоу-бізнесу.

Мова

Тут у нас розмістився доволі темпераментний автор. Чому темпераментний? Тому що він навіть написав мені в телеграм, щоб я прочитав його статтю. До речі, це дієвий спосіб, бо деякі твори губляться в різних тегах і можуть не попасти сюди через якусь випадковість. Довгий вступ, але це того коштувало. Представляю вам “Поради у вивченні англійської мови” від автора Анонімного писаки. Хочу добавити, що навіть на початкових рівнях можна займатися без репетитора, але це буде складно. В іншому ж допис змістовний та повністю відповідає заголовку. Хоча заголовок можна було зробити цікавішим. На кшталт “Англійська за 5 хвилин”.

Музика

Хто чекав на продовження теми української музики створеної під час війни? Отже, “Українські пісні під час війни від автора Widzmien. Тут уже не буде всяких ваньок-встаньок, але буде якісна українська музика. Деякі граматичні помилки залишаються, але з ким не буває.

Думки

Тут розміститься прекрасний та трохи моторошний твір від авторки ОльцяІ навіть коли сонце заходить за хмари”. Його просто потрібно прочитати та осмислити. Класний твір, але текст занадто монолітний. Краще було б добавити якісь відступи.

Друкарня

Остання з головний рекомендацій на сьогодні. Без довгих зволікань ставлю сюди “Друкарня. Думки на рахунок майбутнього функціоналу платформи” від автора Норігоро. Така собі історія друкарні та прохання на майбутнє. Написана з власним стилем автора. А ще ви можете знайти там відповідь розробника на питання згадані в творі.

Свої думки та плани

Скоро друкарня вийде в продакшн. Якщо точніше, то приблизно 14 квітня за словами розробника в коментарях під минулою рекомендацією. Отже, з'являється питання з переносом публікацій на робочу версію. Скоріше всього випуски “Таки рубрики” не будуть перенесені, хоча це залежить від інших авторів. Сама рубрика повернеться третім випуском уже після запуску платформи, а наступний тиждень буде пропуск по виходу випуску. Всі інші твори перенесуться, тому можете не переживати за них. Старі дописи будуть виходити через день для залучення нової аудиторії, а вас я попрошу підписатися на мене в новій друкарні, щоб продовжувати культурну експансію в майбутньому.

Варті уваги

Analog Horror вайб жахів з VHS касет” від автора Your Aura (розповідь про пару автентичних передач-жахів).

Just one more midnight” від автора Pilgrimage (ще трохи жахаючої атмосфери перед сном).

Хто такий тайпер, що таке тайпсет і як “тайпити” манґу | Частина І” від автора ZEDDY ака Попелюшка (розібрана тема такої професії як тайпер).

Післямова

Цього тижня було набагато менше дописів, ніж минулого. Я чекаю на наплив контенту в новій версії.

Не забудьте задонатити на ЗСУ.

Ця стаття була написана під час бета тесту друкарні.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.7KПрочитань
8Автори
101Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Куди я пропав і хто я

    Таки всім привіт. Ого давно я уже так не вітався. Не знаю чи ще хтось мене пам’ятає, все-таки багато нових людей прийшло на Друкарню і багато, хто пішли з Друкарні. Тому для більшості буде цікаве питання, що за нн з’явився.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Можете доповнити допис

Вам також сподобається