Таки рубрика #7.0 — провал рубрики та кінець епохи

Що ж це не буде звичайний випуск з рекомендаціями нових дописів на різні теми. Це скоріше підсумок семи минулих та спроба не натикатися на одні й ті самі граблі.

Вдихнули…

Вступ

Перші серії рекомендацій та новин вийшли ще під час бети та зацікавили багато. Вони не були просто підбіркою кількох дописів, а скоріше новинами про друкарське життя. А далі пішли рутинні випуски, які набирали набагато менше з кожним разом. Я змінив формат на більш гнучкий, без одноманітних тем. Але новин про друкарню немає. Ніяких скандалів, ніяких дивних дописів (насправді вони були, але оглядати їх не було сенсу) і ніяких переглядів.

Тому я вирішив її закрити

Вставка

Там у мене buymeacoffee обновився. З’явилося два нових рівні. Там точно будуть якісь анонси та ексклюзивні дописи, але я не обіцяю регулярність. Все залежить від вашого бажання підтримати автора. Також можете зробити одноразовий донат)

Подальші зміни

Ви ж не подумали, що я повністю закрию цю рубрику? Звісно ні. Поки що це немає в моїх планах. Але як же виправити ситуацію з нудними випусками? Так, вони будуть повертатися до вас кожен раз, коли з’являться цікаві новини про навколо друкарське дозвілля. Також можливі й гості у нових випусках. Ні на що не натякаю, але 🧀🙋🏻‍♀️

Що ж всім всього найкращого. Напевно, ми уже зустрінемося після прямого ефіру друкарні на ютубі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.8KПрочитань
8Автори
100Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Куди я пропав і хто я

    Таки всім привіт. Ого давно я уже так не вітався. Не знаю чи ще хтось мене пам’ятає, все-таки багато нових людей прийшло на Друкарню і багато, хто пішли з Друкарні. Тому для більшості буде цікаве питання, що за нн з’явився.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Можете доповнити допис

Вам також сподобається