Топ-5 лучших телевизоров до 43 дюймов – Рейтинг 2023 года

Якщо не самий, то точний ходовий розмір. Тому в цьому сегменті багато конкурентів, і моделей, відповідно, Ми намагатимемося виділити найкращі телевізори 43 дюймів у 2024 році, але це лише наша думка. Важливо розуміти, що ідеального варіанта немає. Тим не менш, певні нюанси є, і їх треба враховувати, щоб не помилитись із покупкою. Так, наприклад, компанія Samsung порадувала новою лінійкою Crystal UHD, яка стала набагато доступнішою. І тепер при виборі бюджетного ТВ зовсім не обов'язково обмежувати себе аналізом лише китайських моделей. У той же час істотну частку ринку стала займати компанія Philips, що запропонувала світові більш гнучку ОС і фірмове фонове підсвічування Ambilight. Про все по порядку поговоримо у нашій добірці.

Топ-5 найкращих телевізорів 43 дюймів

Модель

Картинка

Звук

Оцінка

Параметри телевізорів до 43 дюймів

Samsung UE-43CU7172

LED-матриця, роздільна здатність 3840x2160 пікселів, HDR10+, Contrast Enhancer, Pur Color

Звук 20 Вт, OTS Lite

4/5

Philips 43PUS8118

4К-зображення, швидкий відгук, HDR-контент, фонове підсвічування

Звук 20 Вт, Dolby Atmos

4,2/5

Sony KD-43X80L

4К-картинка, Live Colour та Dynamic Contrast Enhancer

Звук 20 Вт, Dolby Atmos, DTS

4,5/5

LG OLED42C3

OLED-матриця, 4К-картинка, AI Brightness Control, OLED Colour

Звук 20 Вт, Dolby Atmos

5/5

Samsung QE-43QN90C

QLED-технологія, Mini LED, 4К-картинка, HDR10+, частота оновлення 120 Гц

Звук 20 Вт, Dolby Atmos

5/5

Samsung UE-43CU7172

Samsung UE-43CU7172

Відкриває наш рейтинг телевізорів 43 дюйми бюджетна модель Samsung UE-43CU7172, яка входить до складу популярної лінійки Crystal UHD. Ця серія має базові конфігурації. У цьому дана модель виділяється вкрай привабливим цінником лише на рівні китайських конкурентів. Ймовірно, південнокорейський бренд вирішив трохи потіснити конкурента і, мабуть, успішно. Ця модель підтримує 4К-дозвіл та HDR-контент. Зокрема, заявлено підтримку технології Contrast Enhancer, а також Dynamic Crystal Color. За допомогою цих програмних поліпшень вдалося досягти більш високого рівня яскравості та кольору. Сумарна потужність динаміків при цьому становить 20 Вт і є підтримка технології OTS Lite. З її допомогою південнокорейському бренду вдалося досягти більшого об'ємного звуку.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • ціна на рівні китайських ТВ;

  • підтримка Contrast Enhancer;

  • технологія Dynamic Crystal Color;

  • добра деталізація та звук.

Мінуси:

  • немає за цю вартість.

Philips 43PUS8118

Philips 43PUS8118

Якщо не знаєте, який вибрати 43-дюймовий телевізор для спальні, рекомендуємо звернути увагу на модель Philips 43PUS8118 із підтримкою фірмового підсвічування Ambilight. У темний час доби цей ТВ вкрай привабливий. Також відзначимо гнучку фірмову ОС Philips Smart TV, яка дозволяє насолоджуватися великим списком безкоштовного софту. За відгуками зрозуміло, що цей 4К-телевізор дозволяє насолоджуватися чіткою картинкою з гарним рівнем передачі кольору. Це підтверджується підтримкою HDR-контенту (HDR10 та Dolby Vision). Крім цього, модель отримала хороші динаміки та Dolby Atmos. Реалізовані голосові помічники, включаючи асистента Google. Оскільки реалізовано сучасну матрицю, експерти відзначають низьку затримку і хорошу сумісність моделі з консолями.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • добрий звук;

  • фонове підсвічування;

  • є Upscaling до 4K;

  • підтримка Dolby Vision.

Мінуси:

  • не низька ціна на старті.

Sony KD-43X80L

Sony KD-43X80L

Якщо ви шукаєте хороший 43-дюймовий телевізор на Андроїд ТВ, варто придивитися до моделі преміум-класу Sony KD-43X80L. Власне, інших цей виробник не випускає. Чому ж у Sony такі дорогі ТВ? По-перше, тому що поряд з LG і Samsung ця торгова марка зробила серйозний внесок у розвиток сучасних телевізорів. По-друге, компанія користується стабільним процесором, передовими технологіями та дорогими матрицями. Про рівень їхнього заводського калібрування взагалі говорити не має сенсу - телевізори Sony без будь-яких налаштувань забезпечують чудовим зображенням. Саме модель Sony KD-43X80L приваблює наявністю фірмового процесора Sony X1, який гарантує чудовою обробкою зображення. При цьому 4К-телевізор підтримує ряд крутих фірмових технологій, включаючи Live Colour для покращення кольору та Dynamic Contrast Enhancer для перетворення яскравості.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • малюнок за замовчуванням;

  • хороша яскравість;

  • відмінний процесор;

  • рівень кольору.

Мінуси:

  • не низька вартість.

LG OLED42C3

LG OLED42C3

У нашому топі 43-дюймових телевізорів, звичайно, знайшлося місце і для преміального ТВ компанії LG. Йдеться про модель OLED42C3, в основі якої знаходиться OLED-технологія. Як процесор використовується LG α 9 Gen 6, що підтримує дуже круті алгоритми обробки зображення. Крім того, компанія наситила новинку своїми передовими програмними поліпшеннями. Зокрема, заслуговує на увагу технологія AI Brightness Control для перетворення контрастності. Поліпшення охоплення кольорів також здійснюється за рахунок OLED Colour. Є чудова сумісність із консолями, адже реалізована технологія AMD FreeSync Premium. Крім того, є G-Sync. Потужність звуку становить 20 Вт, є Dolby Atmos, але завдяки зазначеному раніше процесу досягається ідеальне занурення.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • відмінний вибір для ігор;

  • рівень колірного охоплення;

  • потужний процесор;

  • відмінна контрастність.

Мінуси:

  • не знайдено.

Samsung QE-43QN90C

Samsung QE-43QN90C

Кращий телевізор 43 дюймів 2024 року - це модель Samsung QE-43QN90C, яка, на нашу думку, не має аналогів у плані технологій. Це нове покоління ТВ, оснащене крутим процесором Neural Quantum Processor 4K. Крім того, телевізор приваблює фантастичним підсвічуванням Mini LED, яке відмінно взаємодіє з QLED-технологією. Звук із потужністю в 20 Вт відмінно покращується за рахунок Dolby Atmos та неймовірних алгоритмів обробки зазначеного раніше чіпа.

Дивитись ціни та модифікації

Плюси:

  • відмінне підсвічування;

  • дорога матриця;

  • добрий звук;

  • рівень колірної передачі;

  • ідеальний процесор.

Мінуси:

  • не виявлено.

Який телевізор 43" краще вибрати у 2024 році?

Тут немає китайських моделей, чому? Ймовірно, це буде перше питання, з яким ми зіткнемося після публікації збірки. Тому що новинок, які б нас порадували у цьому форм-факторі, і продавалися в Україні, ми не знайшли. Є більш старі покоління, але вони стоять на рівні UE-43CU7172, мають більш старі опції та матриці. Тому наш висновок такий, якщо не знаєте, який вибрати телевізор на 43":

  1. Найкращий бюджетний телевізор 43 дюймів – Samsung UE-43CU7172;

  2. Хороший телевізор для спальні або вітальні – Philips 43PUS8118.

  3. Преміальний 43-дюймовий ТВ – Samsung QE-43QN90C.

Підписуйтесь на нашу групу, де ми розміщуємо інформацію про знижки, щоб не переплачувати.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ЦінаЯкість
ЦінаЯкість@Cina

Рейтинги товарів

32.8KПрочитань
1Автори
20Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається