Трохи про те, куди я зникла.

Ні, я не прокрастиную, з мотивацією все майже чудово, просто стався важкий випадок пізно діагностованих життєвих обставин.

Якщо ще простіше — я закінчую університет. Шість років медичного наче хтось з’їв, хоча радіти рано, до “вельмишановної пані лікаря” мені ще років десять й кільканадцять сертифікатів. До речі, медична освіта — не привід очікувати від мене ані порад, ані теорії по діагностиці, ані взагалі чогось розумного. Таке уточнення може здаватись зайвим, проте, як на мене, воно необхідне.

Шість років тому, закінчуючи школу, я вже знала, що хочу бути письменницею. Чим би я не займалась заради грошей, я хотіла писати. І, чесно кажучи, першим варіантом вищої освіти, була журналістика. Потім філологія, психологія і вже останньою — медицина. Це в жодному разі не означає, що я не люблю те, чому вчилась, або що я тут лише за статусом. Людське тіло та здоровь’я неймовірні і вивчати та впливати на них — абсолютний привілей.

Але можна мати паралельні пріоритети.

Тож, на даний момент мій перший пріоритет це закінчити власне університет та пройти кілька кіл бюрократичного пекла, щоб потрапити до інтернатури. Та не вигоріти геть до усього. Насправді, два екзамени вже здано, лишився останній і найважчий.

А вже потім, трохи зібравшись, відпочивши та вдихнувши повітря, продовжувати роботу над тим, що люблю.

Ну і сюди іноді писати.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Crows tell tales
Crows tell tales@MorriganS.Crows

133Прочитань
3Автори
9Читачі
На Друкарні з 26 квітня

Більше від автора

  • Я не пишу вірші

    Це просте і правдиве ствердження, яке не потребує подальшого пояснення. Причини є. Думаю, хоча б комусь з вас вони теж знайомі.

    Теми цього довгочиту:

    Поезія
  • Записки майстра-новачка

    Як я втрапила в настільно-рольові ігри та що я в них роблю.

    Теми цього довгочиту:

    Ігри
  • Вітаю

    Привітики. Напевне, цей пост буде у закріплених, бо куди ж без вітання, тож давайте знайомитись. За нагоди й розповім куди ви втрапили.

    Теми цього довгочиту:

    Знайомство

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Успіхів тобі! Я теж на медичному вчусь)

Вам також сподобається