Трохи знайомства, і що тут буде в моєму просторі

Мене звати Євген, друзі називають мене Юджин (загалом, так сталось, що я працюю у такій сфері, де мене всі так називають), також я відомий, як Vigilante 18:34 (творчий псевдонім), 28 років. І сьогодні я — менеджер з продажів, а колись до цього присвячував своє життя медицині та стоматології. Також часами співак репу ротом, але то час від часу, поки не вдалось запустити нормально механізм музичної кар’єри.

Так як Друкарня це один із способів прокачувати свої партісіпант паблішер та едітор скіллс, то я вам розкажу, що я тут буду викладати і про що, власне, будуть мої пости.

1️⃣ Альманах думок — все про сьогодення, якісь речі, які потрапили у погляд мого зору, певні думки щодо того, що і як, і для чого. Але знову ж - коли закінчиться війна, що і як треба робити під час і після війни, тут такого нічого не буде. Я не на фронті, я не Генштаб і я не влада. У мене і так є, і близькі люди, які зараз там, і люди, яких я знаю. Тому Ждановщіною я тут займатись точно не буду.

2️⃣ Моя війна — це все про мене. Я думаю, що є речі, якими я тут можу ділитись, і якими ділитись варто. Не певен, що все я зможу розповісти із свого життя. Не певен, що деякі речі варто розповідати зараз. Але тут багато чого буде сказано і про себе, і про моє короткі 28 років життя, і про те, що я робив для того, щоби прийти у точку, в якій я зараз знаходжусь.

3️⃣ Приємнощі тижня — тут буде все, що я купую для своєї музичної колекції. Вініли і диски, і можливо навіть інколи, чорт забирай, касєткі!

4️⃣ Музичний калейдоскоп — рецензії на нові (і не дуже) альбоми. Тільки альбоми. Треки, скоріш за все, я не оглядатиму, а якщо оглядатиму - це буде окремим постом, без рецензії, просто думками про те, що я знайшов і навіщо.

5️⃣ Рецензії на колекцію — ті ж рецензії на альбоми. Єдина відмінність - я оглядаю альбоми, які зараз наявні у моїй колекції, а також... у мене є тут друзі і підписники, яким буде цікаво почитати мої думки щодо того, чи іншого альбому, чи виконавця. Можлива велика кількість середнього балу вище 4.0. Такий собі стіл замовлень, але я тут музику не кручу=)

6️⃣ Мій спортивний інтерес — так як я дуже великий шанувальник деяких видів спорту, буду ділитись деякими думками щодо новин із спортивних подій та навколоспортивних. Рестлінг теж враховується, якщо що.

7️⃣ Я знаю Євробачення, а ви ні — все про Євробачення, а також те, що не ввійде ніколи у клуб OGAE (український офіційний єврофан-клуб). Скоріш за все, чиста аналітика з приводу виступів і загалом євросезону. Я кажу, що ніколи не ввійде в OGAE, але це може бути і не правда, просто не певен, що нашому клубу потрібні водяні думки на декілька сторінок.

8️⃣ Ностальгічна куля #8 — купа ностальгічного фан-сервісу, відритого чорт знає звідки. Навіть не питайте, звідки я це пам'ятаю.

9️⃣ Імперія кіно — ці пости будуть дуже рідкісними, бо, на жаль, у мене часу на нове нема абсолютно, а дивлюсь я загалом дуже старе чи знову ж таки, ностальгічне. Дуже далекий від трендів, тому, напевне, цей канал буде не для фанатів сучасних кіно- та серіалоробіт.

🔟 Робоча зона — тут я ділитимусь матеріалами стосовно своєї професії (продажі/sales-менеджер). Також, я займаюсь перекладом книг та статей на цю ж тематику. Думаю, багатьом людям з IT- та не тільки сфер буде цікаво почитати різний навчальний матеріал.

Ще одне. Як я виставляю бали для кожної рецензії? Це буде стосуватись тільки музики, і якихось спортивних подій. Поки не певен, що тут буде багато кіно.

Я використовую систему, схожу на ту, що використовує американський оглядач рестлінгу з WON Дейв Мельтцер. Оцінка від 0 до 5 зірок. Середній крок - 0,25 (1/4, 1/2, 3/4). 6 зірок з 5 - це те, що на мою думку, змінило хід індустрії та гри.

Хочете фідбеку - спілкуйтесь під коментами, можливо, саме те, що ви хочете, я проговорю у наступних постах=)

І пам'ятайте - це усього лише паблік, тому не сприймайте неспівпадіння думок та оцінки серйозно. Тому, без образ в сторону всіх (у нацистський Мордор на схід від України можна і потрібно) і... давайте фанитись!

18:34!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Eugene Bondarev
Eugene Bondarev@Vigilante1834

2.3KПрочитань
4Автори
24Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається