Публікація містить рекламні матеріали.

UENN: Зливи ALPHA 3.19 | Нові Місії

21 квітня було проведено годинний лайв, на якому Ед та Елліот говорили про місії у грі. Вони намагалися детальніше розповісти про те, чим вони займаються. Запитання бралися з чату, а також із повідомлень, зроблених раніше на Спектрумі.

Star Citizen LIVE

Команда розробки місій використовує ресурси, виготовлені іншими командами. Це, наприклад, сотні фізичних об’єктів реквізиту, різні ігрові можливості, такі як Майнінг або Сальваж, і, звичайно ж, лор. Все це є потужним рушієм процесу і дозволяє команді створювати для нас різноманітні спеціалізовані місії. Ед та Еліот пояснили, чому деякі типи місій, які здаються гравцям простими у реалізації і очевидними, можуть бути ще не зареліжені. Це може бути пов'язано з тим, що для них ще не готові якісь з перерахованих ресурсів. Для того, щоб зробити якісні місії, потрібно мати на руках абсолютно всі компоненти. Вони підтвердили, що місії досить швидко просуваються по виробничому циклу, після завершення всіх складових компонентів.

Джаред зауважив, що, у нас є, наприклад Herald і MSR, то чому б нам не отримати пару місій пов’язаних із взаємодією з інформацією. На що команда відповіла, що вони могли б зробити фейкову місію, але набагато доцільніше дочекатися, поки цей ігровий цикл буде розроблено повністю і додано належним чином. Це дасть гарантію, що місія та ігровий цикл будуть ідентичними, і що місія не буде існувати просто для наповнення. 

Також поговорили про можливість масштабування складності місій для великих груп гравців. Команда визнала, що більшість звичайних місій, що не є масштабними динамічними подіями, масштабуються досить погано. Але думки про те, як випустити місії на декількох рівнях складності, щоб задовольнити різноманітну аудиторію, у команди присутні завжди.

Star Citizen: The Runion

У чаті було питання про PVP-місії, на що Ед та Еліот відповіли, що їх дуже складно зробити, адже створити ситуацію, коли двоє гравців погоджуються на бій і протистоять один одному, не так просто, як гадається і простіше просто створити середовище, в якому це відбуватиметься природно. Перефразовуючи, простіше створити таку зону, як Джамп Таун, де відбуватиметься PVP, ніж створювати спеціальну місію, яка зіштовхує двох людей один проти одного. 

У чаті запитували про додавання рідкісних компонентів до місій сальважу, таких як ящик здобичі, але команда відповіла, що вони бачать всю місію сальважу як великий ящик здобичі. Отже, немає особливої потреби додавати легендарний предмет, наприклад, як нагороду, за кожну з цих місій. Це питання обговорювалося доволі детально, і представлене обґрунтування виглядало доволі переконливо. Але також ми отримали підтвердження, що в майбутньому це може змінитися. Наприклад після того як місії будуть збалансовані, і команда відчує, що робота і час, вкладені гравцем, не варті поточної винагороди, а рідкісний предмет, з луту міг би це виправити. Мобі Глас і надалі залишатиметься основним механізмом для пошуку та отримання місій. Але пропрацьовуються і інші способи, такі як зустріч випадкового NPC, що потребує допомоги, щось на кшталт побічних NPC квестів.

Не всі місії в альфа-версії працюють ідеально, основним підходом в таких випадках стає саме виправлення помилок, а не обхідні шляхи. Тому коли деякі помилки залишаються стійкими від патчу до патчу, команда іноді вирішує відключити місію на цілий патч, доки її не буде виправлено належним чином.

Gameplay

Місії заправки були розроблені з наміром додати NPC як частину випущеної механіки, наразі ця механіка працює тільки у взаємодії гравець-гравець, але в майбутньому ця задача зможе бути делегована NPC. Зараз ця механіка чекає на велику кількість нових систем поведінки NPC, і команада не хоче робити тимчасові рішення, знаючи, що їм доведеться перепрацьовувати це знову. 

Команда зацікавлена в доданні складних вантажних місій, але тут знову все впирається в досі не готові компоненти повної системи вантажу. 

Джаред розповів про нову дорожню карту, де вантажні ліфти зазначені як найближча мета. Репутація зараз підпорядкована команді створення місій і вони працюють над репутацією, заснованою на ворожнечості. Будьте поганими частіше, і більше поганих людей будуть менше турбуватися, якщо ви підете в їхні погані райони, але якщо ви почнете вбивати багато поганих людей в поганих районах, вони почнуть ненавидіти вас більше.

На Лайві було продемонстровано абсолютно приголомшливий витвір фанатів - копію Parasite Helmet. Після цього розмова перейшла до технічного директора з технологій Девіда Гілла (David Gill) він же “Bones”. Вони поговорили дві хвилини про те, звідки взялося його прізвисько. Bones розповів про себе: він кодер, який створює бек-енд, що дозволяє іншим створювати користувацький інтерфейс.

Star Citizen LIVE

А ми хочемо нагадати, що на нашому телеграм каналі, проходитиме розіграш стартового пакета з доступом у Стар Сітізен. Подробиці та умови розіграшу ви знайдете на самому каналі.


Поки гравці ще не встигли розпробувати патч 3.18.2, розробники вже відправили на закриті тести патч 3.19. Безумовно ми готові поділитися з вами отриманою інформацією від евокатів.

Наразі тестується загальна стабільність, Покращення Лорвіля і Контракти на місії з сальважу.

CIG провели масштабну переробку Лорвіля, щоб він краще відображав масштаби міста і його характерні будівлі. На меті стоїть створення візуальної ідентичності для елітного, дешевого і загального брендингу міського пейзажу, а також додання навігаційних знаків навколо зони посадки.

Новий контракт під назвою "Перегони за Здобиччю" - це місія, в якій фракція або квест-гівер, просять утилізувати занедбаний або зруйнований корабель, який перебуває в їхньому володінні. Існує три варіанти: "Законний", "Беззаконний" і "Незаконний".

ALPHA 3.19 EVOCATI

У патч 3.19 також увійшли, але не є об'єктом тестування: Tractor Beam Приєднання та від'єднання предметів, PVP-місія в точці інтересу Ghost Hollow, Балансування майнінгу v01.

Дата-майнери теж не сиділи на місці. Судячи з файлів, які були додані в новий патч, розробники планують провести Інвіктус з 19 по 26 травня на Area 18, планети ArcCorp. Виставка DefenseCon (частина Invictus, але тільки для кораблів компанії Drake) пройде з 27 по 30 травня.

Датамайнінг

На самому Інвіктусі можуть з'явиться нові концепти і вже готові до польотів кораблі.

Наприклад, засвітився новий наземний транспорт від компанії Tumbril - Storm.  Під час івенту він буде представлений на виставці у вигляді голограми.

MISC Fury, який раніше засвітився у файлах, знову виявлено. Є висока ймовірність, що він буде відразу доступний у грі. Імовірно буде кілька модифікацій корабля. Наприклад, MISC Fury Miru. Можливо це медичний варіант.

MISC Fury має анімацію входу/виходу з невагомості. Це говорить про те, що корабель, найімовірніше, одномісний і не має інтер'єру, крім крісла пілота. Корабель подібний до Avenger або Mustang із входом у кабіну пілота. Також, те, що корабель одномісний підтверджують: розмір виставкового майданчика і вибір освітлення.

У коді було виявлено ще один корабель - такий собі Сюлен (Syulen). Що за птах, поки що немає інформації. Чекаємо

А ще у файлах було виявлено новий ресурс для майнінгу - Джаналіт (Janalite). Цей рідкісний мінерал цінується як промисловий прекурсор антиматерії. Хоча він стабільніший за інші прекурсори, як-от фейнмалін (Feynmaline), його більш жорстка структура та енергетична стійкість значно ускладнюють його використання та збирання.

Також у файлах було виявлено Димову гранату Haze від компанії Roussimoff Rehabilitation Systems (RRS). Згідно з описом, Димова граната Haze - це багаторічний бестселер у лінійці нелетального озброєння RRS. Пристрій призначений для обмеження видимості та слуху противника завдяки поширенню диму на великій площі, який поступово розсіюється через кілька секунд.

Gameplay

Тепер перейдемо до змін у Трекері прогресу. Були додані такі задачі, як:

  • Костюми фракції мисливців за головами і банд Пайро

  • Нові місії - Видобуток корисних копалин

  • Нова багатокористувацька місія, в якій гравці працюватимуть разом, щоб повернути вкрадені компоненти корабля-прототипу.

  • Нові місії пов'язані з крадіжкою даних

Загалом, це все з цікавого.

Посилання на дайджест новин

https://youtu.be/aQHhOZzocH8

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Sicheslav Rod
Sicheslav Rod@Sicheslav_Rod

339Прочитань
1Автори
9Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

  • Портфоліо: WiDoW

    У цій статті розповідається історія WiDoW - одного з самих відомих наркотиків Всесвіту Star Citizen.

    Теми цього довгочиту:

    Lore
  • RayLib — чудовий спосіб почати програмувати ігри.

    Хороший, але спартанський метод писати ігри багатьма мовами програмування. Якщо колись цікавила ця тема, то це чудовий спосіб почати шлях розробника ігор. Я розібрав сильні сторони цієї бібліотеки та пояснив чому з неї можна почати свій шлях. І не обов'язково починати на Unity.

    Теми цього довгочиту:

    Програмування
  • Speed Hack на прикладі Among Us

    Привіт! Одразу хотів би зазначити, що абсолютно засуджую чітерство. Цю статтю я вирішив написати для того, щоб ви розуміли як це працює.

    Теми цього довгочиту:

    Хакери

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Портфоліо: WiDoW

    У цій статті розповідається історія WiDoW - одного з самих відомих наркотиків Всесвіту Star Citizen.

    Теми цього довгочиту:

    Lore
  • RayLib — чудовий спосіб почати програмувати ігри.

    Хороший, але спартанський метод писати ігри багатьма мовами програмування. Якщо колись цікавила ця тема, то це чудовий спосіб почати шлях розробника ігор. Я розібрав сильні сторони цієї бібліотеки та пояснив чому з неї можна почати свій шлях. І не обов'язково починати на Unity.

    Теми цього довгочиту:

    Програмування
  • Speed Hack на прикладі Among Us

    Привіт! Одразу хотів би зазначити, що абсолютно засуджую чітерство. Цю статтю я вирішив написати для того, щоб ви розуміли як це працює.

    Теми цього довгочиту:

    Хакери