Зʼїзд шанувальників прокрастинації

Якщо тебе сюди занесло, то ти знаєш що таке “Чорт з ним, піду полежу” і “робота не вовк, в ліс не втече”.

Я теж це знаю.

А ще знаю, що якщо прокрастинуватиму – то доведеться таки змінювати рід діяльності і поки не пізно, валити на онлік, аби забезпечити свого кота😅

Твоє обличчя, коли все ще є шанс знайти шуга дедді😂😂😂

Я не дуже вмію мотивувати, вважаючи за краще просто дати ляща тому, хто відкладає втілення мрій у реальність, але психолог сказала, що бити людей не можна😭

Тому вирішила накидати вам список того, що допомагає використати час, відведений на прокрастинацію, чимось корисним. Принаймні, мені це добре допомагає.

Тут варто виділити, що коли йдеш на власні хліби на поприщі літературної діяльності, то треба бути на виду завжди, скрізь та у всіх. Тому, власне, окрім написання книг, я займаюсь всім, що може допомогти у просуванні. І власне, цим і займаюсь, коли нападає лінь та журбинонька, а текст не пишеться.

🖤 Канва, моя персональна любов https://www.canva.com/

Тут можна зробити до і трошки класних колажиків, візуалу до блогів та дописів, змайструвати рекламні оголошення та сторіс для соцмереж. Не забувай – навіть якщо руки не з того місця, ти повинен цікавити читача.

🖤 Фото і відео сток https://www.pexels.com/uk-ua/

Бо для колажів, відосів та буктрейлерів треба мати ліцензований контент. Це для бабусі в вайбері ти можеш стибзити картинку з пінтересту. Для реклами треба ліцензія, бо інакше – у кращому випадку, її відхилять, а у гіршому – буде штраф.

🖤 Редагування текстів https://languagetool.org/uk

Звісно, це не твоя вчителька з мови, що пришибе за зайву кому, але коли пишеш 16 годин поспіль, а перед очима все пливе – воно добре допоможе причесати текст.

Коли отримав гонорар і ще не віддав половину за підписки

Про підписки. Якщо ви не прагнете штампувати візуал, відео та інші приколи у промислових масштабах – вам не обовʼязково купувати підписку на канву. Я взяла заради більшої кількості шаблонів та текстів, але варто спершу спробувати чи підійде воно вам взагалі.

Сток я вказала безкоштовний, але там можна віддячити авторам контенту.

Редактор – у мене платний, але лиш для того, аби мати додаткове місце для зберігання, бо його завжди мало. Навіть у безкоштовній версії можна нормально працювати.

Тож прокрастинуйте з користю, творіть, навіть коли впадлу писати. І заведіть нормальні соцмережі, щоб розвивати їх і шукати читачів. Це значно дешевше, ніж потім купувати рекламу, а її доведеться купувати😅

І головне – визначте свою ЦА, вивчіть її. Бо без розуміння того, хто читатиме ваші твори, ви просто зіллєте десятки тисяч в порожнечу😭

Твоє обличчя, коли розумієш, що цей потік свідомості нарешті завершений

На цьому все, мені вже лінь писати щось😅

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дарина Соль
Дарина Соль@darynaSol

436Прочитань
1Автори
18Читачі
На Друкарні з 3 травня

Більше від автора

  • Парадокси віку

    Сьогодні вранці я усвдіомила, що м ені 27. Це откровення прийшо до мене під бадьорий ранковий гул кавоварки, під час нарізання помідорки для здорового сніданку.

    Теми цього довгочиту:

    Роздуми
  • Зі святом, блять!

    Ох, несеться! Несеться срач між тими, хто не вдупляє сутності претензій до привітання “Будь ніжним коржичком і народи своєму мужику 50 діточок” і тими, від кого цих самих “діточок” вимагають.

    Теми цього довгочиту:

    8 Березня

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Чудовий спосіб зайняти чимось руки, якщо не пишеться :) Зі стоків ще можу рекомендувати https://unsplash.com/, використовую його для того, щоб робити обкладинки розсилки.

Вам також сподобається