зима (мальовничий опис)

ೋ« ⛄️◦»

метéлиця закутала дороги в міцні обійми північних вітрів, що розкидуючи сніг по лавочкам парку, свистіли та щипали. стара зима хрустіла важким приморозком, нічний вертеп розливав пісні вулицями. багряні щоки, коси, коралі і чобітки. вовняні светри, мешти, ластовиння та хохотіння. дзвіночки ветрепної зірки повторювалися з кожним кроком по доріжках. дзвінь-дзвинь.

ೋ«❄️🪵 ◦»

позаду лише відбиток орнаменту від підніжжя. легкий приморозок залишає ледь помітний льодяний покрив, що виблискує, засліплюючий очі. покрите шубою та олівє місто Львів.

зимовий похід в місто занесло так само різко, як чути з домівок запах масляних пампушків. в цю ніч зірки палали, як і вікна кожної родини. в цю ніч працювали люди на базарі, морозили руки, вуха, щоб продати ті льодяники ще з пасхи. в цю ніч сиділи на сходах, бетонах та тупих кутах старовинних замків, щоб зіграти вам настрій!

майстер фуу

(якщо замітили помилки, прошу вказувати на них. буду дуже вдячна, хорошого вам настрою!! також хотіла подякувати своїй подрузі за домопогу з орфографією )ヽ(o´3`o)ノ🩷

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
фуу
фуу@wqfuul

74Прочитань
3Автори
6Читачі
На Друкарні з 28 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Це неймовірно, я відчула усе. Чекаю ваших робіт, як в пустелі дощу. Дякую вам за роботу) (і за те що кинули погляд на мої писаннячка)

Вам також сподобається