5 відомих зірок, які дивляться аніме

Аніме за останні роки стало надзвичайно популярним. Безумовно, левова доля нових прихильників аніме - це підлітки та дорослі.

А ви знаєте, що аніме - не настільки універсальний тип кінематографу, що здатне підійти абсолютно кожному. Різноманіття жанрів (їх більше, ніж класичного кіно) вражає, кількість добірок змушує ледь не годинами перед сном залипати в той чи інший аніме-серіал. Навіть найвибагливіші люди зможуть знайти собі щось для перегляду.

Я вам пропоную познайомитися з кількома відомими зірками зі світу шоу-бізнесу чи спорту, які не проти насолодитися аніме серіалом чи повнометражкою.

Леонардо Ді Капріо

Во что инвестирует Леонардо Ди Каприо: от искусственного мяса до алмазов |  РБК Инвестиции
Леонардо Ді Капріо

Один з найвідоміших акторів Голівуду, представник ООН щодо питань регулювання кліматичного питання. Достатньо багата та впливова людина, якій до вподоби насолоджуватися різними аніме. Зокрема, Леонадро Ді Капріо в твітері та під час деяких інтерв’ю наголошував, що в захваті від повнометражних робіт Міядзакі, частенько передивляється психологічну антиутопію Ерґо Проксі та не проти розслабитися під якусь комедію типу Ґінтами.

Як доказ його любові до аніме, на сьогодні є достатньо багато інформації про проект Ninja Scroll, що розвивається на основі різних аніме, і в кому Ді Капріо давно мріяв взяти участь (хоча, по суті, він і є ключовим ініціатором проєкту).

Кіану Рівз

Війна РФ проти України: Кіану Рівз підтримав Україну - фото — Гламур —  tsn.ua
Кіану Рівз

Вічно молодий популярний актор, який подарував світові прекрасні образи Нео, Джона Уіка і Константна. Скромний голлівудський актор, який надзвичайно активно розвиває благодійні фонди та проєкти задля майбутнього.

Він часто зізнавався, що обожнює аніме. Наприклад, Привид в обладунках не лише був основою для ідей, які згодом в Матриці були реалізовані, але й вплинуло на саме рішення тодішнього маловідомого Кіану на згоду на роль Нео. Також Кіану Рівз наголошував про свє захоплення Берсерком і Ковбоєм Бібопом.

Халк Хоґан

Жизнь Халка Хогана сейчас: как выглядит и чем занимается рестлер - Чемпионат
Халк Хоґан

Відомий рестлер та актор, шоумен і активний громадський діяч. Хто не пам’ятає, це той самий накачаний мужик із фільмів Містер Няня, часто появлявся в серіалі Рятівники Малібу та ф другій частині Гремлінів.

В цілому, дуже добрий та веселий дідуган, що обожнює аніме. Особливо часто він залипав за переглядом Ван Пісу, Манускрипту Ніндзя та Покемонів.

Роберт Паттінсон

Robert Pattinson on Playing Batman and 'The Lighthouse' - Variety
Роберт Патінсон

Той самий актор, що грав Едварда в Сутінках та Седріка в Гаррі Поттері: Келих вогню. А ось недавно зумів прекрасно зіграти Бетмена. Досить активний актор, що з кожним роком дивує новими ролями. Особисто мені зайшов фільм Пам’ятай мене, де він прекрасно зіграв головного героя Тайлера.

На деяких інтерв’ю він зізнавався, що за переглядом аніме відпочиває, приходить в форму і так далі. Обожнює спортивні аніме (які саме так і не озвучував, тому можна подумати, що більшість), фільми Міядзакі, любить спостерігати за інтелектуальною дуеллю між Ел та Кірою з аніме Зошит смерті.

Ліонель Мессі

Lionel Messi warned Barcelona return wouldn't be 'healthy for him' by  Argentina legend Mario Kempes | Goal.com UK
Ліонель Мессі

Один з найкращих футболістів світу, на сьогоднішній день в нього чи не найбільше різних титулів (з ним може конкурувати лише Кріштіано Роналдо), активно займається благодійністю.

Не лише він, але й колеги по клубу часто акцентували увагу, що аніме - це прекрасний спосіб провести дозвілля, відпочити, насолодитися дійсно класними історіями. Один з колег по клубу (чесно скажу, не згадаю імені) зізнавався, що Ліонель Мессі намагався підсадити деяких на аніме. Видатний футболіст обожнює класичну легендарну трійку сьоненів (Наруто, Ван Піс, Бліч), Євангеліон, Ерґо Проксі і маса більш сучасних аніме-серіалів.

А яких ви знаєте відомих людей, які цікавляться аніме?

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Євген Палашинський
Євген Палашинський@palash

21.4KПрочитань
3Автори
151Читачі
На Друкарні з 18 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (6)

Чоловіче, де брав джерело про факт поціновування Ліонелем Мессі аніме?

Вам також сподобається