Публікація містить описи/фото насилля, еротики або іншого чутливого контенту.

ЕТЮДИ В ХІП ХОП АНАЛІТИЦІ ЕПІЗОД 2 Повернення чорного скінхеда

Beatiful big tiВtty butt naked women…

Чому альбом називається Vultures? Хто ці стерв’ятники? ЗМІ які нажирають повні животи на виходках містера Веста чи це репери, які доїдають старі шкіри містера Веста, які він як його кумир Девід Боуі міняв на протязі своєї кар’єри? Ми напевно ніколи не дізнаємось. Але одне ми знаємо точно - містер Вест любить фліртувати з вогнем.

Мій товариш Сашко Науменко був розчарований - він очікував від цього альбому “щось в в стилі Jpegmafia з семплами Burzum’", на що я скажу що Каньє вже семплив Burzum на пісні Pussy Print з феноменальним Гуччі Мейном (RIP Slim Dunkin). Але чому містер Вест так заграє з Варгом? Напевно тому що бачить в ньому себе.

Блек метал це треп для білих - звучить абсурдно, але поки залишайтесь зі мною - блек металісти теж люблять посидіти в казематах, як і трепери з Атланти і дріллери з Чикаго, а ось SpaceGhostPurrp це спокійно прямо блек метал персонаж - якість запису жах, психічне здоров’я в дупі зате є езотеричні погляди на наш світ. Так чому Каньє думає що він YErg YEkernes - ну тому що бачить в Вікернесі такого ж талановитого музиканта, досягнення якого перекривають його злочини і скандальні погляди. Tortured genius - і не важливо що Filosofem та MBDTF вийшли вже давно, головне що колись це було, це був еталон…

Тому і Vultures звучить як пізні альбоми Бурзум - відблиски генія, сяйво супернової, яке ти послухаєш тому що “ну раніше був топ”, але потім нікому не скажеш що тобі сподобалось - закенселять. В музичному каноні існує лише Каньє часів Graduation і Варг часів Filosofem…Так стоп! Чому спершу я порівнював Filosofem з MBDTF а тепер з Graduation???
Фанати бурзум краще присядьте

В Каньє більше одного знакового альбома і він цього сам не розуміє.

Головна проблема містера Веста - він хоче бути великим тому і рівняється на великих - Майкл Джексон, Боуі, Ісус, Ганді і …Варг?

Каньє Вест кращий музикант, та й взагалі краща людина ніж Варг, але його синдром самозванця не дає йому цього зрозуміти, він постійно повторює про свою геніальність, що би вірити в це надалі, він робить неймовірні презентації на прохідні проекти, він займається всім щоби повернути Каньє Веста який існував до TLOP, але він помер і повернути цього шаленого егоманьяка який викликав інфаркти в бабусь не виходить, навіть коли на пісні Vultures Каньє читає про Колумбайн. Їзус помер, а шокувати людей не перетворюючись на йобнутого бомжа з трампістських подкастів вже не вийде, всьо не вийде.

Християнин Каньє, Каньє в рожевому поло, Їзус, анонімус з Донди, романтик Каньє чи сексоголік Канье, всі ці обличчя Канье перемішуються на альбомі Вулчурс і ні один не може взяти верх, особливо коли Картман Канье вставляє строчку про еврейську курву. Це месіво, де Канье міняє маски як актор кабукі, а на фоні Тай Долла, людина в якої всі досягнення в музиці це ахуєнні фіти, і він повірте старається - він не хоче стати ще одною зіпсованою іграшкою генія, але він просто віддаляє цей момент, рвучи дупу і стараючись зробити крутий верс, але він теж лише безвільно літає в цьому урагані геніальності як і сам містер Вест.

Це не поганий реліз - але це ще більший безпорядок ніж Донда чи Життя Пабло, і якщо там безпорядок був відмовою від перфекціонізму на користь щирості, то тут це звучить як імпотенція зі стоячим членом - ніби працює але кінчити не може, але весь альбом ніби здається що зараз, от зараз буде, зараз я зловлю цей катарсис як раніше. Весь альбом звучить як передумова оргазму - але його не стається.

І ти не розумієш чому, все ж добре - продакшн шикарний, працювали майстри, ну трішки дурнуваті виходки і строчки, але це ж Канье, він має вставити пошлятину в шедевр і тому ти чекаєш, тому що це добре, це обнадіює, але потім - кокблок.

Канье як наша цивілізація - є античність з коледж трилогією, романтизм в 808 енд хартбрейкс, вишуканий модернізм в MBDTF та WtT, бунтівний футуризм Їзуса і постмодерн від тлоп до донди. А зараз містер Вест увійшов в метамодерн - і він не розуміє хто такий містер Вест і хто той самий олд Канье, якого ми місс…

Але коли наша цивілізація буде на краю колапсу він повернеться - випустить альбом який перезапустить культуру - поверне нас в Золотий Вік. Це точно буде 100%

Це картинки з майбутнього, вам не поняти.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
хан рубероїд
хан рубероїд@khan_rubberoid

філософі дропаут студент

561Прочитань
5Автори
16Читачі
На Друкарні з 28 серпня

Більше від автора

  • в пошуках загубленої історії - 23 тези про не-лінійну історію.

    "Поки людство необачно упирається в тій фатальній помилці, що біологічно йому їм передбачено тріумф, ніяких істотних змін не буде". Петер Бессель Цапффе. Останній Месія

    Теми цього довгочиту:

    Філософія
  • Практичне гіпервірування Есхатологія революції або Маніфест ісусизму-павлізму.

    Є приказка, що можна забрати людину з *назва місця*, але *назва місця* не можна забрати з людини, і я хочу саме це сказати про велику кількість мислителів, що відкидаючи християнство, залишались в пастці іудео-християнських патернів мислення та концепцій.

    Теми цього довгочиту:

    Філософія
  • 1975.Вступ в Нову Філософію Конспірології.

    Ми вже раніше розбирались, що конспірологія - це нова міфологія, тобто це раціоналізація хаотичних подій в полі іманентності, заповнення дір інформації своїми шизо-параноїдальними концептами, тим самим замість створення упорядкованості, вони утворюють ще більше хаосу.

    Теми цього довгочиту:

    Конспірологія

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається