Конфлікт Дрейка і Кендріка. Що з цим не так?

Поки наступила тиша, хоч деякі люди й підігрівають аудиторію, слід поговорити про важливе. Всього лиш 4 пісні («Meet the Grahams», «Not Like Us», «Family Matters», «The Heart Pt. 6») розкрили щось потаємне й темне про обох виконавців.

Дрейк звинувачує Кендріка у домашньому насильстві, а Кендрік називає Дрейка педофілом. Пропоную не обирати сторону, адже ніхто з них досі не підтвердив озвучене. Просто треба розуміти, що в обох випадках жертвою є жінка. А вони з цього насміхаються. 

Як боротьба за те, хто з них краще пише тексти перетворилась на ці огидні звинувачення? Що ж, сталось як гадалось. Така поведінка, на жаль, не дивує, особливо коли це говорять репери.

Звичайно пліткувати ніхто не забороняє. Доки вони не переходять межу. І Дрейк, і Кендрік озвучили досить серйозні звинувачення, тому кепкування тут взагалі недоречне. А як натякають репери («This ain’t even everything I know, don’t wake the demon up» з пісні «Push Ups»; «Don't tell no lie about me and I won't tell truths 'about you» з пісні «euphoria») це ще не кінець.

На позір може здатись, ніби вони глумляться одне з одного. Утім, свідомо чи ні, репери замовчують речі, про які потрібно говорити. За кожною жертвою стоїть людина, зі своїми мріями, цілями, емоціями та всім іншим, а кепкування зі зґвалтування лише знеособлює її («That's that one record where you say you got molested»). То як ви можете називати себе людиною, коли поводитесь ось так? Як знаєте більше за своїх шанувальників, то чому б не донести ці речі до публіки? Інакше ситуація закінчиться так, як закінчилась з Tory Lanez і Chris Brown (перший стріляв у Megan Thee Stallion, другий — з останнього — звинувачується у зґвалтуванні дівчини). Всі знають які вони насправді, але люди закривають очі й продовжують слухати їхню музику.

А взагалі і Дрейк, і Кендрік лицемірять. Перший у «Family Matters» каже, що К. Дот розлучився зі своєю дружиною Уїтні Елфорд. Потім Дрейк звинувачує його в домашньому насильстві. І це після того, як його близький друг Baka Not Nice визнав себе винним у нападі на жінку? Тобто поки він сидів у в'язниці, Дрізі співав «I might declare it a holiday as soon as Baka get back on the road» у пісні «Know Yourself». Пізніше опублікував історію із закликом звільнити Tory Lanez. Повернімось ще до «Family Matters». Дрейк каже: «you know who even bang a set out there is CB», натякаючи на Chris Brown. Тоді питання, а що він хоче від Кендріка?

А K. Dot? Кажучи, що на лейблі Дрейка — OVO — працюють люди, які вчиняли статеві злочини, а самого Обрі називає хворою людиною з хворими думками, він так захищає жінок? Не думаю. Ламар сперечався зі Spotify, коли ті ввели нові правила для своєї платформи. Кендрік і його лейбл TDE (Top Dawg Entertainment) обіцяли видалити їхню музику, якщо Spotify не розблокують таких артистів, як XXXTentacion і R. Kelly.

Колишня Тентасьйона звинувачувала його в насильстві (він в цьому зізнався теж), а R. Kelly засуджений до 30 років через торгівлю молодих жінок і дівчат в сексуальне рабство. Сюди можна додати появу репера Kodak Black на останньому альбомі Ламара — «Mr. Morale & the Big Steppers». Kodak визнав себе винним у справі про зґвалтування. Якось не схоже на людину, яка захищає жінок, правда?

Ну і як не згадати висміювання Дрейка в пісні Not Like Us». Certified pedophiles — це гучна заява. І тут нічого смішного. Навіть якщо Ламар підняв цю тему заради перемоги в конфлікті, справу потрібно довести до кінця. Так він, даруйте на слові, дійсно педофіл чи ні?

Обрі, очевидно, заперечує це у пісні «The Heart Pt. 6». Воднораз він насміхається зі зросту дружини Кендріка: «When you put your hands on your girl, is it self-defense ’cause she bigger than you?». А потім публічно звинувачує її в тому, що вона народила дитя від найкращого друга Кендріка. Така типова ситуація вплітати жінок у конфлікт, на жаль, є чимось звичайним. Бо так легше вплинути на суспільну думку. І вже фанати судитимуть, кого слухати, а кого ні. Щоправда, вони нормалізують насильство над жінкою. Жоден з них таким чином не проявив повагу до них. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
mak
mak@makmak

417Прочитань
9Автори
10Читачі
На Друкарні з 23 липня

Більше від автора

  • Джерард Вей: «Ми стоїмо проти цілого світу» | Історія альбому Three Cheers For Sweet Revenge

    Ніхто й гадки не мав як зміниться світ після релізу 2 альбому My Chemical Romance — «Three Cheers For Sweet Revenge».Ще до виходу альбому — коли у них брали інтерв'ю — вони й близько не нагадували тих зухвалих емо-хлопаків, якими стали після його релізу.

    Теми цього довгочиту:

    My Chemical Romance
  • Static Dress — Rouge Carpet Disaster (Redux) Про звук, спільні роботи, текст, обкладинку, назву

    3 моменту релізу дебютного синглу Static Dress постійно набирали обертів. Спочатку EP «Prologue...», гастролі, зйомки відео, і потім дебютний альбом «Rouge Carpet Disaster». Завдяки йому аудиторія зросла, як і самі учасники колективу.

    Теми цього довгочиту:

    Static Dress
  • Мистецтво бунту. Sex Pistols — God Save the Queen | розбір обкладинки

    Здається Джемі Рід передчував популярність панк-року ще задовго до його популярності. Наприклад, на його картині «Monster on a Nice Roof» зображено гігантського зеленого монстра, що сидить на даху будинку, а навколо його грозові храми. Це ніби пророцтво, де монстр — це панк-рок.

    Теми цього довгочиту:

    Sex Pistols

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається