Країна не рабів.

Не тільки німці каялися за нацизм, але й переможці нацизму замислювалися, чим вони від нацистів відрізняються екзистенціально.

Отже якщо ми зараз кажемо, що росіяни мають нести моральну відповідальність за рашизм, ми так само маємо замислитися, чим ми від росіян відрізняємося екзистенціально.

Так: це рашисти на нас напали, агресія не правомірна, і це є фатальна помилка русні.

А то в нас деякі вже третій рік “триденної війни” верещать, що Україна — “слабка жертва”, і тому українці “самі винні”: в деяких жертва апріорі “винна”.

Вони полюбляють таку “аналогію”: “дівчина в коротенькій спідниці йшла вночі заводським районом і її зґвалтували, хто винен?” — вопрошають вони. Звісно що дівчина “сама винна”!

Однак аналогія тут дещо інша: знаючи, що поблизу мешкає маньяк, хто верещав, що он іде “слабка жертва”, яка до того ж “сама хоче”?

Два з половиною роки повномасштабного протистояння “другій армії Світу” про що всі “не блазні” навіть думати БОЯЛИСЯ — це значить “народ прагне самознищення” з т.з. цього розмовляючого очка, професія якого ще більш дибільна ніж у Зеленського: тільки кацапорилі блазні і старшини армії підарасів здатні вважати Подерв’янського “Митцем”:

І ось виникає запитання: якщо вони все знали, то що вони в Україні робили? Вони ж — не народ, і не прагнуть самознищення…

Отже виносимо за скобки явну русню, яка сама до українського народу себе не відносить, яскравим представником якої є присутній тут вікіпедист Максим Безрук (UeArtemis).

Українці не звітують перед руснею за голосування на виборах, а от народні обранці звітують перед народом.

Президент, депутати, держслужбовці, поліцейські, військові ДАЮТЬ ПРИСЯГУ народові, а не народ їм. Отже народ перед ними не має обов’язків, а вони перед народом — мають.

До речі, в цивільних нема “конституційного обов’язку” воювати: це п.2 ст. 65 Конституції — там нема слова “обов’язок”; обов’язок є в тих хто давав присягу. Водночас “Збройні Сили України та інші військові формування ніким не можуть бути використані для обмеження прав і свобод громадян або з метою повалення конституційного ладу, усунення органів влади чи перешкоджання їх діяльності.” (ст. 17 п. 4 Конституції)

Тому народ не несе відповідальність за злочинні дії влади! З корупціонерами народ не пов’язаний круговою порукою!

Якщо з одного боку терор русні, а з іншого боку — терор корупціонерів, то це не “народ винен”, а винні конкретні злочинці та злочинні організації.

Перемогти рашизм екзистенціально це не значить перевершити рашистів в терорі проти українців!

Однак влада корупціонерів однозначно ставить собі за мету побудувати незламний колгосп з Берлинським муром на кордоні з ЄС і НАТО!

Недарма Ентоні Блінкен у Київі особливо наголошував, що корупціонери — прями агенти Кремля! Що перемога над корупцією РІВНОЗНАЧНА перемозі на полі бою!

Winning on the battlefield will prevent Ukraine from becoming part of Russia. Winning the war against corruption will keep Ukraine from becoming like Russia.

https://www.state.gov/a-free-prosperous-and-secure-future-for-ukraine/

До речі, виступав Ентоні Блінкен не перед корупціонерами, а перед студентами!


Отже попри те що в нас тепер прийнято такі речі незламно не помічати, проблема не стати like Russia доволі серйозна, і не тільки я про це кажу: про це каже вже й Держдеп США!

Не тільки не дати рашистам себе окупувати, але й не перетворитися на рашистів самим — ось в чому полягає війна за права і свободи!

Прострочений “ґарант”, який по садистськи ґвалтує Конституцію, жодної статті якої не прочитав, який оголошує біженців “не громадянами”, який намагається її “поставити на павзу”, позбавити українців всіх прав і свобод — ще сміє згадувати Конституцію на День Конституції!

Our Constitution's first article begins with the word "Ukraine." — А “Україна” це не влада корупціонерів, це — права і свободи, як й сказано в Конституції!

Article 17 of the Constitution states that protecting Ukraine is the most important function of the state and a matter of concern for the entire Ukrainian people. — Цей виродок не має відношення до українського народу бо веде війну проти прав і свобод українців не визнає Конституцію України. Як я казав вище, ця ж ст.17 п.4 ясно каже, що Збройні Сили України та інші військові формування ніким не можуть бути використані для обмеження прав і свобод громадян…. Отже Зеленський не Верховний Головнокомандувач ЗСУ, а лідер терористичного угруповання ТЦК/ФСБ!


УКРАЇНА Є БІЛЬШ ТОТАЛІТАРНОЮ ДЕРЖАВОЮ НІЖ “РФ”

Ми не можемо все виправдовувати тим, що ми хороші, а росіяни — погані.

Закриті кордони, насильницькі зникнення, безкарні побиття та вбивства, відсутність виборів, повне безправ’я цивільних перед “особами в військовій формі” — це все нагадує окупацію дуже сильно.

ТО ЩО ДАЛІ?

https://site.ua/arkadiy.babchenko/russkie-davaite-ya-vam-koe-cto-obyasnyu-iyq5l56


В РАШИСТСЬКИХ ВІЙСЬКОВОПОЛОНЕНИХ Є ПРАВА, АЛЕ НАВІТЬ ЗГАДУВАТИ ПРО ПРАВА УКРАЇНЦІВ ЗАБОРОНЕНО

В нас Конституція це вже такий самий “екстремізм”, як й на “рф”!!

Перемогти рашизм екзистенціально можна лише встановивши принцип верховенства права на “рф” а для цього слід ВІДНОВИТИ його в Україні!

Тобто слід констатувати, що наразі в нас неправова, совкова держава. Однак як слідує з ст. 3 Конституції, держава це не якийсь абсолют: є народ, країна, ідеали свободи і демократії, Європейські Цінності, принципи Конституції. Якщо держава цьому не відповідає, така держава має відправитися на звалище історії.

Добто держава це просто набір якихось структур і чинуш, які живуть за рахунок народу.

Це не народ живе за рахунок держави, а держава живе за рахунок народу!

Якщо всі ці структури і чинуші нічого корисного народу запропонувати нездатні, людям потрібно буквально жертвувати собою, щоби змусити їх хоч щось зробити, то це не держава, а мафія паразитів, які в умовах військового стану яскраво демонструють той факт, що вони — це ті самі людожери, які організовували Голодомор і ГУЛАГ: держава ж в нас по суті лише перефарбувалася, а не реформувалася!


Відновити принцип верховенства права в Україні це значить перш за все провести вибори! Тільки та влада може бути легітимною в демократичній країні, яка обрана на вільних виборах на кінечний термін.

Зеленський не може відмінити вибори і правити безкінечно, хоча щодо Ради, в Конституції дійсно таке положення є:

https://www.president.gov.ua/ua/documents/constitution/konstituciya-ukrayini-rozdil-iv

https://ccu.gov.ua/storinka-knygy/5213-tryvalist-perebuvannya-na-posadi

Пресловута стаття 108, п. 1 Конституції України не містить слів “повноваження продовжуються”: вона описує передачу повноважень новообраному президенту в ситуації коли вибори вже відбулися. Ст. 108 не подовжує, а строго обмежу термін повноважень, оскільки вибори відбуваються в останню неділю березня (ст. 103), а новообраний президент вступає на посаду не пізніше ніж через 30 днів після оголошення результатів виборів (ст. 104).


Отже по-перше в нас нема легітимного президента, а по-друге якщо вибори можна провести вони мають бути проведені.

ВИБОРИ ПРОВОДИЛИСЯ НАВІТЬ ПІД ЧАС ГРОМАДЯНСЬКОЇ ВІЙНИ В США

То яка проблема провести вибори при всіх наших технологіях, при тому що проводиться відбір на Євробачення, музичні та книжкові фестивалі?

Ах таааааааа: ЗАКОНОДАВСТВО ЗАБОРОНЯЄ

Ст. 64 Конституції дійсно каже, що виборче право може бути обмежене під час військового стану, але ст. 22 каже, що права гарантуються і не можуть бути скасовані.

Розуміти це слід так, що права і свободи можуть (себто необов’язково “мають”) бути обмежені рівно настільки, наскільки вони й так обмежені через об’єктивні обставини. Те саме каже й законодавство:

Тобто якщо вибори неможливо провести вони не проводяться, але якщо знайдена технічна можливість їх провести, вони проводяться.

Якщо закон їх забороняє, то треба змінити закон й все: закон про воєнний стан змінюється безперервно під час війни! Тому так само просто можна прибрати звідти безкінечний термін Зеленського та заборону виборів.

Ах Рада НЕ БАЖАЄ — ну значить це узурпація влади. Тобто Рада має бути поставлена перед вибором: або вона скасовує явно антиконституційні норми закону про військовий стан, або має бути оголошена антинародною.

Взагалі від цього колгоспного закону про воєнний стан написаного за методичками маршала Жукова за часів Порошенка явно більше проблем ніж користи!

Закон про військовий стан не має створювати проблеми сам по собі!

Наразі ж виходить, що влада створює проблем БІЛЬШЕ НІЖ ВІЙНА.

До речі, заборона виїзду також незаконна:

  • Ст. 33 Конституції каже: Кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, гарантується свобода пересування, вільний вибір місця проживання, право вільно залишати територію України, за винятком обмежень, які встановлюються законом.

  • Ст. 92 каже: Виключно законами України визначаються: 1) права і свободи людини і громадянина, гарантії цих прав і свобод; основні обов'язки громадянина;

  • Рішення Конституційного Суду каже: обмеження конституційних прав і свобод людини і громадянина є можливим у випадках, визначених Конституцією України. Таке обмеження може встановлюватися виключно законом - актом, ухваленим Верховною Радою України як єдиним органом законодавчої влади в Україні. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v010p710-20#Text

Отже обмежена свобода пересування може бути виключно законом, прийнятим безпосередньо Верховною Радою.

То яким саме законом обмежений виїзд закордон, хто може сказати?

Якщо вибори технічно можливо було провести під час Громадянської війни в США, то тим більш їх технічно можливо провести в Україні!

Можна наприклад згадати відомий ще з часів Громадянської війни в США метод голосування поштою: якщо повістки можна надсилати поштою, то й бюлетені можна!

В Естонії вже 20 років діє система електронного голосування. Якщо “мобілізаційний ресурс” може зареєструватися в додатку Резерв+, то так само він може зареєструватися й в додатку Виборець+

Існує практика виносних урн. Їх кількість просто треба збільшити аж до пересувних дільниць, які їздитимуть містами Європи!

Чому британцям проголосувати в багажнику можна, а українцям — неможна?

Найбільша складність при проведені виборів це те що вони проводяться за 12 годин. Під час війни це створює забагато ризиків, отже вибори треба розстягнути на два тижні, тоді виборчі комісії працюватимуть в 3 зміни, нічна зміна охоронятиме дільницю.

Виборчі дільниці мають бути розташовані в зручних та безпечних місцях, щоби наскільки це можливо процес виборів не переривала повітряна тривога. Тоді проголосувати буде не набагато складніше ніж вийти в супермаркет.

І знову бачимо що основну небезпеку демократії становлять не рашисти, а карателі ТЦК/ФСБ!

(Про всяк випадок можна передбачити опцію продовження виборів ще на два тижні. Не думаю, що русня здатна зривати вибори місяць поспіль…)

Захід тільки ЗА вибори і готовий надати всю необхідну підтримку.

Приїзд Ентоні Блінкена в Київ був присвячений по суті розвитку демократії, ВІЙНІ з корупцією, та виборам.

https://www.state.gov/a-free-prosperous-and-secure-future-for-ukraine/

Зауважте, що з вільними виборами, в яких братимуть участь ВСІ громадяни, не працює розділення на вищу касту “пацанів”, які мають чморити нижчу касту “чушпанів”, згідно з доктриною divide et impera влади корупціонерів!


Україна буде вільною як від рашистів, так й від ТЦКшного гімна та корупціонерів.

The spirit of Ukrainians cannot be destroyed by a bomb or buried in a mass grave.

It cannot be bought with a bribe or repressed with a threat.

It is pure. It is unbreakable. And it is why Ukraine will succeed. Slava Ukraini! Thank you.

— Antony John Blinken
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
RR
Regnum Russiae@regnum_russiae

1.1KПрочитань
7Автори
5Читачі
На Друкарні з 26 лютого

Більше від автора

  • Ідеальний сценарій перемоги.

    Ідеальний сценарій перемоги це зупинка війни і повернення територій санкційним тиском.

    Теми цього довгочиту:

    Оон
  • Парагвайський сценарій.

    Політруки зненацька відкрили для себе, якої країни це прапор і чому його використовують українці.

    Теми цього довгочиту:

    Парагвай

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається