Огляд серіалу Точка кипіння / Boiling Point

Нерідко по культових фільмах намагалися зняти серіали. Але зазвичай це виходило або гірше за оригінал, або точна його копія. Ті хто перевершали історію - одиниці. Однак автори продовжують експерименти з подібними форматами. У 2021 році вийшов британський фільм знятий майже одним кадром про пекельні справи на кухні, зараз же його вирішили продовжити 4 серійним серіалом, однак нажаль нічого з цього не вийшло.

Автори зібрали тих самих героїв, у ту саму локацію та намагалися вдихнути у проєкт нове життя. За сюжетом, після скандального відходу шефа з ресторану, Карлі стає шеф-кухарем і намагається утримати заклад на плаву, щодня стикаючись із нервовими зривами співробітників, прискіпливими гостями і хаосом, що коїться на кухні. У кадр додають нових героїв, трохи розвантажують серіал іншими локаціями, прибирають зйомку одним кадром майже до мінімуму й виходить лажа.

Цьому сюжету точно не стати в один рядок з Ведмедем, який перевернув показ кухні та змінив правила зйомок подібних картин. Точка кипіння уступає тому серіалу в усьому. Власне через це я й не рекомендую вам витрачати свій час на цю історію.

———————————————————————————————————————————

Підтримати мою працю можна тут:

https://send.monobank.ua/jar/2SF4mq3VzC

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ
СЕРІАЛЬНИЙ КЛУБ@serialsnewsua

усе про серіали

4.6KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 28 жовтня

Більше від автора

  • Огляд серіалу Періш / Parish

    Типові історії з простим сюжетом, майже завжди мають легкий комерційний успіх. Але подібну тезу можна прикладати до великих фільмів у прокаті, де люди йдуть на харизматичного Стейтема чи Скалу Джонсона.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал
  • Огляд серіалу Пальм Рояль / Palm Royale

    Раз у рік на якомусь сервісі точно виходить картина про заможних американок з минулого століття, які живуть своє найкраще життя і раптом до них підбирається хтось з низів та усе псує. Це вже стало класикою і наразі усе це виглядає як викидання грошей за вітром.

    Теми цього довгочиту:

    Серіал

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається