Перетин минулого та майбутнього друкарні

Ще один нудний допис про друкарню для активу на сторінці

Таки друкарня набирає популярність з кожним днем більше і більше. Скандали, депутати, фанаккаунти й все таке уже з’явилося тут. Багато користувачів друкарнею прийшли після відкриття та не знають, що було в закритій версії, тому я тут, щоб розповісти вам про ті темні віки.

Популярність, автори та взаємодія

Що ж там популярності. А, майже нічого. Лише в найбільших щасливчиків були перегляди та пару десятків читачів. Тікток розробників був шляхом швидкої популярності, але туди успішно не попав (я не бачив). І от я не попадаю в тікток і створюю шлях для інших “Таки рубрика” (сумнівний шлях, але є). Всім сподобалася ця рубрика, тому я тут, тобто можна стати популярним з оригінальною (чи не дуже) ідеєю. Нічого сильно не змінилося, але авторів стало більше та теми різноманітніші. Не буду перераховувати всіх та розповідати про їхній контент, бо я тут не літопис пишу. Зараз їх більше та й ви самі можете подивитися на цю гору довгочитів. Взаємодії ж на закритій версії не було і тільки під кінець з’явилася перша спільнота. В планах будуть спілки, в які автори будуть збиратися, спільноти інших людей, колаборації та всілякі суспільні речі. Взаємодія ж з розробниками завжди була і я думаю, що буде.

Функціонал та баги

Функцій стало набагато більше (в першій версії був лише редактор), але в розробці залишається ще більше. Оповіщення, гейміфікація, спілки й багато виправлень. До речі, баги. Це теж невіддільна частина друкарні (постійно ловлю розлогінення). Звісно, вони зникнуть з часом. Потрібно лише терпіння.

Післямова

Вибачте за довгу затримку, я загруз за переглядом “Ріка та Морті”. Отака от я лінива срака. Не очікую на донат, але посилання внизу.

Якщо хочете дізнатися більше, то йдіть читати Життя після бети від Білої Птахи.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Мелодист або Таки Роман
Мелодист або Таки Роман@Falsend

Любить писати щось цікаве

3.7KПрочитань
8Автори
101Читачі
На Друкарні з 14 квітня

Більше від автора

  • Куди я пропав і хто я

    Таки всім привіт. Ого давно я уже так не вітався. Не знаю чи ще хтось мене пам’ятає, все-таки багато нових людей прийшло на Друкарню і багато, хто пішли з Друкарні. Тому для більшості буде цікаве питання, що за нн з’явився.

    Теми цього довгочиту:

    Письменництво
  • Відбиток смерті

    Всім знайомий той момент, коли вас проймає неочікуваність та жах. І особливо це стається, коли смерть зачіпає близьких.

    Теми цього довгочиту:

    Божевілля
  • Божевільні види мистецтва

    Я думаю більшість з нас пробувалися в різних видах мистецтва: малювання, писання прози та віршів, творення музики та будь-що інше. Тому хочу показати вам витвори мистецтва, якими можна захоплюватися або ненавидіти, але ніхто не заперечить, що для них потрібна справжня впертість.

    Теми цього довгочиту:

    Щось Цікаве

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Можете доповнити допис

Вам також сподобається